Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség ha megoldható.Már régen voltam itt és olyan problémám lenne hogy nekem van egy AF1 sintesim és kellene nekem egy termosztát ugyanis nekem nincs benne és nem nagyon melegszik a motorom így és ez kicsit gáz szerintem.Ha valakinek lenne és megtudnánk egyezni rá akkor azt megköszönném.
50-es sintesi,elől hátul tárcsafék,de a hátsó fék ugy megragadt,h anyira foga a kereket,h a motor meg sem mozdul,h lehetne rajta engedni,esetleg teljesen kikötni?
Sürgős lenne,kérem segitsetek:D:D
igen ez mind nagyon zsép és jó iscsak az a baj h nekem nem másik far idom kell hanem át alakítani szeretném mert a sintesi idom egy fzr en van rajta:)és jólnézkivele és megyishozzá csak a segge nem az igazi. de köszönöm a lehetőséget
IGEN. 10 a henger.dugót nem írtal,de azt jobb ha újat veszel.használtat nem érdemes beletenni.én 6000-ért tudok új dugót.és nem ambika amit itt sokan az okosok leszólnak.bár kétségtelen van az ambikával gond.ha hajtod a gépet 1000-rel az nem tesz jót neki ha gyári keverésű az üzemanyagod.
Vázhegesztés.....stb. Jobban jársz, ha veszel bele egy rv6 os blokkot azok már nagyon strapabíróak:) Ha szeretsz foglalkozni a motoroddal akkor ajánlom az am6 ot csak nem egyszerű ott azokat a tartókonzolokat áthegesztetni, de sok sikert ha amellett döntesz:)
Lenne egy kérdésem felétek remélem tudtok nekem segíteni.
Az lenne a kérdés hogy az AF1 fekete blokkos mocimba kellene henger és ha nem a fekete127-es hengert szeretném rárakni hanem mondjuk a 123-ast az kompatibilis e esetleg vagy sem.
Egyszóval rá lehet e rakni és működtet e vele?
Hali nekem van egy aprilia af1-es motorom csak hianyzik a tranzisztor belole. Tudna valaki adni egy tippet hogy milyen tipusut vegyek. Kosz elore is. A valaszokat a skyking87@freemail.hu cimre varom. Koszi
Kellene nekem egy kis segítség ha megoldható.Már régen voltam itt és olyan problémám lenne hogy nekem van egy AF1 sintesim és kellene nekem egy termosztát ugyanis nekem nincs benne és nem nagyon melegszik a motorom így és ez kicsit gáz szerintem.Ha valakinek lenne és megtudnánk egyezni rá akkor azt megköszönném.