Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy van
meg a 2 ütemnek a kipufogo a lelke
Lehet énvagyok a tudatlan de 2T-re 4T dob még ha hangtompító is nemtúl szerencsés vagy nem így van?Csak mert mintha a gázáramlás elég fontos lenne
ez milyen kipufogó ami rajta van ?
én is szeretnék az enyémre valami komolyabbat
érdekes egy alternatív megoldás... nekem eszembe sem jutott volna hozzányúlni.
am az enyém is eladó!
Hello!
Azért mert, sokan mondták hogy kössem ki, mert ha tönkre megy akkor kicsinálja a blokkot.
Én meg nem mertem kockáztatni és inkább kikötöttem így a biztos.
érdekelne, hogy miért kötötted ki az olajpumpát?
aprilia főtengely rv blokkhoz
szacsomotor@freemail.hu
szacsomotor@freemail.hu
Hali!

Valaki megtudná mondani nekem, hogy 50-es RV6-os AF1 hez milyen lendkerék lehúzó kell? Konkrétan ez jó hozzá?:
http://e-motorparts.addel.hu/d...

22X1.5 a méter...
Replica 125 maradékok olcson egybe donornak:(motoron gyári szép fényezés van)
fejidom-plexi-elsőlámpa-fejidomtartó-müszerfal-1db oldalidom-tank-ülés-farokidom-segédváz-lengővilla-hátsófék-szte
nder-kábelköteg ez igy mind egybe eladó.
ár=20000ft
érd:ktmktm@freemail.hu
Eladó. Aprilia af1 50 Teljesen felújított motorral, és új lánckerékszettel. Olajpumpa kikötve, keverékkel használom. Kérésre visszakötöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_af1-42

99226
ÁR: 230 ezer FT
hello. nekem van egy Sport pro tuning kipufogó rendszerem.
Giannelli rezó horpadás mentes szép állapotban arrow vég dobbal
ár=30e
ha kell postázni is tudom.
érd:ktmktm@freemail.hu-ra
AF1 125 komplett blokk belső 0km PROX dugóval, 30000ft kawa113@freemail.hu
Olyan nem létezik. gyárilag mind Nicasilos. Meg lehet perselyeztetni, akkor lehet fúrni többször. De az nem gyári.
Ha ilyet fúrni kell, ne adj érte sokat! Mert a régi hengered ugyan úgy megperselyezik, (most nem ismerem az árakat, pár éve olyan 20-25 e ért csinálták) + dugattyú kell bele (ebből minőségi szintén 20-25)
Ha olyat szerzel, ami perselyes, de használt, akkor fúrás+ dugattyú. Fúrás is lesz 5-10 e ... És már eleve túlméretes dugattyúval indulsz... És a munka minősége ismeretlen.
Perselyezéssel érdemes keresni Kecskeméten a Nagy gépműhelyt, Zalaegerszegen a Varró műveket, Győrbe a Swarz gépműhelyt...
Szia! Általában én minden motoromra nagyobb dobot teszek, a mostani aprilia af 1 125-ömön 400 susuki dob van és mesésen duruzsol. Felismerhető a jellegzetes "pattogó" hang de szép mélyen szól. És valamien szinten dob a motor erejére is mivel a 250 és fölfelé már nincs akkora fojtás mint a gyári kis "termosz" kipuffogokban.

http://www.kepesmotor.hu/kipuf... én itt vettem az enyémet.
Üdv! aprilia af1 125-ös rotax 123 henger kellene nekem. Lehetőleg gyárilag nem nikocilos vagy mien. Tehát amit tudok akár furatni is. Ha bárkinek van irjon, köszönöm!
heló a 2 henger ugy van hogy az egyiknek van 1 kis lepatanása az alján ott nem jár már a gyűrű ugyhúgy nem befolyásolja
a másiknak van 1 pici belehuzása a 2 heger 25 ezer
az arrownak van 1 horpadás az alján annak az ára 20 ezer
de azt a horpadást ki lehet nyomatni!
af1 50 cm3,sintesihez a váltónak kompletten a belseje kelene nekem,meg egy komplett kuplung(kosárral,lamellákkal,tűgörgővel mindnenel) jelenleg rv3-as blokk van benne.
Kinek van iesmije?
Helló. Aprilia Af1 Sport Pro-ra keresnék (160polinihoz) alighasznált vagy új arrovot vagy valami hasonló nagyobb kaliberű verseny rendszert. Merre találok ilyet? Valakinek ha van jelezze kérem vagy ha tudtok jó boltot a neten.

Köszi
Sziasztok
Ma ment egyik haver a motorommal (aprilia af1 50), és olyan rossz hangja van ha mögötte vagyok.
Olyan mákdaráló féleség.
Ezen hogyan lehetne mélyíteni? Karbon dob van rajta üveggyapottal kibélelve.
Engem érdekelne az a 2 henger ha tényleg tökéletes mintahogy irtad illetve az arrow cső hogy ha az is tökéletes állapotú.
üdv
Ha érdekel akkor tudok, jó áron hengerfejet!
Adatlapomon lévő elérhetőségen elérsz
http://www.italmondo.hu/
Itt találsz hozzá szerintem, én is inen rendeltem az enyémhez... 50-es, 80-as biztos van, komplett henger tömítés (hengerfej, henger, és szívócsonk tömítést is tartalmaz..)
heló hengerfejem már elfogyot sajna
fotengely mennyibe kerulne?