Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Köszönöm válaszod!
Ejjj,nekem RV6-os blokkom van,gyújtás és kuplung kinyomó rúd nemjó benne és vennék egy af1-et ami 3sebességes,de szeretem pakolgatni.És gondoltam az RV3-asba kicserélem a váltót,de ezek szerint ez nemfog menni.Vagy azon gondolkodtam,hogy belerakok egy am6-os blokkot,csak itt meg az a kérdés,hogy a gyújtás stimmel?vagy cakk pakk kábelezés újra,esetleg meglehet oldani úgy,hogy gyújtás átrakom. ?
heló olyan van nekem hogy a belső nagy fogaskerék van bebe csak amibe becsavaod a spirált nincs meg! de a töbi része tökéletes
szerbusz köszönöm de ezt már emailban megtárgyaltuk h annál olcsóbbat keresek :)
Szia Zsolt!

Keresnék af 125 futurához km meghajtót és spirált.
Ha van akkor mennyiért adod?
Köszi Attila
hali!

nem kivitelezhető mert pl:
RV3 RV4 és RV6 blokk nem egyforma széles, a 6os az a legszélesebb(váltó miatt), illetve a főtengely se stimmel.

Am3 Am5 az csere szabatos, de az AM6 az már szélesebb

Am blokknál egyszerű a képlet, kell egy váltó és egy pár blokkfél
ez van is nekem AM6-os
AM6 váltó 8ezer ft
AM6 blokkfél(párban) 4ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

0630-435-1769
100ért van egy zsír állapotú af1 project 108-am olasz papírokkal
nagyon jó motorral(új henger, új dugó), újszerű gumikkal

orozoli2002vyahoo.com

0630-435-1769
Sziasztok keresnék eladó aprilia af1 et valami olcsóbb darab érdekelne Pest közelében!nembaj ha nincsenek meg az idomok róla csak működő képes legyen és ne hiányozzanak belőle alkatrészek :D a válaszokat előre is köszönöm
sziasztok szereztem új alkatrészeket! ha esetleg valakit érdekel!
vannak rotax 123-as alkatrészek töménytelen menyiségbe!minden van!
van még 1 rotax 127-es blokkom is csak henger nincs a többi minden van! egybe vagy külön is eladó!(blokkfelek,váltók,hegerek,lendkerék,főtengely,kuplung,stb.,
szóval minden! akkor vannak még af1 futura fejidomom lámpával vagy anélkül! oldalidomok,főváz ,segédváz, hátsó villa,légszűrő, !,takaróidomok, műszerfal ! arrow sport kipufogorendszer .gyári rendszer, van még 1 rx hátsó telló is makulátlan!
ird meg mi érdekel és mondom hogy van e és menyibe!
vagy:msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
esetleg
beszámítok af1 futura viszapillantótükröt és első ülést!
Üdv mindenkinek!

Olyan dolgon töröm a fejem,hogy 3-as RV/AM blokkba kilehetne cserélni a váltót 6sebességesre?Teszem fel van egy 3as blokkom és van egy hatos váltóm kompletten akkor gond nélkül áttudom tenni vagy valamit alakítanom kell?.
Köszi sanyi, rendes tőled, de sajnos a 4 lábas nem jó.
Ja és kompletten gyújtás karbi komplett.bori33@citromail.hu
Sziasztok van egy RV-6 os blokkom jó állapotban eladó.Tuningmentes.AM-5 AM-6 csere érdekel
nincs msn-em irj ide email:apriliamotorok@freemail.hu
4 láb van bekötve a fesz szabályzón!Meg van a hat lábnak a kialakitása de csak 4 lábu
Mennyi olaj kell egy aprilia af1 elsőteleszkópba?:S
Sanyi 502 ha msn címed van akk ott megbeszéljük h kelle a fesz. szabályzó
Aprilia alkatrészek+ motor! együtt 100ezer gyenge magyar pénz!

http://www.kepesmotor.hu/g-str...

Egy dugó kell a motorba és megy!
Köszi,ha stimmel minden akkor kell!
Nekem van hibátlan lepróbált 2500 ft
megnézem meg lefotózom teszek fel ide képeket róla
Helló, megvan még a feszszab. és ha igen 6 lábas?Ha mind a 2-re igen, akkor kell!
Köszönöm a Választ Nekem Delorto 21 es van rajta xD Le akarom Cserélni kisebbre
rendben nyugottan! majd írj vagy hívj h mire jutottál
Dellorto 14/12, 12mm torokátmérővel és 65ös főfúvival
Sziasztok Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Aprilia Af1 50 en hanyas a Gyári karbulátor?