Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! 125ös AF1 sintesi volt
Köszi a gyors választ.
Aha,értem. Köszi. Akkor 5-ért van az a motor. Az a baj,nem emlékszem,hogy mozgatta volna a powert. Viszont a motorom így is megindult 7000 után.
Nekem van fesz szabályzóm hibátlan lepróbált 6000ft
Van komplett inditó motorom 8000ft
Van fesz szabályzóm is 4000ft kopmplett vezeték köteg 7000ft
Nekem van hibátlan lepróbált power elektromágnes 8000ft öninditóm is van 8000ft hibátlan komplett km meghajtás 7000 ft
akkor a motor kellene vagyis a behúzó mégnes, csak mindenki motornak hívja.
5ért tudok adni
Van tükröm,de sajnos használom. Viszont ha találok másikat,a tiéd lehet :D Nekem is kéne tükör,mert ez kikopott,és nem tudom megcsinálni :)
Igazából valami baja van az elektronikának. (az a fémhenger ) Nem tudom,mi lehet. Megnézetem valakivel. Szóval vagy javítja,ha tudja,vagy új kell :( / befelé még megy fesz,kifelé semmi,elvileg /
elektromos powerhez neked pontosan mi kell?
nyelv?
motor?
elektronika?
7ezer ft-ért tudok adni újszerű komplett önindítót
Oké,nem kell keresgetnem :D Az sem biztos,hogy megvan. Az alkatrészeket meg átgondolom,oké?
Köszi
af1 tükröd nincs véletlenül?
beszámolnám
csá engem az a cső érdekelne a máodik képen
a tankot ne add el mert nem fog ileszkedni az rs
már megrendeletem
már találtam
ma teték fel
az elő sárvédőn vannak itt ott kis karcok!
de ha kel lefújom és úgy 5 ezer!
főtnegely most 1 olyan van amit fel kéne ujítani 5 ezerbe!
most a héten jönnin fog az is!
vegyél fel msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló
poverom az nincs!

km meghajtásom olyan van hogy csak a nagy fogaskerék van meg benne amit bedugsz a bovdenhez az nincs!
az 3 ezer
kábelkötegem van 5 ezer izókal együtt !
önindító tökéletes 10 ezer
feszabom nincs
de a héten jönnek friss alaktrészek!
Ez milyen gép volt? Ha SP vagy hasonló,akkor érdekelne a km meghajtó. :)
Nekem van egy,ha még kell. Azt hiszem,hogy megvan még a garázsba. Megnézhetem.
Mmmm,azaz első sárvédő jó állapotban van? És a főtengelyed milyen?
Köszi. :) Akkor majd megfontolom.Csak az a bajom,hogy az összes többi dugó 20-30 között mozog :S
Engem érdekelne pár cucc. Főleg egy power. Enyémnak valami baja van. Az elektromos power. Ja meg szerintem kikopott az első keréknél a km meghajtó,ha van,arról is dobhatnál egy árat. :) Még leírom,ha eszembe jut valami. Fesszab is érdekel. Esetleg önindító.Komplett elektronika vezetékelés. Ezekre tudnál egy árat dobni,hogy kalkulálhassak?
Köszi: Dani
hello én már használtam meteor dugót crossmotorban 2évig hiba nélkül . éncsak ajánlani tudom én anno 28000ért vettem cagivába és ha jól tudom a malosinak egy leányvállalata gyártsa
Szia.Emlékszel még rám? Ég a .. az arcocskámról a bőr a lehúzó miatt. Feltétlen találkozzunk idén,jó?