Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt meg köszöném:) itt az e-mailcímem : Levimeno@gmail.com
4ert adok en neked, estere kuldok kepet..lehet hogy viszapillantom is van..
Sziasztok! még mindig várok OLCSÓN af1 125 fej idomot lényegtelen hogy mien az sem baj ha nincs plexi ! csak valaki olcsón dobjon már valamit:D olcsó max 5 öt jelent de ink 4 körül! ja és tükör is kéne az sem baj ha nincs benne üveg csak a műanyag is elég:) üdv: levi
Sziasztok Apriliások.Segítséget szeretnék kérni tőletek. Vettem egy motorhibás AF1-et 50 ccm 1991. Minden csapágy ill szimering cserét megoldottam de a váltó összerakással nem boldogulok.Ez csak egy 3- fokozatú váltó . Valaki nem tud esetleg képet vagy rajzot vagy cimet küldeni ahol esetleg meg tudom nézni.A blokk darabokba volt így emlékezetből se megy. Segítségeteket előre is köszönöm. ha valaki tud segíteni a lecskow@freemail.hu címre írjon. Köszönöm.
fesz szabályzó 5000ft trafó 10 000ft
A henger már nincs meg.Azon felül komplett 50 000ft
Igen az 125.-ös ülés de az rs 125.-ön volt.Sajna már nincs meg!
heló na én ezt a ülést mondttam ez kéne nekem!
eztmontam ma is! ez af1 futura!
blokot menyibe adod kompleten?
meg a feszabot trafót!
már elkelt
Szia!Megvan még az rv-hez való tömítésgarnitúrád?Ha igen én megveszem.Küldj légyszi egy emilt hogy mizu!Nagyon köszönöm! Barnabás(skrivan1974@gmail.com)
Helló srácok!
AF1 50-es Futurához keresek alkatrészeket,elsősorban RV6-os nem önindítós blokkhoz,de ha van eladó jó állapotú RV6 blokk,megvenném,lehet 70,80 ccm-es is.Van egy eladó AM6-os komplett blokkom olcsón 0km-es,2010-es évjáratú gyári dobozában ha valakit érdekel.
hali!

jelenleg csak am6-os blokkom van 30ezer ft.
gyújtás alaplap 10ezer ft
Ma mentem az új mocival 103 km-t
Aprilia Af1 125 Sintesi 91.-es évj.Dugattyú hibával.Henger főtengely elektromos berendezések fékek minden tökéletes csak egy dugattyú kell bele.Arrow teljesitmény növelö kipuffogó rendszerrel.Egyben vagy fődarabonként bontva is eladó.Ár:89 e ft.Debrecen.Tel:06 70 459-6036
Aprilia Af1 Sintesi 125 elején sérült. 123.-as rotax blokkal.Bontott alkatrészei eladók.Postai úton is.Tel:06 70 459-6036
Nekem van fejidomom plexivel lámpával 10 000ft kompletten aprilia Af1 sintesi
Nekem van elsö sárvédöm Af1 sintesihez meikhez kellene?50.-es-hez vagy 125.-ös-höz?Mert van mindkettöhöz 2500 ft/db áron+posta
Nincs véletlenül RV4 blokkod összerakva, amit nem kéne szétszedni? Az enyémet csapágyazni kéne, de nincs időm rá. A hengert meg a dugót áttenném még. Egy gyújtásalaplap is érdekelne, meg egy fesszabályzó! Mennyi lenne így komplett?
:D Elírtam :)

Javítva : Egy 50ccm-es motor hány lóerő lehet?
ELADÓ Castrol Power 1 TTS, kétütemű 100% szintetikus motorolaj. (3liter van még)

Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj (verseny) motorkerékpárokhoz
Tulajdonságai és előnyei:
* A Castrol Power 1 TTS kiváló minőségű teljesen szintetikus kétütemű verseny motorolaj, amely tökéletesen megfelel a motorok hosszú élettartamához szükséges követelményeknek.
* A Castrol Power 1 TTS egyaránt alkalmazható keverék- és szivattyús olajozású kenési rendszerekben, a gyártóművi előírásokkal összhangban 1:50 keverési arányig.
* Speciális adalékai extra védelmet nyújtanak a kétütemű országúti motorkerékpárok és a mopedek motorjainak is..
* A kipufogó csatornában és az égéstérben (gyűrűhornyokban) is meggátolja a lerakódások kialakulását
* Csökkenti a motor füstölését
Minősítések és jóváhagyások:
* API TC
* JASO FD
* ISO EGD

Ár: 2.800 Ft/Liter (esetleg alkuképes :)
mail: tyt001@freemail.hu
tel: 70/6199777
MOVÁRIDRZ én vagyok az akivel beszéltél
jo de holtalálom a számod.
tema ha érdekel akkor az ezalatti telefonszámon érdeklődhetsz:)és még egy csomó alkatrészem volna:) olcsón!