Hello. Valakinek van eladó elektronikus powere? (SP) És honnan tudnék gyűrűt szerezni a dugóhoz?(123-as rotax..) Vagy olcsón dugót,gyűrűvel. Apriliában 'meteort' akartak adni 8pénzé.
Oks! Írtam már végülis... Még annyi hogy komplett csiga igaz? Nem hiányzik semmi belőle?! Ha minden oks, megvezsem! (emailban, ha lehet) köszönöm: Bence
szia nekem volna rs 125 apriliához de lehet hogy méretre uyganaz mert az alkatrészekben iylenekben nincs külömbség....3000 ft ért vihető!
üdv gabó 30 605 6883
Köszi szépen zz4! Amúgy majd lehet kellene ez az láttam neked vannak alkatrészeid. Kecskeméti vagyok a szilveszteri bulin találkoztunk is 2án. Na mind egy köszi a segítséget Majd írok jó lett-e.
Javasolnám, hogy az oldalstander fölött, a vázon átfutó lyukon dugj keresztül egy rudat, és ehhez készíts egy állványt. A motor hátsó fele fog megemelkedni.
Helló a Sport Prom vázának az oldalán belűl van egy felirat ami sztem a power beállításokat írja le. Tudtok segíteni? Erre mi van írva és hogy van ez?:D
heló
lehet az is hogy nincs ott a golyó!
mert végülis azon akadálymentesen elfordul a csavarba meg valamenyir ugyis akad!
de erröl oroszi zolit kérdezd!
ő érti nagyon az 50-es blokokat én jobban 125-kel foglakozok!
a felhasználóneve a fórumon :zz4
A blokk vadi új kb 400km van benne, a lamellák is újak. 10W-40 castrol olaj van benne.
Van a tengelynél egy kis golyó amit nem találtunk a blokkba, az helyére 5-ös csapágygolyó került. De szerintem nem attól állítódhat el.
Teljesen elmegy a kuplung, sehogy nem emel ki csak ha utána állítok, de akkor is kb 10km jó. Még holnap megnézem azt a kart a kuplungba hátha azzal van valami :)
(Itt egy kép, a golyóról amit helyettesítettem :) )
cserélj kuplunglamelákat!
meg azt a kart ami kiemel a kuplungba!
azután jó nak kéne leni !
mert biztos azért szakad el a bovden mert nehéz behúzni a kart
van bene olaj? a morotba
az is lehet
Sziasztok új vagyok még itt. hozzájutottam egy af1 50hez. A karbijában nincs fúvóka. Ha valaki tudja mekkora fúvóka kell bele az írja már meg. A karbi: dellorto sha 1412B Előre is köszi!
Ezt nem hiszem el Már vagy 6-szor kellett beállítani a kuplungot. 400 km 5bowden.
Beállítom a kuplungot mert nem emel ki, utána ráhuzom a kontraanyát. kb 10km-re elég majd újra elállítodik és nem emel ki. Ez megy minden 20km után.
Miől van ez? Már nemtudok semmire gondolni.
üdv gabó 30 605 6883
a job alsóra gondoltam.....ödv gabó 30 605 6883
E-mail: aprilia0212@freemail.hu
Tel: 06-20-592-2286
Volt, csak sérült. Csigája tönkrement
lehet az is hogy nincs ott a golyó!
mert végülis azon akadálymentesen elfordul a csavarba meg valamenyir ugyis akad!
de erröl oroszi zolit kérdezd!
ő érti nagyon az 50-es blokokat én jobban 125-kel foglakozok!
a felhasználóneve a fórumon :zz4
Van a tengelynél egy kis golyó amit nem találtunk a blokkba, az helyére 5-ös csapágygolyó került. De szerintem nem attól állítódhat el.
Teljesen elmegy a kuplung, sehogy nem emel ki csak ha utána állítok, de akkor is kb 10km jó. Még holnap megnézem azt a kart a kuplungba hátha azzal van valami :)
(Itt egy kép, a golyóról amit helyettesítettem :) )
meg azt a kart ami kiemel a kuplungba!
azután jó nak kéne leni !
mert biztos azért szakad el a bovden mert nehéz behúzni a kart
van bene olaj? a morotba
az is lehet
Beállítom a kuplungot mert nem emel ki, utána ráhuzom a kontraanyát. kb 10km-re elég majd újra elállítodik és nem emel ki. Ez megy minden 20km után.
Miől van ez? Már nemtudok semmire gondolni.