Az hogy 3.-ban dadog,vagis rángat,az tuti hogy azért van,mert mndta a szerelő is,h a 3.nak a kihajtás tengelye el van görbülve.....:(:(
csak én kérdezem h ezzel mit lehetne kezdeni,mit javasolnátok?
Hello! keresek : -első vázat
- hátsó féket
- jó állapotú kuplung lamellát
- első fogaskereket rotax 123-ra 13-14-est
- power elektronikát
- jobb, bal oldali kormány
- jobb, bal oldali légbeömlőt (olyat ameik a vizhütéshez megy)
jah és aprilia af1 sport-om van .
előre is köszönöm :)
Igen 4 üteműbe való. Beszéltem egy barátommal, ő is 4T olajat rakott aváltójába (DT 80ba). Meg mondom a motoros boltba a csávó is ezt ajánlotta... Meg még 1-2 embert megkérdeztem, azt mondták h jó bele végülis...
Állítsd magasabbra az alapjáratot és akkor nem fog leállni! Az hogy 3.ban dadog, szerintem le kell cserélni a váltóban a fogaskereket (pont ezzel a problémával küdök..)
Nincs semmi baj a dugóval, meg a motorral sem! Be kell járatni téynleg! Szerintem min 400-500 km-ig járjál vele óvatosan, ne húzd neki, meg talán kicsit dúsabb keveréket rakj bele szerintem, aztán majd megjön az ereje, szerintem. De javítsatok ki ha valamit rosszúl mondtam!
50-es motor,tehát power téll nincs benne....
A karbin nem leeht állitani mivel 83-as technika,csak az alapjáratot tom állitani és annyih,meg mikor beindul a motor,az üreset eccerűen nem leeht megtalálni,de mikor le állitom,szépen megvan az üres:S
Mit csináljak h erő legyen benne?
Uj dugó,kompresszió van.......
sebváltóhoz nem tudok hozzászólni, ahhoz nem értek
erő: új dugó: nem szabad terhelni(bejáratás), de gyenge nem lehet. power szeleppel lehet a baj.
4000. dadogás: ez hidegen szerintem természetes, járasd egy kicsit egy helyben üresben, és utána finoman menj vele.
leállás: a karburátort be kéne állítani, esetleg ki kell tisztítani+ egy légszűrőcsere se ártana( ez amugy se)
Sziasztok!
Nem rég vettem egy af1-et,és pár kérdésem lenne!
Most tettek bele "uj" blokkot,rv3-ast,és a 3. fokozatnak a kihajtás tengelye el van görbülve,tehát 3.-ba rángat,ezzel mit lehetne kezdeni?
Meg elég gyengének találom a motort,de uj dugó van benne,ezért lenne iylen gyenge?
4 ezer felett csak dadog,de semerre nem megy,mert hideg a motor,ez lenne az oka?
Meg gurulok,meg akarok állni,szépen visszateszem egybe,kuplung be van huzva teljesen,de leáll,ez mért lehet?:(:(
Válaszotokat előre is köszönöm!
irj email ktmktm@freemail.ra
vagy Msn:misoc160@freemail.hu
Nem jött email, ide irj:
patvaros87@gmail.com
csak én kérdezem h ezzel mit lehetne kezdeni,mit javasolnátok?
rotax 122
rs 125 99-2002 höz alkatrészek olcsón eladók
gabó
30 605 6883
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
- hátsó féket
- jó állapotú kuplung lamellát
- első fogaskereket rotax 123-ra 13-14-est
- power elektronikát
- jobb, bal oldali kormány
- jobb, bal oldali légbeömlőt (olyat ameik a vizhütéshez megy)
jah és aprilia af1 sport-om van .
előre is köszönöm :)
Nincs semmi baj a dugóval, meg a motorral sem! Be kell járatni téynleg! Szerintem min 400-500 km-ig járjál vele óvatosan, ne húzd neki, meg talán kicsit dúsabb keveréket rakj bele szerintem, aztán majd megjön az ereje, szerintem. De javítsatok ki ha valamit rosszúl mondtam!
A karbin nem leeht állitani mivel 83-as technika,csak az alapjáratot tom állitani és annyih,meg mikor beindul a motor,az üreset eccerűen nem leeht megtalálni,de mikor le állitom,szépen megvan az üres:S
Mit csináljak h erő legyen benne?
Uj dugó,kompresszió van.......
erő: új dugó: nem szabad terhelni(bejáratás), de gyenge nem lehet. power szeleppel lehet a baj.
4000. dadogás: ez hidegen szerintem természetes, járasd egy kicsit egy helyben üresben, és utána finoman menj vele.
leállás: a karburátort be kéne állítani, esetleg ki kell tisztítani+ egy légszűrőcsere se ártana( ez amugy se)
Nem rég vettem egy af1-et,és pár kérdésem lenne!
Most tettek bele "uj" blokkot,rv3-ast,és a 3. fokozatnak a kihajtás tengelye el van görbülve,tehát 3.-ba rángat,ezzel mit lehetne kezdeni?
Meg elég gyengének találom a motort,de uj dugó van benne,ezért lenne iylen gyenge?
4 ezer felett csak dadog,de semerre nem megy,mert hideg a motor,ez lenne az oka?
Meg gurulok,meg akarok állni,szépen visszateszem egybe,kuplung be van huzva teljesen,de leáll,ez mért lehet?:(:(
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!