Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés köszike! ahogy lesz rá pénzem írok.
ird meg mi kel!
vagy vegyél fel msn-re!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Sziasztok
Nemtud valaki Aprilia AF1 EUROPÁhoz fesz. szabályzót ?
Lehetőleg olcsón:)
Rendben
sziasztok! a segítségeteket kérném!
kinéztem egy '94-es AF1 Futura 50-es motort amit szeretnék megvenni szombaton megyek megnézni...
nem ismerem ezt a motort, nekem enduróm meg robogóm van, szerintetek mit érdemes jobban megnézni rajta, hogy ne csináljak rossz vételt? (típushibákra gondolok)
a tulaj azt mondta telefonba, hogy 5 sebbességes és fordítva működik a váltó, tehát fent van az 1-es a többi lefelé ez normális ezeknél?
előre is köszönöm!
az nem lene lényeg
mindegy megrendelem de érdekel a tied is!
ha érdekelnek za enyémek bezsámolom!
meg ha van valami alakatrészed azt is
Ezt kéne megnéznem :) Nem emlékszem. Inkább rendeld meg a másikat,úgy a biztos. Meg kicsit szakadt is volt a széle.
heló
csere nem érdekel alakatrészekre?
de biztos hogy megvan?
Ó,bocsesz,de ezt most nem tudom neked elintézni .. Leghamarabb is csak csütörtök este tudnám megmondani
sziasztok eladó frissen hónolt henger illetve tökéletes hengerfej eladó
együtt 20 000 külön külön pedig h fej 4000-henger pedig 18000ft
30 605 6883
de biztos hogy megvan?
mert akor megvárom ha nem akor rendelem a másikat!
nézezsd már meg az othoniikala!
heló érdekel a első ülés !
beszámitom!
irjj minden képen!
még ma fontos lenne!
:DDD Csak hétvégére tudom neked megnézni (péntek?),mert nem vagyok otthon.
Oké,értem.Megfontolandó :)
Azóta rá se néztem. Motoroztam vele 100 km-et,és lefulladt.. :D Vártam vele,aztán go haza. Azóta semmi. De valami elektronikát szétakasztottam véletlen,mert rakoncátlan.Meg szerintem gyűrűzni kéne,vagy nem tudom.A power meg csak egyszerűen
szia csal első van sajna..
Van hozzá hátsó lánckerék is, meg lánc is? Akkor jöhet!
heló na érdekel az ülés!
beszámitom alakatrészbe ha kel!
hali! amiket nemrég felraktam képeket azok vannak! igazából egybe szeretném odaadni őket, ahogy írtam 5000ft-ért
Van másik tankom nem rs tankot akarok. Tudom hogy nem lenne jó rá.
A csövet amúgy eladom msn megbeszéljük.
Helló! Nem gond nem volt rá szükségem, a nyáron kerítünk rá alkalmat. Látom sok alkatrész után érdeklődsz, hogy áll a gép?
Oké,rendben. És annak megvannak még a dolgaid? Remélem lassan eljutok a garázsig..
Helló, köszi a nekem küldött válaszokat, légyszi, akinek van AF1 125 -6 lábas feszszabályzója, küldjön a csatlakozóról képet, és máris biznisz, aturus@freemail.hu, előre is köszi!
hello,van egy műszerfalam eladó,új fordulatszámmérővel,a km ora üvegje törött,meg a hömérö-é is meg van repedve,de egyébként működik,pici pénzért odaadom csak vigye akinek kell,érdeklődni email:vincze_dani@mailbox.hu,vagy tel:06305927963