Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. Szerintem haveromnak van. Dellorto 21 ha jól emlékszek. Utánakérdezzek neked?
jól van köszi az infót akkor lehet megrendelem onnét :)
csak furni kell, de kapsz hoza leirast.. nem maceras dolog.. meg nem sikerult elcsesznem, pedig parat mar furtam... leginkab torot motorokra vesznem az emberek plexit es ki tudja hogy pontosan van e oszeragasztva a fejidom, es ha nem akor mar nem stimelneken a lyukak.. ezert van rad bizva ez a kis munka :-)
miért szatuna.hu-n nem készen adják
szerintem ez a legjobb megoldas... sokat dob a motor kinezeten a jo plexi.. nekem sotetitet van... csak vigyazni kell amikor furod es gumiagyazasokat kell rakni a lyukakba hogy ne repedezen szet..
Helló köszi de ez nem jó nekem
Helló azt már néztem én is
a szatunanak van 8000ft, uj! www.szatuna.hu
Sziasztok!az lenne a problémám h hamarosan lesz egy af1 50esem de darabokban van éss halvány lila gőzöm sincsen h kezgyem összerakni(lévén mert eddig csak simsonokat szereltem és nemakarom csak úgy összelegózni)szóval nemlenne valami bontott ábrátok ami alapján összetudnám rakni?nem blokkról van szó hanem komplett mociról :D köszi előre is a segítséget!
Hali mindenkinek ..! Érdekelne vagy 1db 21es Dellorto karbi vagy pedig egy 24es ..! Ha valakinek van az kérem jelezze ..! :))
Ha csak 2-3 ezren csörögne, akkor lehetne kuplung. De ha 7000 felett terhelésen is csörög, akkor kérem ez hajtókaros, vagy alsó vagy felső tűgörgő csere lesz valószínűleg. Jobb esetben felső. Le kéne venni a hengert.
Sziasztok!
Olyan gondom lenne az apriliával (af1 50 ), hogy olyan 2-3 ezres fordulaton csörög valami a motorból, attól följebb 3-6 ig semmi csörgés, és amikor eléri a 7- ezret onnantól nagyon csörög. Motorját megnéztük semmi gond nincs vele.
Lehet hogy a kipufogóba esett szét valami, és attól lehet?
ez a plexim van ami a kepen is van itt lennt . nem nagyon ismerem az af1 tipusokat, en igazabol enduroban utazom, az az en igazi palyam, csak most van egy af1-em is bontva. nagyon szivesen lemerem neked barmilyen meretet meg kuldok meg kepet is.
helló sport pro plexid van?
AF1 bontott jo allapotu alkatreszei eladok. (rotax 123-hoz van mindenem) 1-2 izelito a kepeken....
haligali a képen látható felnire keresek gyári tárcsát csavarokal ha van valainek érem jelezze üdv
celluxal volt megragasztva:) úgy értettem h jó lesz h meglátom milyen aztán ha gázos akkor veszek helyette!
majd felveszlek msn-re aztán megbeszéljük!
Hello! A ruha csak Kp-ra eladó azt nem cserélem mert az a bátyámé
vegyél fel msn-re!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
beüzletelhetnénk azt a ruhát ha jo volna rám
azt montam én is azt montad jo az
de ez is mg van ragsztva
igy néz ki
csak 1 picit még poros nem enyire fakó
nekem van plexim. erd adatlapon.
Már vettem tőled idomszettet csak a plexi törött volt!
heló nekem van de csak fejidomal lámpával adom!
az ár 12 ezer