Üdv!
Köszönöm válaszod!
Ejjj,nekem RV6-os blokkom van,gyújtás és kuplung kinyomó rúd nemjó benne és vennék egy af1-et ami 3sebességes,de szeretem pakolgatni.És gondoltam az RV3-asba kicserélem a váltót,de ezek szerint ez nemfog menni.Vagy azon gondolkodtam,hogy belerakok egy am6-os blokkot,csak itt meg az a kérdés,hogy a gyújtás stimmel?vagy cakk pakk kábelezés újra,esetleg meglehet oldani úgy,hogy gyújtás átrakom. ?
Sziasztok keresnék eladó aprilia af1 et valami olcsóbb darab érdekelne Pest közelében!nembaj ha nincsenek meg az idomok róla csak működő képes legyen és ne hiányozzanak belőle alkatrészek :D a válaszokat előre is köszönöm
sziasztok szereztem új alkatrészeket! ha esetleg valakit érdekel!
vannak rotax 123-as alkatrészek töménytelen menyiségbe!minden van!
van még 1 rotax 127-es blokkom is csak henger nincs a többi minden van! egybe vagy külön is eladó!(blokkfelek,váltók,hegerek,lendkerék,főtengely,kuplung,stb.,
szóval minden! akkor vannak még af1 futura fejidomom lámpával vagy anélkül! oldalidomok,főváz ,segédváz, hátsó villa,légszűrő, !,takaróidomok, műszerfal ! arrow sport kipufogorendszer .gyári rendszer, van még 1 rx hátsó telló is makulátlan!
ird meg mi érdekel és mondom hogy van e és menyibe!
vagy:msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
esetleg
beszámítok af1 futura viszapillantótükröt és első ülést!
Olyan dolgon töröm a fejem,hogy 3-as RV/AM blokkba kilehetne cserélni a váltót 6sebességesre?Teszem fel van egy 3as blokkom és van egy hatos váltóm kompletten akkor gond nélkül áttudom tenni vagy valamit alakítanom kell?.
Köszönöm válaszod!
Ejjj,nekem RV6-os blokkom van,gyújtás és kuplung kinyomó rúd nemjó benne és vennék egy af1-et ami 3sebességes,de szeretem pakolgatni.És gondoltam az RV3-asba kicserélem a váltót,de ezek szerint ez nemfog menni.Vagy azon gondolkodtam,hogy belerakok egy am6-os blokkot,csak itt meg az a kérdés,hogy a gyújtás stimmel?vagy cakk pakk kábelezés újra,esetleg meglehet oldani úgy,hogy gyújtás átrakom. ?