Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te el ne keseredj! Csak alaposan nézd meg mit veszel! Szeritnem nem lehetetlen találni olyami árkategóriába, amit néztél, bár valószínűleg valamiféle kompromisszumot kell kötni.

Amit én nagyon javsalok az az, hogy mindenképpen hiánytalan, és kókánymentes motort próbálj találni. Egy motort felújítani még mindíg egyszerűbb, mint beszerezni a hiányzó alkatrészeket, és kijavítani a kókányolásokat. Sokszor nem is lehet.

És sajnos igaz az, hogy ma egy drágább lehet, hogy hosszútávon olcsóbb. Ellenben lehet alkudni. Az az igazság, hogy nem igazán van vevő ezekre az öreg motorokra. Így egyre lejjebb engedik a tulajok az árakat.
hello! nincs valakinek eladó lánca? Nagyon sürgős!
És nemtudja valaki hogy hogyan kell beállítani a powert?
Én még mindig itt tartok:

Eladó AF-1 europa
hali valeki autos zenecuc csere? Egy 750-watos blaukpunt láda és egy 425-watos blaukpunt erösutö 2-csatornás
Hy Minarelli Rv alkatrészek+Af-1 Futura gyári rendszer,oldadekini vízpumpával,elsőfék főtegelyek stb .Elérhetőség az adatlapomon.
200 ba volt hirdetve...

Kissoliver: Szerintem megérné egy műszakival rendelkező jobb állapotban lévő af1et nézni...most adogattak itt egy párat...200környékén lehet őket elhozni, és rendezett paapírosak, műszakisak...stb.
Lehet ugyanott lennél egy ilyen 100körüli motorral csak baszna az ideg hogy ez szar az szar aztán megcsinálnád és ottvagy 200 fölött...

de ettől függetlenül lehet h kurva jó vétel lenne:)
Ha van kedved megnézni az af1-et, akkor szívesen segítek benne, mert nincs messze a lakhelyemtől...ha elviszel megnézhetjük.
A nem kipörgésnek pedig ott helyben megtudjuk állapítani az okát hogy költséges-e avagy nem...
200 a kikiáltás aztán ha valaki mond valami értelmeset
amúgy 80as henger van rajta meg elöl nagy lánckeró 10ezernél 100at megy(én nem is forgatom tovább)
AM5-ös blokkal(mert igazi extrema)
minden működik rajta(önindító, idexek stb)
Na ennek utána is nézek... köszönöm szépen a segítséget
Jó a tömítéskészlet! Max arra figyelj, ha valami berúgós blokk van a pegasoba, akkor gond lehet! (ebből is volt kétféle, egyik egytengelyű a váltóval, ott elvileg ugyan az a tömítés, a másik nem, ott gond lehet)

Amúgy más a váltóáttételezés elvileg. Gyárilag aszem nincs berúgó a Pegason se.
Mennyiért adod?
Hello! A Pegaso 125 és az af1 rotax blokkja között van különbség? jó az af1-be a pegaso tömítéskészlete?
Hja, és a faridom átfényezett, az odlaidomokat meg nem látom!

Amúgy nem az a gond, ha fényezték! Hanem egy szép gyári fény megkímét motort feltételez... De egy fényezett is lehet megkímélt.

Ellenben tele van a használtautó bénáűn átmázolt rusnyaságokkal, és ha nem adott a külsőre, valószínűleg a belsőre se sokat. (persze itt is van kivétel)
Én a másikra is azt mondtam, meg kell nézni! De nagyon alaposan, mert gyanúsan olcsó, ettől függetlenül lehet jó! Az az NSR amúgy nekem abból tetszett, hogy nem volt átmázolva, szóval talán kókányolásmentes.
Ez az Aprilia. Háát... Érdekes. 100 e Ft, és új henger? Iszen egy bontott 40 e dugattyúval.... De legyen műszakilag OK.
Ellenben ha nincs a srác nevén, akkor nem iratták át. Nyilván nincs műszakija, biztosítása. Zűrös, és ezeket rendezni kell, különben nem lehet átiratni! Legkisebb a szívás akkor, ha van adásvételi a forgalmiban szereplő tulajjal (mármint te, és a tulaj között) és az friss. Akkor "csak" neki kell rendezni a biztosítóval a díjhátralékot, ha van. Ha csak úgy van adásvételi, hogy forgalmis tulaj - köztes tulaj - te, akkor dupla átírás! Ennek pontos részleteiről az okmányirodát kell megkérdezni!
Hja, és "nem forog ki" meg "csak állítani kell az állórészen" persze... Annyit nem lehet, hogy ekkora gond legyen! Lehet filléres gondja, de az is, hogy nagyon beteg. Én inkább az NSR-t nézném meg!
http://www.kepesmotor.hu/april...

erről mi a véleményed? Azt mondta a gazdája, meg van minden papírja (törzskönyv,forgalmi,rendszám...) csak nem az ö nevén van hanem egy Jászberényi ember nevén! Azt mondja motorikusan is oké, bár a gyújtáson állítani kell. Oldal idomok is megvannak hozzá. Gyári festésű....Mit mondasz rá?
Eladó RS 50 Extrema ha érdekel valakit.
nagyon szép, nagyon jó....
értem!
sziasztok.
most leheltem életet a motoromba,mert befolyt a hűtőviz a motorba.de viszont valszinű hogy szükségem lenne egy hátsó főfék munkahengerre,de csak a hengerre.ha valakinek esetleg lenne egy jó állapotú s.o.s. egy ár megjelölésével jelezze már nekem.előre is köszi.
e-mailben folytassuk szerintem, adatlapomon megtaláljátok még mindig

orozoli2002@yahoo.com

ne OFFoljuk szét a forumot
Bocsi!
Nem vagyok tisztában a postai árakkal! És ha előre utalom a pénzt? Akkor levélként el tudod nekem küldeni?
És akkor nem lenne csak vagy 300Ft a posta?
benne van, figy utánvételell a posta költség 1690ft akkor most 300ft-ért adjam oda?
hali hőfokmérő 3000ft, km órám csak 125ösbe való van 200ig van skálázva az is 3000ft
Helló!

Benne van mind a két oldalon ez a szuszogó? Érdekelne egyébként, 2000-ért utánvéttel el tudod küldeni?