jha bocs már értem ,dehogyis..
semmi ilyen miatt nem mondtam ...én jóindulatú vagyok ám...csak így sajna a kis mosolygós pofim merg a stílusom sajna nem megy átt fórumon:(
alám kavarta volna?
ezt most megint nemértem hogy mit jelent:(
de nem szeretnék senkivel sem szócsatázni fórumon mert zszerintem valamit nagyon félreértelmeztünk szerintem...
bocs a dolgokért...
egyik hétvégén elmentem motorozni.
megállított a rendőr és teljesen leellenőrzött(10 percig beszélt a sünmobilban a központban)
pedig az enyém egy mezei 50es robogó
szerintem ilyen játékot ne játszál.
ha lebuksz akkor kapsz pár millás büntetést a nyakadba( okirathamisítás, jogsi nélkül vezetés, stb.)
az nembaj de sokkal feltűnőbb ha egy nagy motoron nincs rendszám vagy van rajta ránéz van külsőre oké normálisan közlekedik nemfog utána nézni de ha nincs rajta rendszám elég nagy az esélye h azonnal nyomodba ered!
már megbocsáss de ilyen egy beteg dolgot is ritkán hallani, a nyilvántartásba minden szerepel, hogy milyen motorhoz tartozik a motort milyen színű meddíg van rajta műszaki stb...
Sziasztok! kéne nekem egy rendszám csak a rendszám kéne semmi papír semmi nem kell hozzá:D annyi lenne a lényeg h stempli legyen rajta nembaj ha le járt csak legyen rajta(kamu rendszámnak kéne) nembaj ha talált vagy régi vagy bármi csak ne lopott rendszám legyen:D megbeszéljük za árat is ha kell csak legyen valakinek:D
tökösöm nem értem teljesmértékben a felháborodásodat. Volt egy tankod amit meg szerettem volna vásárolni, eladtad az orrom elől, ígért egyet Bombametaxa nevezetű fórumtárs amin ültem mert sikerült lebetegednem, most én találtam Kecskeméten ahol lakok egy illetőnél akit mellesleg ismerek is pont annyiért amennyiért ti akartátok adni. Akkor miről beszélünk?
Én pont ma vettem Castrol ActEvo 20W50-et bele, nekem RV6 os blokkom van. A boltba a srác azt mondta h 100% jó lessz bele...
rx de nem tudom nem e jó a többi cros motorba is
Valaki meg tudná monadni nekem hogy az RV6-os motorba milyen olaj kel? 75W90-es? Köszönöm a Választ Előre is!
semmi ilyen miatt nem mondtam ...én jóindulatú vagyok ám...csak így sajna a kis mosolygós pofim merg a stílusom sajna nem megy átt fórumon:(
ezt most megint nemértem hogy mit jelent:(
de nem szeretnék senkivel sem szócsatázni fórumon mert zszerintem valamit nagyon félreértelmeztünk szerintem...
bocs a dolgokért...
én nem háborodtam fel...vagy nem nekem akartad írni?
szia
ezt akkor a metaxával berszéld meg ne velem....nemértemm hogy jövök én a képbe?
megállított a rendőr és teljesen leellenőrzött(10 percig beszélt a sünmobilban a központban)
pedig az enyém egy mezei 50es robogó
szerintem ilyen játékot ne játszál.
ha lebuksz akkor kapsz pár millás büntetést a nyakadba( okirathamisítás, jogsi nélkül vezetés, stb.)
értem:)
érdekes naggyon érdekes:))