Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tel:06307316232
ja, ez futura.. 10000+posta
93-as kiadas! Es ha van arban mennyi lenne? http://www.sportmotor.hu/motor... ottvan a bal szelen a Mitom mellett!
nekem van... melyik ev? egy fenykep az idomrol es meg is mondom van-e...
heló mongy 1 árat ! a sp-ra!
Akinek van AF1 125-hoz elso lampaja az kerem irjon.... Elore is kosz!
Eladó aprilia alkatrészek!
km ora meghajtó csiga=6000ft
Oké! Figyelj,alkatrészeket még nem tudom :S Szét kéne szedni a motort,hogy mégis mi kell bele. Egyenlőre csak érdeklődök,és minden eshetőséget figyelembe veszek
Hello! SP visszapillantó érdekelne :) Képet tudnál felrakni? A többit még kitalálom :)
Nekem van hozzá hibátlan lepróbált km meghajtóm 7500ft+posta.
Eladó olcsó rs 125 alkatrészek 2002 ből:)
30 605 6883 üdv gabó
meg megvan a km ora spiral es a csiga?
Segítsetek! Af1 projekt 108 Rv-3 as blokkal 80-as pollini hengerrel... Vettem rá önindítót passzol teker de nem indul... se hidegen, se melegen. 7-800-as fordulaton tekeri mocit, próbáltam külső autós aksival is de sehogy se. Azt tapasztaltam, hogy nem ad szikrát ezen a fordulaton még, pedig hangra jól pörög, szerintem berugóval sem forgatom gyorsabban! Egyetlen egy módon sikerül önidítóval indítani, ha sorba kötök még egy kis akkut igy 24v-al pöc-röff, csak attól félek ezt indító motor nem fogja bírni sokág!?
Gondolom hogy az a fő probléma hogy 50-esre tervezett önindító 80-as pollini szettet már nem bírja elég gyorsan megforgatni. Viszont mindenképpen szeretném megoldani vhogy! Ötletek?
aprilia af1 sport pro futura replica sintezi összes bontott alkatrésze eladok.
valami kell: email:ktmktm@freemail.hu
vagyMSN:misoc160@freemail.hu
jo! érdekel!
mi kelen alkatrész és beszámolom! 3 ezerbe!
Na,sikerült előásnom az ülést. Nincs valami jó állapotban,újra kéne húzni.
gyújtás átrakható RV-ről Am-re ha berúgós, ha önindítós akkor a fogaskoszorút át kell helyezni
hello. nekem van km ora meghajtó csigám=6e spirál=2e
mondasz egy ajanlatot es utana egyezkedunk ha erdekel.
heló mi az ára?
Valakinek Af1-50 be Km-r Spirál?
elado!egyben vagy akar bontva is. erd adatlapon.
heló
na megnézted az ülést?
AF1 125 (rotax 123) minden alkatresze elado.a hengert furni kell,de minden mas jo!