Nézzétek a képeket és sirjatok velem együtt drága motoros társaim. :..(
Ma 1 órakor szétkaptuk a hengert és hengerfejet és a képen látható dolog fogadott, elhihetitek hogy ölni tudtam volna abban a percben. Azért mert aki eladta nekem ezt mondta: Volt szerelőnél és az mondta hogy a henger van csak ! elkopva.
Teszem fel a kérdést az utolsó sufni tuningos sem rakná össze a szétszedés utána ijen állapotban a motort. De a nyugtató az hogy találtam 25 ért perselyes hengert+dugót+gyürüt+h fejet.(frissen furt henger /új dugóval)
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni rv3 kuplungnál a 4 db csavart teljesen meg kell szorítani? mert ha "jól" meghúzom látszólag nem emel ki . Maga a kiemelő rúd emel. A goló is benne van.Előre is köszi.
Heló mindenkinek érdekelne h van e valakinek olcsón af1 50 sintesihez am6os blokkhoz olcsón kipufogója és lánca valamint önindítója és váltókar egyenlőre ez az amit keresek!valamint késöbb érdekelne faridom lámpával és oldalidom :D köszi a választ mindenkinek :D
Köszike és meik mien árban lennének ? A fejidomról külön is eladod a plexit vagy csak set-ben? Ácsi most nézem a fejidomot nekem nem ijen a lámpa kerete lehet hogy a régebbi verzio nemtom, de sztem ezt a félét is feltom fogatni. A két oldalidom kéne jobban mert az enyém sokkal sz*****. Az még a jó kérdés hogy tudjuk megszervezni az átvételt mert csomagként kicsit nagy lenne postára adni de még megkérdezem. Így néz ki az én af1 em is csak az én felnim a sok küllős.
Köszi. Az enyém is hasonló . Csak teljesen sértetlen érdekel. Viszont egy kérdés.. Nem tudod rotax123-ban egyformák a főtengely szimeringek vagy mindkettő más?
Heló!SAjnos a képen látható 3 centis repedés van a mágnesen,de nem mozog az a darab meg semmi,működő motorból lett kiszedve!ha ígyis kell,odaadom olcsóbban.
2db komplett Rotax 123as 125ccm-es blokk
1db komplett Rotax 123as 160ccm-es blokk
1db bonott Rotax 123as 160ccm-es blokk
és vagy 4db Rotax 123as blokk bontva!
Sintesi 4db bontva!
elszortan Futura cuccok!
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769