Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok újjra itt.
Árilis elejére érdekelne engem:
-bármien aprilia gyorsasági 50ccm es km óra maga az óra rész
-nem muszály de jó ha van vagy lenne fejidom plexi af1 125 sintesire(ne legyen ojan karcos mint az enyém h nemlátok ki rajta)
-akkor téll részlet kérdés 2db oldalidom az enyém néhol repedt-hiányos:S
-nemtom de lehet h még nem is hallottatok róla de kéne továbbá nekem fehéritett hátsó lámpabúra(eddig senki sehol nemhallott róla h lenne)
-motorikusan egyenlőre nemtom még mi kell a JÓ HENGEREN kívül, de ahhogy tudom semmi sem kopott avagy rossz.
Szia! A lendkerék érdekel abban az esetben ha sehol nem törött vagy repedt a mágnes. köszi
Af1 sintesi,50 cm3,és hiába huzom a gázt,pörgetem ameddig lehet,csak dadog,nem megy,nagyon erőtlen,kompresszió van,segitsetek mi lehet a gond?:(:(:(:(
Sziasztok!
A "papir az okmányirodában" az azt takarja hogy lehet kérni tipusmodositasi engedélyt és ott azt mondom/irom hogy 125- váz DE! 50ccm-s blokk-al szerelve mivel az itteni zsaruk kezdenek egyre kitanultabbak lenni. Vagy ha a papir nemjön be akkor szermányolok valahonnan fehér számlapos 50ccm aprilia af1 re való km órát mert az csak 100-120km a max benne, nem ugy mint az én 180 as órám.
ÁÁÁÁÁÁÁhhhh legyen már április bakker minden bajom van hogy csak ál és tologatom a garázs és az udvar közepe között:(
Elírtam a számomat
30 605 6883 bocseee:)
Nem kell valakinek rs 125 index? 1500 ft per db-os áron vihető
iletve af1 első hátsó féktárcsa---ócssópézér odaadom..
gabó
30 615 6883
Ha jól értelmezem neked egy rendszám nélküli 125-ösöd van. Milyen papír készül az okmányirodában? Ezt nem értem
oksa.akkor ha nem kell akkor nem turom elo a vasat. :) de ha kivancsi vagy az alakjara vagy barmi szivesen lefenykepezem vagy lemerem neked.ha esetleg blokkcucc kell akkor is irj nyugodtan.van mindenem rotax 123hoz (jo hengert kiveve)
Köszönöm szépen, de már készítettem abból ami nekem volt. Holnap csiszoliom + és festem le majd. Ma már nemjutott időm levennni a henger fejet+hengert:S
Jaa és téll jut eszembe egyenlőre a kormányon kapnak majd hejet a tükrök amig kiméregetem és behegesztem a megfelelő laposvasat a fejidom alá amire feltudom csavarozni.
Igaz igy nemfordul 100%ig a kormány mert a tükör beleér a fejidomba de egyenlőre jó lessz űgyis áprilisban készül el a motorja no meg a papir is az okmányirodában(legalább az adásvételi-biztositas mellett lesz még egy tanum h "50"-es a tipusmodositasi engedélyel)
Már csak arra kell ügyelnem h ne legyen balesetem vagy ne mérjenek be 100-on felül.
ma nem jutottam el odaig hogy megkeressem neked azt a vasat, de holnap delelott meglesem es lefenykepezem.
szia
van roszabb 3500ert (elegge log mar a hajtokar) es van egy jo 9000ert. adatlapon ott az emailcimem. vagy 0670/5655856
helo!
fotengely jo alapotban van? mennyi?
Jaa még mielőtt elfelejteném, kellene majd még af1 50ccm ről km óra hogy elkerüljük a yard által való csesztetést és csekkfizetést. Mert ez a 180 as kicsit szemetszúró még az analfabéta zsarunak is.
Köszönöm szépen elkél a segítség mert ez nem simson h fejből tudom mi hol merre van:) Lassan de biztosan haladok a cél felé:D
Na végre 11:34 től 13:09-re sikerült ráerőszakolnom a burkolatot a vasra de szedhetem le nemsokára mert viszem mérni a hengert+dugót h mennyi a kopás.
Így idomokal egész szép igaz kell neki új festés +jó állapotú henger és majd reülni is fog:)
nekem van olyan vazhozfogato vasam.af1 125 sintesi-t bontottam nemreg. meglesem neked azt a vasat. :) nyugodtan dobhatsz email-t is vagy felvehetsz msnre is, segitek masban is ha tudok.
Ahha értem akkor nekem olyan csavart is kell hegesztenem rá mint ahhogy a vázhoz tartozo felfogatót is ahhogy majd a képeken is látod valaki szakbarbár levágott belőle és ezek szerint a tükörfelfogatót is és vázhoz fogatót is:S
AF1 125 bontott alkatrészek!

125ös henger+dugó
160as henger+dugó

komplett blokk, gyújtások stb..
váz, villa, kp telók stb..
kerekek fékek stb..
nagyon szivesen segitek ha tudok. a tukor gyarilag a fejidomnal van igen. 2-2 csavar fogja a fejidomot oldalt a felso reszen a fem merevitohoz(tartohoz) tudtommal oda kell csavarozni a tukrot is.igy fogja a fem tarto is a tukrot.ha csak a fejidomhoz csavarod siman akkor ha beakad a tukor akkor azonnal tori az idomot
Köszi szépen a segíatséget, még egyenlőre hülye vagyok ehhez a dologhoz:S Akkor még annyit kérdeznék hogy ahhogy néztem a visszapillantó tükör a képeken a fejidomba van csavarozva és nem a kormányon levő gyári hejre. Namár most kerestem a fejidomon a tükörhöz tartozó furatot de az nincs. Vagy azt csinálom hogy fúrok én neki lyukat vagy nemtom.
rotax 123-hoz minden letezo alkatresz elado (kiveve henger, perpillanat nincs). par izelito kep...
sziasztok
eladó
aprilia af1 sport pro alaktrészek !
idomgarnitúra,idomom több színbe is vannak!lámpák,felnik hátsóvilla főváz,gumik fékek tárcsák kapcsolón kipufogórendszerek (gyári és arrow) takaróidomok, légszűrő műszerfalak,sárvédők kábelkötegek stb.
akkor van még rengeteg rotax 123 ( hengerek,blokkfelek,váltok,oldaldeknik főtengely,,kuplung,kiegyenlítő tengely önindító.stb. szóval minden ami rotax 123 és 127-es alkatrészek olcsón !
van még rx hátsó teló! stb. tökéletes minden alkatrész!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
szacsmotor?
50-eshez van kuplungod meg karbid?
nincsmit.....azért csak gondoltam hátha megszabadulok tőle...üdv gabó