Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia nekem van óccsópézér odaddom gyári rs 125 ben volt benne
ha érdekel csörögj meg és elküldöm postán...30 605 6883
Nekem lehet,hogy akad.. Meg kell néznem.
hello: fel vettel msn-re de eddig nem voltál még fen.
it az én cimem is mert néha szarakodik az enyém:misoc160@freemail.hu
természetesen nem ingyen!
Sziasztok! nincs valakinek egy használt aksija? ami fölösleges neki? sürgős lenne:) előre is köszi üdv levi!
Űdv mindenkinek,segítséget szeretnék kérni,mert nem tudom eldönteni,hogy rs125-öt vagy az ugyan ekkora af1-et vegyek!?Előrre is thx!
Sziasztok!

Keresnék eladó RV6-os blokkot! Nem lényeg ha karbi nincs rajta, az se lényeg hogy henger legyen rajta, csak a váltója működjön TÖKÉLETESEN! Minél hamarabb!

Üdv
A faridomod nem eladó? :)
használd egészséggel, sok sok balesetmentes kilométert vele!
szép lett!
Történet: 2-éve vettük a motort, szépen lassan előjöttek az apró kis hibái.Nem részletezem. Elkezdtem felújítani, odafigyelve a részletekre. MOST KÉSZ! Új SKF csapágyak, tűgörgők, olaj , gyertya. A váz, matt fekete lett (a bugyikék nem az én stílusom), a blokk úgyszintén. A kormányvég és a tükörtartó saját gyártmány! Az alátétek amivel az idomok vannak rögzítve: az alumínium homlokzattechnikában ismert Schüko 6-os saváló alátét. A gumi a lehető leg szélesebb(kb. 5mm van a vázig) . Mindent sajátkezüleg csináltam a motoron. KITARTÁS! 70 ccm-es políni kb. 100-110 km/h-val repíti a 80 kilómat. Egyszerűen nem lehet visszafogni, kívánja a sebességet. Ne legyen rosszab motorja senkinek!
Köszönöm szépen a választ,mindenkitől ugyanezt halottam,hnap ki is próbálom:)
Megoldás lehet a kisebb főfúvóka, de ha plusz levegőt adsz neki az mégjobb. Légszűrő tisztítás, karbiban a súbertű zégerjét tedd egy rovátkával feljebb. Így szegényebb keveréket kap.
heló engem érdekel meg is vagy msn-en de nem látlak!
irj már majd rám!
heló mindenkinek rotax 123-as blokk bontódik van minden dugó kivételével olcsón adom a cuccokat ha valami érdekel vegyél fel msn-re: vip@dik.hu vagy hivj 2utánn minden nap elérhetővagyok 06302442046 deh a fórumotis mindennap nézem ideis irhacc:D:D
keress meg msn.. kéne a tank.. hugyimugyi@windowslive.com
Sziasztok!
50-es sintesim van,az lenne a problémám,hogy 50-es hengerhez,17.5-es karbi van fenn,de sokat kap a motor igy a gyertyát is beköpi,meg csak dadog nem bir menni,már javasolták,hogy vegyek kisebb karbit rá,de ha kisebb fuvókát tennék bele,mint ami benne van,tehát kevesebbet kapna,az megoldás lenne szerintetek?
úgymond majdnem mindegy, csak full szintetikus legyen.
Én személy szerint Agip Racing-et használok.
Sziasztok.Rv blokkhoz keresek gyújtás oldali alu keretet és deklit ha valaki tud kérem jelezze. Köszönettel.
Oksa köszi a választ
AHAM..INDULJ KI ABBÓL HOGY oda valahoygan belerakták és szerintem alulról..szóval akkor belenyomták....de szegyj le róla minden gumi burkolatot ha van és akkor tisztábban látod a felfogatását....
aprilia af1 sintesi 50 és nincsen csavar hanem valami hegyes szöszenet fogja alulról :S azért nemsikerült leszednem!egyébként csak a kulcsot akarom kicserélni mert előző tulaj beletörte amúgy nem nyulkálnék bele
eladó cuccok olcsón rs hez....rotax 122 de atöbbi tipus is megegyezik..30 605 6883
Alulról fogja két csavar, ha jól emlékszem 10-es vagy 12-es kulccsal tudod lazítani.
Ha írsz egy kérdést, előbb nyomd be a keresőbe, mert ha már 600x válaszoltunk rá, nem fogunk újra. Fórumon nem honorálják azt, aki "lusta" átolvasni az előzményeket, hiszen akkor mi is lusták leszünk válaszolni.
Egyébként amennyire láttam, a hsz-eid nagy részére jött válasz, kivéve a "keresek..." kezdetűeket, amire pedig az fog válaszolni, akinek van, HA van.
HA nincs, NEM válaszol.
Remélem finom voltam és cizellált, nem megbántani akarok senkit, csak érzékeltetni hogy nem vagy kiközösítve
pontos tipust írjál lécike vagy fotót
amugy alulról kell ott fogja kér csavar..a villahídban..