most csak hátso fogaskerék kel ? ára 2500ft
vagy kompleten gumiágyal? 4500
első fogaskerék 2000ft
majd később megnézem hogy hány fogas még a mai nap folyamán
Sziasztok. Aprilia af1 50 ccm 1991 évjárat keresek hátsó lánckereket ill rv 3 blokkhoz bal oldali műanyag burkolatot és önindító tartó keretet.Ez egy alu keret és darabokra tört.Segítségeteket előre is köszönöm.
sziasztok keresek af1 futura visszapillantó tükröt jót párba olcsón!
vagy üzletbe is akár alakatrészért vagy akármire!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Értem hát akkor ez van elviselem! Közben számolgattam kicsit és arra jutottam hogy most 12-40 es lánc-áttét van rajt, ha 14es raknék rá 80 helyett 93 körül lenne a végsebesség (elviekben persze), ha 15öst akkor 100! Viszont neten nem találtam 15öst sehol, 14es az van és nem is drága! Esetleg neked nincs 15ös? Vagy másnak? (Af1 50 1989évj rv3 blokk)
igen ez az RV blokk baja, mivel ebben még nincsen kiegyenlítő tengely, és ezek a barom dígók egy az egyben bele csavarozták a vázba semmilyen gumibak és se semmi nélkül!
Nem nagyon akarok am6-ot! Részben mert nincs pénzem, részben mert előző motorom egy rieju rr volt am6 blokkal és közel nem ment ilyen jól mint ez, igaz az 50es volt ez 80as. Egyedül annyi zavar ebben és az nem tudom mitől lehet, hogy rettenetesen vibrál végsebességnél az egész motor a blokk be-rezonálja a vázat úgy hogy már szinte kellemetlen!
Értem én! De ha romlik is mostanihoz képest az se zavar annyira mint hogy most 80 a max! Aztán ha már jól megy majd ráérek kicserélni több fokozata hogy jobban gyorsuljon! Szóval tudsz javasolni lánc áttétet igényeimhez?
Na ezt nem gondoltam volna! Köszönöm ezzel sokat segítettél, mert hiába vettem volna meg 4 es váltót ha a végsebesség ugyan az marad. Gyorsulással nincs bajom, Mi a gyári láncáttétel és mit ajánlasz? 100Km/órát minimum szeretném elérni! Nem tudom most hány fogas kerekek vannak holnap első dolgom lesz megnézni! Köszönöm mégegyszer!
vagy kompleten gumiágyal? 4500
első fogaskerék 2000ft
majd később megnézem hogy hány fogas még a mai nap folyamán