sziasztok! a segítségeteket kérném!
kinéztem egy '94-es AF1 Futura 50-es motort amit szeretnék megvenni szombaton megyek megnézni...
nem ismerem ezt a motort, nekem enduróm meg robogóm van, szerintetek mit érdemes jobban megnézni rajta, hogy ne csináljak rossz vételt? (típushibákra gondolok)
a tulaj azt mondta telefonba, hogy 5 sebbességes és fordítva működik a váltó, tehát fent van az 1-es a többi lefelé ez normális ezeknél?
előre is köszönöm!
Azóta rá se néztem. Motoroztam vele 100 km-et,és lefulladt.. :D Vártam vele,aztán go haza. Azóta semmi. De valami elektronikát szétakasztottam véletlen,mert rakoncátlan.Meg szerintem gyűrűzni kéne,vagy nem tudom.A power meg csak egyszerűen
Helló, köszi a nekem küldött válaszokat, légyszi, akinek van AF1 125 -6 lábas feszszabályzója, küldjön a csatlakozóról képet, és máris biznisz, aturus@freemail.hu, előre is köszi!
hello,van egy műszerfalam eladó,új fordulatszámmérővel,a km ora üvegje törött,meg a hömérö-é is meg van repedve,de egyébként működik,pici pénzért odaadom csak vigye akinek kell,érdeklődni email:vincze_dani@mailbox.hu,vagy tel:06305927963
vagy vegyél fel msn-re!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Nemtud valaki Aprilia AF1 EUROPÁhoz fesz. szabályzót ?
Lehetőleg olcsón:)
kinéztem egy '94-es AF1 Futura 50-es motort amit szeretnék megvenni szombaton megyek megnézni...
nem ismerem ezt a motort, nekem enduróm meg robogóm van, szerintetek mit érdemes jobban megnézni rajta, hogy ne csináljak rossz vételt? (típushibákra gondolok)
a tulaj azt mondta telefonba, hogy 5 sebbességes és fordítva működik a váltó, tehát fent van az 1-es a többi lefelé ez normális ezeknél?
előre is köszönöm!
mindegy megrendelem de érdekel a tied is!
ha érdekelnek za enyémek bezsámolom!
meg ha van valami alakatrészed azt is
csere nem érdekel alakatrészekre?
együtt 20 000 külön külön pedig h fej 4000-henger pedig 18000ft
30 605 6883
mert akor megvárom ha nem akor rendelem a másikat!
nézezsd már meg az othoniikala!
beszámitom!
irjj minden képen!
még ma fontos lenne!
beszámitom alakatrészbe ha kel!
A csövet amúgy eladom msn megbeszéljük.