szia van kettő keveset használt szép dugattyúm gyűrük nélkül darbja kb 10 000 ft a boltban..mivel hogy én alkatrészebn cseréltem ezért 2500 ért odaadom bárkinek ha kell.
képet küldök ha érdekel a dolog........
30 605 6883
üdv gabó
Ha valakit érdekel Aprilia Af1 Futura. 125ccm rotax123-as a blokk benne.
Minden alkatrésze eladó, még mindene megvan!
Adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Üdv
szevasztok segitség kellene af1 127 kb 2 km alatt szétéget bármijen gyertyát és megolvad a dugó . nemrég vettem bele piros szinű trafót lehet hogy azért,?már 2ugót dobtam lehet hogy apirostrafó nem hozzá való ? amugy amal sam gyujtás van rajta . ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni AF1 50 Minarelli RV3 blokk henger fej belső tömítőgyűrű, ami az égéstérbe való befolyást akadályozó meg na ilyet hol lehet venni?
heló! segítséget szeretnék kérni. vettem elektromos müszerfalat. és nem tudom h mire kell rákötni az elektromos kilóméterórát és a fordulatstzámmérőt?
valami magyaráztak h a jeladóra a km órát, a trafóra meg a fordulatszámmérőt. de pontosan most nem tudok semmit.
kérem aki ért hozzá írjon valamit, mert totális káosz az egész.
sziasztok..48 as méretű kabát eladó én 180 cm vagyok de rám rövid a dereka..a kézhosszúsága az frankó ...kb 168-175 cm magas fiura való kabát HEIN GERICKE postát én állom ..utánvéttel vagy átutalással... lAssan itt a jóidő nemsokára lehet majd frankón motorozni vele....13 000 FT ÉRT ELADÓ
30 605 6883
Bele lehet építeni, de amikor én szerettem volna, akkor addig jutottam el, hogy elvileg nem egyformák a felfogatási pontok, így az egyiket ki kell tolni. De nem biztos, várd meg míg más is mond valamit.
Akinek van RV6 os blokkhoz váltó alkatrésze jelezze kérem! A fix tengelyen a nagyobbik fogaskeréktől a második kellene (21 fogú)
Köszi