Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát se blokkom se mocim de felújítani akarok és blokkot tudok ismitől venni olyan motort amibe minden benne van:elektronika hűtő fékek kerekek burkolatok stb... és érdekelne menyiért adod így kompletten?
Van, ha érdekel keress meg adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz
helo!
valakinek van elado vizpumpa rotax 123-hoz?
kerdes hogy kell e minden elektronikai cucc hozza meg ilyesik... felujitani akarsz mocit vagy csak egy blokkod van es ahhoz kene motor? lejebb amugy van par kep a motor cuccairol.
szerbusz hát nemlenne rosz de menyiért adnád úgy a motort?és az a gáz h olyatkeresek ami össze van téve meg megakarom elötte nézni h nelegyen írtó lepusztult állapotban és inkább sintesi érdekelne :D
oksa.email cimem tudod, meg kinnt van adatlapon is, meg itt forumon is elersz barmikor. van mindenem amugy af1-hez es rotax 123-hoz...
egyenlőre még nem kell mert most fényezőnél vannak az idomaim aztán majd ha kész lesz és még marad pénzem akkor megbeszéljük
dobj egy email-t es megbeszeljuk.vagy adj egy email cimet es irok
igen arra gondoltam
mindenkepp komplett motor kell? nekem van amugy komplett af1 blokk nelkul, csak ez bekes megyeben van. ha csak cuccok kellenek akkor tudok postazni. de 3 korben akar az egesz motort elpostazom neked. 20 kg = 1050 ft posta, ez egy csomag, 3ba belemegy kb blokk nelkul, csomagolast megoldom siman azon nem mulik
van az is. ha jol ertem akkor a feklampakapcsolora gondolsz az elso fofekmunkahengernel igaz? attila.hunter@gmail.com
Helló még az érdekelne, hogy az első féklámpa jeladód van-e?
helo érdekelne engem olcsón aprilia af1 motor amiben minden benne van csak blokk hiányzik belőle ha valakinek van eladó az érdekelne :) Pest környéke jólenne
enek van hibálya
PRF acélhüvelyezés..erröl valaki valamit?!
Na helló de ami képen van az nem af1 50ccm-esé? mert egy kicsit más a fejidom formája is, meg ha törött vagy el van repedve akkor nem jó mert nekem olyan kell ami hibátlan
heló én ezt a fehéret odadom neked ha kel 4 ezerbe!
heló nekem van midegyik!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Rotax 127-es blokkhoz kellene kuplung kosár, és azt meghajtó fogaskerék(főtengelyen van).
oks.estefele leszek msnen. :) emailt is surun nezem. kieggyezunk a karbin.
Érdekel .. fel vettelek msn-re ! :))
nekem van popec 24-es dellortom barati aron. erd adatlapon.
szerintem igen.. :-)
Megnéztem nem is olyan vészes az ára és annyiért tényleg újat kapok
nem akarom rontani senki uzletet, es ez csak az en velemenyem.. :-)