a pneumatikus power magatol nyit 6500-as fordulaton, mivel a kipufugogaz vezerli. az a bowden a hatso fekpedalhoz csak azert van hogy fekezeskor (feltehetoleg lassitasz es meg akarsz allni es visszaengeded a gazt, ezert a hengerben gyulik a benya es az olaj..) kinyitja a powert, ezaltal jobb az oblitese a hengernek es konnyeben kimegy a sok felesleges cucc ami nem eg el jol mikor visszaengeded a gazt...igy ezaltal konnyebben megindul ujra ha huzod a gazt... gyakorlatban nem tudom van e erezheto szerepe. jah es ha kokitod nyitott alalpotban azzal azt ered el hogy alacsony fordulaton nem lesz nyomatekos a gep...ugyanis a power nem azert van a motorban hogy letepje a fejed a gyorsulas 6000-res fordulatnal...hanem hogy also tartomanyban is nyomatekos legyen a gep...
Ahha:( És mien erősségű rugó kell oda? Vagy mivan ha állandóra nyitva hagyom? fixre lerögzitem kinyitott állapotban.(azontúl hogy megeszi az életem benzinbem gondolom menni fog mint a mérgezett egér:D, de ez csak egy kósza ötlet)
Vagy esetleg ha majd valahogy átberhelem az "új" hengerbe a power lelkét majd megnézem mennyi huzástól nyit (mien hosszú és erősségtől nyit)
Akkor még azt kérdezném hogy az a 6500 fordulat ennél a "pneumatikus power-nél" nem érvényes? csak ha nyomom a féket akkor huzza ki a "torkon a powert"
Bocsi, ha értetlen vagyok de ezt én nemvágom még:S
Nekem RV6-os blokkom van és, lehet hogy veszek bele egy RV3-as önindítós blokkot. Nah most a kérdésem az az lenne, hogy a felfogatási pontok ugyanazok-e, és hogy az RV6-os 70-es hengeremet rátudom-e rakni az RV3-ra? Meg mi az ami nem eggyezik a 2 blokkban?
Sziasztok
AF1-ről lenne pár kérdésem, mert tavaly Tavasszal vettem egy Futurát (!)
70 ccm es,
Eléggé kókányul volt/van Összehozva,
Most kipofozási stádiumba lépett (motorikusan, és Esztétikailag is)
, mielőtt teljesen ránk köszön az idény...
Néhány kérdésem lenne, hozzáértőkhöz intézve,
Teleszkópokba mennyi olaj kell, milyet javasoltok,
Fékfolyadéknál, csak annyi van írva, hogy DOT, hogy hányas azt nem irja,
elsőre ezek lennének a kérdéseim, előre is köszönöm a segítséget,
Sajnos nagy nekem a dugó,aztem 80-as hengerhez való :( :D
Viszont nekem van eladó 80-as polini hengerem,egyetlen egy bemarás van benne,azon kivül tökéletes:D:D
Egy munka amely valóra váltja álmaidat és garantáltan nincs szükséged semmi kezdeti tőkére! Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz vagy kismama vagy és jól jönne egy kis pénz, akkor ez a te munkád! Napi 3-4 óra
munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van
szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre, a többi már
csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy
e-mailt a következő címre: penzanetenmatesz@gmail.com Tárgy: munka. Én rögtön válaszolok. Nem kell fizetni semmit!
hali. még mindig keresek af1 hengert! a lényeg hogy ne legyen nicasil hibás..! csak henger kell. ameddig szétvan..gondoltam neki állok az idomoknak..igy sikerül eddig ;)
Okés megvannak köszzi:) Akkor most voltam megnézni a mocim és már kiváncsiságból is ránéztem a power szelep bovdenjére. Akárhogy is nekem valahogy a hátsófékhez kapcsolodik de nemtom hogyan, mert addig megvan hogy a fékpedl mellett van a bovdenház "megakasztó" juk és a bovden vége ott lóg a levegőben. Ahhogy kalkuláltam valahogy rákéne kötnöm a hátsófék pedálra a bovdent de nemtom h is csin. mert a fékpedál oldalából jön ki bal oldalra egy kis rúd gondolom én arra kell kötni mert fölötte a bovden vége lóg. És ahhogy már irták elvileg a fékezéskor nyitna a pover de hogy ez hogy jön össze nemtom
Ha lennél ojan kedves vagy te vagy más fórumozó képet tenni fel hogy is kéne kinéznie nagyon hálás lennék.
nekem van egy rs re való vagy 14 es vagy 15 ös....de ha visszanézegetsz a MOVÁRI DRZ ÍRÁSAIM ALAT AKKOR PÁL OLDALLAL VISSZÁB TALÁLSZ OYLAN KÉPEKET AHOL NARANCSSÁRGA ALAPON VANNAK FOTÓZVA ALKATRÉSZEK PL FOGASKEREKEK ELŐLRE HÁTRA...RS TOPIKBAN ÉS ITT IS....ÜDV GABÓ
30 605 6883
Hali, affelől érdeklődnék, hogy ehhez az af1-hez mien első fogaskerekeket lehet kapni, hogy változzon a nyomaték-erő-gyorsulás "görbe"? Köszi a segitséget előlre is:))
úgy látom ez egy 125-ös.a tanksapka jó az 50-es futurához?ha igen,mit kóstálna?köszi.