heló
nekem van aprilia af1 sport pro faridomom !
van hozá ha kel segédvázam is!
az ileszkedik a fővázhoz felcsavarozod és kész!
nem kel alakitani semit!
ugyan igy néz ki a farokidom! csak feketébe! van hozá lámpa is!
nem kel semit alakitani!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Sziasztok AF1 esek:) ezúttal fantáziadús emberkék segítségét szeretném kérni és ötletet! nagyon egyszerű a helyzet. af1 sintesi 125(természetesen) faridom! szeretném picit a fenekét formásabbra csiszolni! ötlet esetleg valakinek?:) nagyon kockás, nem az igazi:( minden kivitelezhető:D
Sziasztok!Egy Aprilia Af1 futurát tervezek vásárolni és a segítségeteket szeretném kérni mivel nem vagyok jártas a típusban!mire kell odafigyelni?mennyire megbízható?önindítós a típus(1992.08.)? Olvastam hogy több blokkal szerelték.melyiknek mi a hátránya/előnye?Előre is köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Segítség kellene! Meg szívattak eléggé. Egy aprilia AF1 127ccmes fekete rotaxblokkos hajtókar kellene,használt is jó.. A tőrténet,hogy a meg fúrt hengerhez adott dugattyú szett, csapszeg RS 125 höz való volt és így 15mm .Ehhez 16mm-es csapszeg dukál.Mivel nem figyeltem összeraktam így..Gondolhatjátok leszakadt a hajtókar feje és őssze őrölte a dugattyút tűgőrgő kosarat.. ha tudtok valami kedvező áron nagyon örülnék! Köszi mindenkinek elősre is!
Sziasztok! Beszart az 50-es AF1-em,RV4 blokk volt benne,de tököm tele van, nem akarok vele többet szarakodni. AM6-ost milyen átalakítások mellett lehet belepakolni?
Eladnám af1 sintesimet donormotornak!nagyából komplet csak lánc cdi,kipufogó,oldal és faridom hiányzik róla!am6ps blokk van benne de nincsen váltókar egyébként van benne kompreszió,van teljes kábelköteg meg nagyából minden én így vettem de nincsen pénzem befejezni ezért megválnék tőle ár:40-35e ft budapesten található! ha valakit érdekel emailban keressen: fuzi12345@hotmail.com
vagyis idomit
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232