Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ígért a bombametaxa is egyet csak neki helyben lenne ha megvan még
szia nekem lesz jövő héten egy rs tankom 3000 ftért csappal.....fekete színű ha érdekel..
30 605 6883
Hali.
Neked a honlapodon van egy üres RS tank amibe a benzin megy nem a burkolata, az megvan még?
eladó
aprilia sport pro alkatrészek!
van minden! felnik gumik idomszett, főváz segédváz hátsó villa
takaróidomok légszűrő fogaskereke akkor van még rotax 123-as blokkalkatrészeim rengeteg! van még rotax 127-es blokkok is egybe vagy bontva!akkor van még af1 gyári és 1 arrow sportkipufogó rendszereim is! kuplungok váltok tengelyek km óra meghajtás ! hengerek olcsón!(rotax 123)szóval elég sok mindenem van most új!
akkor van még rx hátsó teleszkóp! filérekért felújitásra váró főtengely ! akkor van még 50-es önindítóm is szinte zsír új!
de van 125-ös önindítóm is!ird meg mi kel és mondom mi menyibe van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
30 605 6883 olcsó alkatrészek eladók
rs 125 höz
gabó
125 HUF
450EUR szállítással együtt DPD-vel. Rendeléstől számított 4. napon megérkezett
Szia!
Mennyibe fájt ez a kis csomag?
amúgy mennyire megbízhatók ezek a gépek? mien gyakran romlanak el? Nem vagyok egy nagy szerelőmágus, maximum jó olajat, lánckenést, stb. törődést tudnék neki adni műszakilag. hamar elromlana nálam?
pl 28as karbival, ha 34es van rajta, és egy katalizátoros kipuff rendszerrel, ha kell van ilyen kipum 3ezer ft-ért
nincsen, de a komplett meghajtó 6pézért , az van
menyibe veted?
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1. az af1 125 futura( 1994)et hogy lehet lefojtani 11kWra?
mert megeshet, hogy a motor külföldön lesz használatban és nem tudom, hogy kell-e újra műszakisztatni?
2 nem tudjátok, hogy ha külföldön akarom forgalomba helyezni a motort, és van műszakija/forgalmija, azokat újra kell csinálni, és lesz abban teljesítménymérés?
Hello!
Külön a kiskereked nincs ehhez a fajta meghajtóhoz?
Nagy az öröm :) Megjött Italy-ból az új 160-as...
kösz utána nézek
Eladó!

kipufogó rendszerek Aprilia 125ccm hez:
-felső: katalizátoros 3ezer ft
-középső: Winners sport rezó+ aprilia tompító 12ezer ft
-alsó: Aprilia rezó+ Arrow tompító 15ezer ft

km csiga 6ezer ft
km csiga kiskerék nélkül 2ezer ft

Rotax 123hoz minden cuccom van:
160as Polini henger(Nicasilos)+ Polini dugó +polini égéstér fedél+víztér 30ezer ft
125ös henger(perselyes)+új dugó+égéstér+víztér 25ezer ft
125
elado cuccok af1-hez.sok mas cuccom is van(komplett af1...).rotax 123hoz minden. stb stb. erd adatlapon vagy itt.
Sziasztok!

Az istenért sem találtam sehol service manualt a motoromhoz... Valaki megtudná mondani nekem, hogy RV6-os blokkba milyen olajat töltsek? Valami jóféle olaj kéne bele, nem akarok szart tölteni bele... Valaki olyasmit mondott hogy 10W30 vagy 10W40 jó bele... Ugyhogy inkább gondoltam megkérdezem.

Üdv
Hello!
www.italmondo.hu itt van minden. És 2 napon belül házhoz viszik
Igaz elég drága.
Sziasztok!
Valakinek van eladó Kiválló állapotú Lánckerék szett Aprilia af1 50 1992 motorra?

Hátsó lánckerék : 28 bordás, 43 fogú (415 lánc)
Első lánckerék: 14 fogú Bordát nem számoltam még megfogom
+ lánc? Megfizethető áron?
Mert néztem boltba 20000Ft:S
Aprilia af1 125 replica -futura-sport pro bontott alkatérszek olcson eladók.
érd:ktmktm@freemail.hu
Msn:misoc160@freemail.hu
nekem van labtartom, indexem. elerhetosegem adatlapon.
hello. sürgösen hibátlan hengert keresek! esetleg még balos lábtartot olcson..válto felöli oldal. meg elsö két indexet + tükröket..ha van írj ;)