Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

plexi nincs
Hello Plexit mennyibe adod?
hello: nekem van komplet sport pro-m bontva ha kell belöe vallami.
irj email ktmktm@freemail.ra
vagy Msn:misoc160@freemail.hu
patvaros87@gmail.com cimre küldj mert nem érkezett emailom...
Szia!
Nem jött email, ide irj:
patvaros87@gmail.com
Hello küldtem emailt!
Helló küldtem emailt!
Az hogy 3.-ban dadog,vagis rángat,az tuti hogy azért van,mert mndta a szerelő is,h a 3.nak a kihajtás tengelye el van görbülve.....:(:(
csak én kérdezem h ezzel mit lehetne kezdeni,mit javasolnátok?
sziasztok-
rotax 122
rs 125 99-2002 höz alkatrészek olcsón eladók
gabó
30 605 6883
Mindenem van hozzá, ha érdekel adatlapomon lévő elérhetőségen elérsz!
nekem vannak ilyesfele cuccaim ha erdekel.barati aron. elerhetoseg adatlapomon. (email ha lehet)
valkit nem érdekel sport pro idomgarnitúra?
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
én sport prokal foglakozok!
heló vegyél fel vagy hivj!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Hello! keresek : -első vázat
- hátsó féket
- jó állapotú kuplung lamellát
- első fogaskereket rotax 123-ra 13-14-est
- power elektronikát
- jobb, bal oldali kormány
- jobb, bal oldali légbeömlőt (olyat ameik a vizhütéshez megy)

jah és aprilia af1 sport-om van .
előre is köszönöm :)
Régi, vízhűtéses gépekbe való. Mint pl. az enyémbe. Amúgy nem kell valakinek RV6 blokkfelek? Van egy mina hajtókarom is,szintén RV6 blokkból.
Igen 4 üteműbe való. Beszéltem egy barátommal, ő is 4T olajat rakott aváltójába (DT 80ba). Meg mondom a motoros boltba a csávó is ezt ajánlotta... Meg még 1-2 embert megkérdeztem, azt mondták h jó bele végülis...
Állítsd magasabbra az alapjáratot és akkor nem fog leállni! Az hogy 3.ban dadog, szerintem le kell cserélni a váltóban a fogaskereket (pont ezzel a problémával küdök..)
Nincs semmi baj a dugóval, meg a motorral sem! Be kell járatni téynleg! Szerintem min 400-500 km-ig járjál vele óvatosan, ne húzd neki, meg talán kicsit dúsabb keveréket rakj bele szerintem, aztán majd megjön az ereje, szerintem. De javítsatok ki ha valamit rosszúl mondtam!
50-es motor,tehát power téll nincs benne....
A karbin nem leeht állitani mivel 83-as technika,csak az alapjáratot tom állitani és annyih,meg mikor beindul a motor,az üreset eccerűen nem leeht megtalálni,de mikor le állitom,szépen megvan az üres:S
Mit csináljak h erő legyen benne?
Uj dugó,kompresszió van.......
A powerrel egy baj lehet, RV-3as blokkban nincs.
sebváltóhoz nem tudok hozzászólni, ahhoz nem értek
erő: új dugó: nem szabad terhelni(bejáratás), de gyenge nem lehet. power szeleppel lehet a baj.
4000. dadogás: ez hidegen szerintem természetes, járasd egy kicsit egy helyben üresben, és utána finoman menj vele.
leállás: a karburátort be kéne állítani, esetleg ki kell tisztítani+ egy légszűrőcsere se ártana( ez amugy se)
Sziasztok!
Nem rég vettem egy af1-et,és pár kérdésem lenne!
Most tettek bele "uj" blokkot,rv3-ast,és a 3. fokozatnak a kihajtás tengelye el van görbülve,tehát 3.-ba rángat,ezzel mit lehetne kezdeni?
Meg elég gyengének találom a motort,de uj dugó van benne,ezért lenne iylen gyenge?
4 ezer felett csak dadog,de semerre nem megy,mert hideg a motor,ez lenne az oka?
Meg gurulok,meg akarok állni,szépen visszateszem egybe,kuplung be van huzva teljesen,de leáll,ez mért lehet?:(:(
Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv!
nekem is van popec af1 kozpontim igen barati aron. elerhetoseg adatlapon.(email ha lehet)
Ha érdekel tudok jó állapotú központi telót!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!