sziasztok
eladó aprilia af1 sport pro alkatrészek!
van idomgarnitúra több színbe is lehet válogatni!
akkor vannak még kerekek kábelköteg rotax 123,127es alkatrészek! hátsóvilla,önindítók hegerek,váltók deknin lendkerék! stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Jónapot mindenkinek!esetleg lenne valakinek donornak eladó egyben lévő blokk nélküli af1 sintesije?ha valakinek van érdekelne budapest és környéke nagyon szépen köszönöm a segítséget további jó motorozást :D
Itt egy oldal leírja az AM6 első fogas méretét ami egy 17mm es 12 bordás tengelyre megy rá úgy tudom az RV 8 bordás a tengely de nem biztos nekem a szomszéd gyerek mondta aki most vet az RV4-re lánc szettet.de ezen az oldalon le írja az AM6 fogas kerek méretét hasonlisd össze RV 6-tal,remélem segit.http://www.jtsprockets.com/52....
hello nemtudok képet küldeni mert beokádott a fényképezőm de a méreteket adom a furhato54,50 a nnikaszilos53,98 de az egyik ismerősömnek lehet van 160ccm polini hengere az kb 60mm átmérőjű ha érdekel itt a cime orozoli2002@yahoo.com
hali.
még mindig aprilia af1 50-hez keresek tank zárat kulcsal,vagy rs sztem az is jó.nem igaz hogy senkinek nincs egy normális áron.6000-ért van tankal együtt,de nekem csak a zár kellene.aki esetleg tud,jelezze légyszi.köszi.
Elképzelhető, hogy igazad van, de szerintem azért egy rendszámos teleidomos NSR még hengerhibával is többet ér 60.000 ft-nál
Legalábbis nagyon remélem! A 125/50-eseket adják 70-80 körül, aminek ilyen jellegű hibája van. Szerintem rendszámmal 94 nem sok érte. Ismét: remélem
Széles Utat!
bontva , alkatrészek, önindítók stb
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
pontosa mi érdekel?
van 4-5db sintesim szétbontva.
1db van félig szétszedve.
orozoli2002@yahoo.com
0630-435-1769
nekem van 127hez 160as polinim nagy 3ezer ft-ért
eladó aprilia af1 sport pro alkatrészek!
van idomgarnitúra több színbe is lehet válogatni!
akkor vannak még kerekek kábelköteg rotax 123,127es alkatrészek! hátsóvilla,önindítók hegerek,váltók deknin lendkerék! stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
karbi? gyújtás? stb
de 45-65között
MSN:danika94@msn.com
TEL:06209103659
nekem van.sapka kulcscsal. attila.hunter@gmail.com -ra irj es megbeszeljuk.barati aron!
még mindig aprilia af1 50-hez keresek tank zárat kulcsal,vagy rs sztem az is jó.nem igaz hogy senkinek nincs egy normális áron.6000-ért van tankal együtt,de nekem csak a zár kellene.aki esetleg tud,jelezze légyszi.köszi.
csak az AM első lánckereket kell lentebb esztergáltatni max(legalább is nekem kellet.) na meg persze új blokktartókat csinálni
Elképzelhető, hogy igazad van, de szerintem azért egy rendszámos teleidomos NSR még hengerhibával is többet ér 60.000 ft-nál
Legalábbis nagyon remélem! A 125/50-eseket adják 70-80 körül, aminek ilyen jellegű hibája van. Szerintem rendszámmal 94 nem sok érte. Ismét: remélem
Széles Utat!
a képek és a leírtak alapján én úgy gondolom, a mostani eladási árakat figyelembe véve jó esetben max. 50-60ezret fogsz kapni ezért a motorért!
de kívánom, hogy járj szerencsével és add el amennyiért meghirdetted!
üdv.