Oké! Figyelj,alkatrészeket még nem tudom :S Szét kéne szedni a motort,hogy mégis mi kell bele. Egyenlőre csak érdeklődök,és minden eshetőséget figyelembe veszek
Segítsetek! Af1 projekt 108 Rv-3 as blokkal 80-as pollini hengerrel... Vettem rá önindítót passzol teker de nem indul... se hidegen, se melegen. 7-800-as fordulaton tekeri mocit, próbáltam külső autós aksival is de sehogy se. Azt tapasztaltam, hogy nem ad szikrát ezen a fordulaton még, pedig hangra jól pörög, szerintem berugóval sem forgatom gyorsabban! Egyetlen egy módon sikerül önidítóval indítani, ha sorba kötök még egy kis akkut igy 24v-al pöc-röff, csak attól félek ezt indító motor nem fogja bírni sokág!?
Gondolom hogy az a fő probléma hogy 50-esre tervezett önindító 80-as pollini szettet már nem bírja elég gyorsan megforgatni. Viszont mindenképpen szeretném megoldani vhogy! Ötletek?
30 605 6883 üdv gabó
Gondolom hogy az a fő probléma hogy 50-esre tervezett önindító 80-as pollini szettet már nem bírja elég gyorsan megforgatni. Viszont mindenképpen szeretném megoldani vhogy! Ötletek?
valami kell: email:ktmktm@freemail.hu
vagyMSN:misoc160@freemail.hu
mi kelen alkatrész és beszámolom! 3 ezerbe!
na megnézted az ülést?