Sziasztok!Aprilia f1 futura125-öshöz szükségem lenne 1-2 cuccra! Km spirál fordulatszámmérő első fékolajtartály teló szimering első kerékbe csapágy ja és első kerékbe amibe csatlakozik a spirál!Ha valaki tud segiteni akkor itt vagy email címem boxoska9@freemail.hu tel 06309222717 előre is köszi
én mindig nyitva hagyom a csapot.. ha jó a tűszelep nem folyik túl a karbi.. valamennyi párolog, de nem jelentős.. ha rajt volt ha nem ugyanúgy indul mint eddig.. nehezebben nem fog :) max könnyebben
Hello minarelli rv 6 hoz keresek robbantott ábrát tudnátok ebben segíteni hol találok vagy esetleg van valakinek képe róla?
Válaszotokat előre is köszönöm.
esetleg valakinek futura 125 vagy sport pro benzin tankja? lehetőleg olyanok jelezzenek akik el is akarják adni és nem 2 hetet kell várni egy válaszra.. köszika
AKkor okés,köszönöm a választ!
Még anyit,hogy mivel a szivató most rajta volt menet közbe is,nem szivta meg magát nagyon a karbi,reggel ugyanugy könyne fog indulni?
Csapot elzártam,elméletielg ki kell párolognia.
mindnhol azt tanítják hogy az otto motorok hőmérséklete 90celzus.. vagyis 90fok az optimális.. nekem mindig e körül van, ha alatta van az nem gond mert még nem melegedett be.. de ha felette akkor gáz van.. akkor vagy termosztát nem nyit ki.. vagy akármi gond
KÖszönöm a gyors és pontos válaszod,hnap megnézem,egyébként ez is lengőkaros,szall ugyan ez,még az lenne a kérdésem h a hőfoknak menyinek kell lennie,mi a normális?70-80 fok?
természetesen vizhűtéses:)
hy.. szivatótól semmi baj.. csak többet eszik és nem megy úgy ahogy kéne.. a láncot sürgősen megkell spanolni mert ha 70nél ledobja és feltekeri akkor 100% bukás.. láncut spanolni ugytudsz hogy van egy koronás anya a tengelyen, lelazítod vagy le is veheted.. majd lehuzod a fogaskereket egy kicsit ugyhogy mögélye egy fogó beférjen, majd kilazítod a 2 imbusz csavart ami szoritja a villát, és fogóval tekersz, majd ha jó összerakod.. 125-ös futurán így kell.. gondolom a tied is egy lengőkaros mert akk ugyan ez a technika
Eladó aprilia af1 futura idomok alkatrészek.
- idomok( 2db oldalidom, faridom ülésel, fém tank, eke idom stb., a fejidom nincs már meg)
Ezen kívűl van
-kiegyenlítő tengely
-segédváz
-hátső villa
-féknyere
-hátsó lánckerék
-olajtartály
- 4db gyári index
- bal oldali gyári af1 tükör
- kuplungkosár
- rendszám tartó
Nah végre kész lett a sintesi-m,megfuvókáztam,és hát állati jol megy,8 ezertől mint akit kilőttek:D:D
Kövezkező kérdésem lenne:most vettem észre hogy ma szivatóval motoroztam kb fél órát,ebből vmi károm származhat-e?:S
Meg a lánc nagyon laza,le is lökte ma,azon lehet spanolni vagy vmi megoldás?
Meg a hőfoknak egy motornál menyinek kell lenni-e(50-es sintesi)?
VÁlaszotokat előre is köszönöm:D:D
Nekem is volt Futura-m, épp ezért nem vitatkozom.
Nekem van felújított Aprilia af1 50 230 ezer pénzért. Érdekel?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Ha igen mennyiért adod?
itt telo számom ha kell a tank:06705377495
Széles utat mindenkinek!
Válaszotokat előre is köszönöm.
Még anyit,hogy mivel a szivató most rajta volt menet közbe is,nem szivta meg magát nagyon a karbi,reggel ugyanugy könyne fog indulni?
Csapot elzártam,elméletielg ki kell párolognia.
természetesen vizhűtéses:)
- idomok( 2db oldalidom, faridom ülésel, fém tank, eke idom stb., a fejidom nincs már meg)
Ezen kívűl van
-kiegyenlítő tengely
-segédváz
-hátső villa
-féknyere
-hátsó lánckerék
-olajtartály
- 4db gyári index
- bal oldali gyári af1 tükör
- kuplungkosár
- rendszám tartó
Érdeklődni:
E-mail: aprilia0212@freemail.hu
Tel: 06303969584
Kövezkező kérdésem lenne:most vettem észre hogy ma szivatóval motoroztam kb fél órát,ebből vmi károm származhat-e?:S
Meg a lánc nagyon laza,le is lökte ma,azon lehet spanolni vagy vmi megoldás?
Meg a hőfoknak egy motornál menyinek kell lenni-e(50-es sintesi)?
VÁlaszotokat előre is köszönöm:D:D
gabó