Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem egyeznétek meg, Itt az enyém, csak Pegasoból. :D
valakinek aprilia af1-hez hengerfej tömítése van? hol menyiért lehet kapni? üdv.
mennyiért adod a km csigát ?
4000ft
üdv. aprilia af1 hez menyiért adnál j állapotú hengerfejet? várom válaszod!üdv.baráti árat mondj!köszi.
üdv. aprilia af1 hez menyiért adnál j állapotú hengerfejet? várom válaszod!üdv.baráti árat mondj!köszi.
sziasztok
eladó
aprilia af1 sport pro alaktrészek !
idomgarnitúra,idomom több színbe is vannak!lámpák,felnik hátsóvilla főváz,gumik fékek tárcsák kapcsolón kipufogórendszerek (gyári és arrow) takaróidomok, légszűrő műszerfalak,sárvédők kábelkötegek stb.
akkor van még rengeteg rotax 123 ( hengerek,blokkfelek,váltok,oldaldeknik főtengely,,kuplung,kiegyenlítő tengely.stb. szóval minden ami rotax 123 és 127-es alkatrészek olcsón !
van még rx hátsó teló! stb. tökéletes minden alkatrész!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
henger dugoval érdekel! árat csak a hengerre és a dugoval együtt is légyszi! és ha van akokr még képeket..elöre is köszi ;)
AF1 125 komplett blokk belső, hibátlan . 0km PROX dugo kawa113@freemail.hu
hello ha kel nekem van váltom a tengejen vannak szét sincs szedve !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok!

Most lett kész a blokkom (váltócsere volt) de megint elkezdte a kattogást (2x hallottam, ugyhogy rögtön le is raktam...)

Szerintetek elképzelhető az hogy 4. és 5. fokozatban azért kattan a váltó, mert a fix tengely egyik oldala el van kopva? (A kisebbik fogaskerék felöli oldalon a tengely átmérője olyan 3-4 mm-el kisebb, vagy valamennyivel, nemtudom, a lényeg az hogy kisebb az átmérője..)
Remélem valaki tud egy normális választ adni!

Üdv
markisa_17@yahoo.com ird meg hogy mennyit kersz erte
Eladó 125ccm-es af1ből jó állapotú km óra csiga kompletten!
helo!
rotax 123 fotengely valakinek jo alapotban van elado?
a képen látható alkatrészek eladók:postai utánvéttel is amely plusz 1000 ftos költséget jelent!
30 605 6883
Sziasztok!
KOmplett váltó kellene nekem af1-hez,jelenleg egy rv 3-as blokk van benne,tehát komplett a váltónak a komplett belső része kellene,mindne fokozathoz,meg komplett kuplung(kuplungkosárral,lamellákkal,tűgörgővel mindennel),akinek van hozzá cucca kérem irjon,naon fontos lenne!
Amúgy 50 cm3,sintesi.
Eladó gyujtáskapcsoló, tanksapka és hozzájuk tartozó kulcs!
ára:6500Ft
CSaó mindenki! Vannak eladó aprilia af1 cuccaim poton összegért! Akár külön-külön is... Nemkérek sokat értük, nekem csak a helyet foglalják.... esetleg vmi csere is szóba jöhet....vagy honda dio alkatrészeknek is örülnék...írj bátran
kawa113@freemail.hu
adj egy emailcimet vagy irj mar ram ( attila.hunter@gmail.com )es megbeszeljuk, nekem kene cucc.
Ha valakit érdekel AF1 komplett motorblokk 123 rotax ma lett szét bontva ,a dugó 0km-es. Főtengely,váltó,önindító stb.
sziasztok maradék rs 125 alkatrészek olcsón eladók!
30 605 6883
gabor8181@freemail.hu
üdv gabó
megvan minden cuccom meg hozza. a reszleteket megbeszeljuk privatban. attila.hunter@gmail.com dobj egy email es megbeszelljuk az arat.
bocs elírtam kicsit szo blokkot tudok szerezni csak a többi kell