sziasztok valaki tud segíteni h kell kiszedni a gyújtáskapcsolót a kormányból?nekem valahogy nemjött össze (egyébként eddig bármi kérdést írtam ide mindenki szart a fejemre) egyébként köszönöm a segícséget
halihó.. nincs valakinek futura 125-höz tankja? szine mindegy, csak ne legyen jukas és rozsdás.. asszem a sport pro tankja is ugyan az mint a futuráé.. olcsó pénzért ha lehet :D elöre is kössz mindenkinek
aham...értelek..sajnos az árakban nem vagyok otthon .......bocs csak egy gyors tipp volt tudod hogy ot ta legkönynebb
de szerintem valahol csak atlálsz a neten ezt az évjáratot hogy tudd hogy mennyiért megy.....
Dehogy,nem gond. Végülis köszi a gyors választ xD Öööm,dehát ezért van a fórum :) Az elején én se tudtam,hogyan kell feszíteni..
Nem tudom,szerettem volna betájolni,hogy mennyit kérhetek érte. Mostanában már vennék nagyobbat,aztán le kell passzolni. Szóval,csak kérdezem,hogy köbö mennyi a vas.(eddig nem találtam egyet se..)
figyu bocs...csak vnnak itt oylan kérdések pl amiktől sok ember agya megáll.....pl hoygan lehet láncot feszítteni motoron meg kereket kiszedni azért írtam...nehari
amugy mit kérnél érte?
meg hol laksz helyileg ho la moci?
Annyit tudok,hogy tavaly ilyen 200-250 között ment az ehhez hasonló moci. De ezen nem szép a festés. Szóval.. Viszont van egy teljes idomszettem. Ja igen,ez kimaradt: 1993-as a motor,és a forgalomba helyezése 1996-os.
Szerinted ha lenne fent ilyen motor,akkor megkérdezném itt? :) Tudom,hogy nem lehet rányomni a felújítást,de leírtam,hátha kell valakinek. Ha nem viszi senki,felnyomom alkatrészbe........
nézd meg mennyiért mennek motorpiacon vagy használtmotoron...ott látod az évjáratot és ennyi
a felújíttás költségeit nem lehet hozzászámolni.....csak max drágábban hirdetni pár ezerrel...
nézd megmennyiért futnak és akkor lesz viszonyíttási alapod.
Sziasztok.
Érdekelne,hogy szerintetek mennyit ér (mennyiért tudnám meghirdetni) az SP-m. --Rendszámos-- A1-es jogsival használtam 2 évig,nem volt vele gond.
123-as rotax,hozzá való hengerrel,stb,ezeket nem piszkáltam.Tavaly lett felújítva egy kicsit (talán augusztus). Új JT lánckereke (e-h),új D.I.D. lánc,új KOYO csapágyak,a villában új olaj (castrol),friss váltóolaj (iphone),szimeringek...,cserélt hátsó teleszkóp (ez használt volt,de jó),az összes tömítés meg szimering is ki lett cserélve,új fékbetétek elöl!,az akksi is aránylag új 1,5 éves lehet. (minden régi cucc is megvan..+ dobozok).Azóta 200-300 km-et tettem bele,az meg szinte semmi,és nem a városban mentem.A gumik öregek,de használhatók.. Kb 70-80% lehet mind a kettő.Dunlop sport max.Valami karbon dob van rajta,műszerfal zölden világít.
Ami biztos hátrány: valami gubanc van a km óra meghajtóval,ezért nem mér az óra. Az óra és a spirál tuti jó,ha tekered,működik.
Ezenkívül kellene neki egy festés,de ez már nem rajtam múlik.Plusz lehet,hogy van egy két apróság,szeptember óta nem használtam.
Szerintem nagyjából mindent leírtam.. Ja igen,kb 2-3? éve van nálam.
Várom a használható infókat,köszi!
sziasztok keresek am6-os blokkhoz cdi-t valamint láncot kipufogót és ha esetleg akadna valakinek felesleges gyújtáskapcsolója kulcsal annak is örülnék(én most vettem a motort darabokban és belevan törve a kulcs) köszi szépen :D
125ccm-es vasperselyes új dugóval 25k
160ccm-es NiCaSil-os dugóval égésétérfedéllel Full Polini a szett kisebb ragadásnyom van, de zajmentesen és szépen ment 35k
de szerintem valahol csak atlálsz a neten ezt az évjáratot hogy tudd hogy mennyiért megy.....
Futura
Futura 2 /ilyen van nekem is/
SP
...
Nah,kb ilyesmi.
Nem tudom,szerettem volna betájolni,hogy mennyit kérhetek érte. Mostanában már vennék nagyobbat,aztán le kell passzolni. Szóval,csak kérdezem,hogy köbö mennyi a vas.(eddig nem találtam egyet se..)
amugy mit kérnél érte?
meg hol laksz helyileg ho la moci?
a felújíttás költségeit nem lehet hozzászámolni.....csak max drágábban hirdetni pár ezerrel...
nézd megmennyiért futnak és akkor lesz viszonyíttási alapod.
Érdekelne,hogy szerintetek mennyit ér (mennyiért tudnám meghirdetni) az SP-m. --Rendszámos-- A1-es jogsival használtam 2 évig,nem volt vele gond.
123-as rotax,hozzá való hengerrel,stb,ezeket nem piszkáltam.Tavaly lett felújítva egy kicsit (talán augusztus). Új JT lánckereke (e-h),új D.I.D. lánc,új KOYO csapágyak,a villában új olaj (castrol),friss váltóolaj (iphone),szimeringek...,cserélt hátsó teleszkóp (ez használt volt,de jó),az összes tömítés meg szimering is ki lett cserélve,új fékbetétek elöl!,az akksi is aránylag új 1,5 éves lehet. (minden régi cucc is megvan..+ dobozok).Azóta 200-300 km-et tettem bele,az meg szinte semmi,és nem a városban mentem.A gumik öregek,de használhatók.. Kb 70-80% lehet mind a kettő.Dunlop sport max.Valami karbon dob van rajta,műszerfal zölden világít.
Ami biztos hátrány: valami gubanc van a km óra meghajtóval,ezért nem mér az óra. Az óra és a spirál tuti jó,ha tekered,működik.
Ezenkívül kellene neki egy festés,de ez már nem rajtam múlik.Plusz lehet,hogy van egy két apróság,szeptember óta nem használtam.
Szerintem nagyjából mindent leírtam.. Ja igen,kb 2-3? éve van nálam.
Várom a használható infókat,köszi!
Adatlapomon lévő elérhetőségen elérsz
a gyári a tuti!
A szakszervizbe betelefonálsz és ennyi!
Kérdezni szeretnék hogy aprilia af1 50-be ez a fajta olaj jó ? http://www.interforst.at/hu/sh...
Vagy inkább mást válasszak?
elvileg a képen látható az az de nézzétek meg ti is és mondjatok véleményt.
160ccm-es NiCaSil-os dugóval égésétérfedéllel Full Polini a szett kisebb ragadásnyom van, de zajmentesen és szépen ment 35k
30-435-1769
orozoli2002@yahoo.com
2db komplett Rotax 123as 125ccm-es blokk
1db komplett Rotax 123as 160ccm-es blokk
1db bonott Rotax 123as 160ccm-es blokk
és vagy 4db Rotax 123as blokk bontva!
Sintesi 4db bontva!
elszortan Futura cuccok!
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
van tank ha kell!
üdv gabó