Tudnátok segíteni ,hogy a netten hol lehet futurához első és hátsó fogaskereket meg láncot rendelni mert be mentem egy pár motoros boltba de láncon kívül semmit nem tudtak adni hozzá.Egy 50-es futurához kellene a blokk RV4
Sziasztok!
Sürgős segítsék kellene!
RV6-os 6 sebességes blokkom van, és az lenne a kérdésem, hogy a fix tengely mennyire szerelhető? tehát meddig lehet leszedni róla a fogaskerekeket?
Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya
A pincémben porosodik régóta egy 1990es AF1 maradványa.
Váz, segédváz, lengőkar, és még sok csupa hasznos holmi, amit nem volt szívem kidobni vagy a színesfém kereskedőknek adni!
Ha valakit esetleg érdekel, pár ezer Ft-ér odaadom szívesen bárkinek, nekem csak a helyet foglalja.
Jaj Dóra ne haragudj miért nem mondtad? Én meg félre értek itt mindent Azt hittem jó motoros közösségi oldalon a korrekt sport társ viccel meg nem tudtam hogy te vagy az tudod nem akarok én bántani senkit mert már egyszer meg tettem és azt meg is bántatták velem a 3 év alatt :( most már vigyázok hogy ne üssek meg senkit de mindent félre téve mikor futunk össze ?
Mondtam már hogy adj egy elérhetőséget aztán ha kell meg etetlek ne üres adatlappal kóstolgasd a másikat nem tudom ki vagy és mi bajod velem a motorommal meg lecsoval de ha adsz egy elérhetőséget szívesen motorra pattanunk és meg látogatunk mert ezt tisztázni kellene hogy mi bajod van én nem foglak sem itt sem a fotó vagy videó oldalon sértegetni mert nem ismerlek talán meg találtál magadnak vagy nincs mivel lefoglald magad nem tudóm a fotóknál oltasz aztán azt írod bírod a burám most ez szóval én már semmit sem értek úgy hogy ha te is úgy gondolod add meg neved címed én nem félek az ország másik végébe elmenni ez ügyben hogy ezt tisztázzuk várom válaszod
En igazabol csak kozvetitek, de itt a csavonak a Face Book adatlapja jelold be es beszeljetek emg a postazast! http://www.facebook.com/?ref=l...!/szabo.szebasztian
Aprilia RV 3-4 komplett blokkot keresnék.Aki tud kérem jelezze.
Ja és ha lehet árat is írjon.Csak ne fogjon vastagon a ceruza.
Sürgős segítsék kellene!
RV6-os 6 sebességes blokkom van, és az lenne a kérdésem, hogy a fix tengely mennyire szerelhető? tehát meddig lehet leszedni róla a fogaskerekeket?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
A pincémben porosodik régóta egy 1990es AF1 maradványa.
Váz, segédváz, lengőkar, és még sok csupa hasznos holmi, amit nem volt szívem kidobni vagy a színesfém kereskedőknek adni!
Ha valakit esetleg érdekel, pár ezer Ft-ér odaadom szívesen bárkinek, nekem csak a helyet foglalja.
Telefonszámom: +3670-608-31-32
Vác és környéke
komplet blokk gyujtás nélkül be sült állapotban=20e
komplet idom szett ülléssel-lámpával=25e
giannelli rezó(horpadt) végdobbal=10e
2db felni gumival tárcsával=20e
elsőfék=10e
hátsófék=10e
km oramegyhajtó=6e
spirálok-bovdenek=2e/db
power szett komplet=20e
müszerfal=8e