Hello!
Azért mert, sokan mondták hogy kössem ki, mert ha tönkre megy akkor kicsinálja a blokkot.
Én meg nem mertem kockáztatni és inkább kikötöttem így a biztos.
hello. nekem van egy Sport pro tuning kipufogó rendszerem.
Giannelli rezó horpadás mentes szép állapotban arrow vég dobbal
ár=30e
ha kell postázni is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu-ra
Olyan nem létezik. gyárilag mind Nicasilos. Meg lehet perselyeztetni, akkor lehet fúrni többször. De az nem gyári.
Ha ilyet fúrni kell, ne adj érte sokat! Mert a régi hengered ugyan úgy megperselyezik, (most nem ismerem az árakat, pár éve olyan 20-25 e ért csinálták) + dugattyú kell bele (ebből minőségi szintén 20-25)
Ha olyat szerzel, ami perselyes, de használt, akkor fúrás+ dugattyú. Fúrás is lesz 5-10 e ... És már eleve túlméretes dugattyúval indulsz... És a munka minősége ismeretlen.
Perselyezéssel érdemes keresni Kecskeméten a Nagy gépműhelyt, Zalaegerszegen a Varró műveket, Győrbe a Swarz gépműhelyt...
Szia! Általában én minden motoromra nagyobb dobot teszek, a mostani aprilia af 1 125-ömön 400 susuki dob van és mesésen duruzsol. Felismerhető a jellegzetes "pattogó" hang de szép mélyen szól. És valamien szinten dob a motor erejére is mivel a 250 és fölfelé már nincs akkora fojtás mint a gyári kis "termosz" kipuffogokban.
Üdv! aprilia af1 125-ös rotax 123 henger kellene nekem. Lehetőleg gyárilag nem nikocilos vagy mien. Tehát amit tudok akár furatni is. Ha bárkinek van irjon, köszönöm!
heló a 2 henger ugy van hogy az egyiknek van 1 kis lepatanása az alján ott nem jár már a gyűrű ugyhúgy nem befolyásolja
a másiknak van 1 pici belehuzása a 2 heger 25 ezer
az arrownak van 1 horpadás az alján annak az ára 20 ezer
de azt a horpadást ki lehet nyomatni!
af1 50 cm3,sintesihez a váltónak kompletten a belseje kelene nekem,meg egy komplett kuplung(kosárral,lamellákkal,tűgörgővel mindnenel) jelenleg rv3-as blokk van benne.
Kinek van iesmije?
Helló. Aprilia Af1 Sport Pro-ra keresnék (160polinihoz) alighasznált vagy új arrovot vagy valami hasonló nagyobb kaliberű verseny rendszert. Merre találok ilyet? Valakinek ha van jelezze kérem vagy ha tudtok jó boltot a neten.
Sziasztok
Ma ment egyik haver a motorommal (aprilia af1 50), és olyan rossz hangja van ha mögötte vagyok.
Olyan mákdaráló féleség.
Ezen hogyan lehetne mélyíteni? Karbon dob van rajta üveggyapottal kibélelve.
http://www.italmondo.hu/
Itt találsz hozzá szerintem, én is inen rendeltem az enyémhez... 50-es, 80-as biztos van, komplett henger tömítés (hengerfej, henger, és szívócsonk tömítést is tartalmaz..)
meg a 2 ütemnek a kipufogo a lelke