Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy 2ezer ft
Köszi a gyors választ :)A 80-as mennyi lenne?
Üdv! A hengerről mit lehet tudni? Dugattyú van hozzá?
van 2db 50ccm-es abból az egyik jó, a másikat perselyezni kell
és van egy 80as Polini azt is perselyezni kell
dugattyú nincsen egyikhez se
Üdv! A hengerek milyen állapotúak? Valamelyikhez van dugó is?
az a gond veled haver hogy pénz nélkül csak kókányolni lehet.
ez nem simson, hogy ide ütök oda azt megy
itt precízen kell megcsinálni akkor nagyon jó kis gépek és meghálálják!
azon is el kell gondolkodni hogy keresni akarsz rajta vagy motorozni akarsz vele?
nem mindegy , mert akkor másként költesz rá
Hát igen! Amióta meg van a kis AF1 azóta csak a baj van vele! Kezdek kiábrándulni az aprilia márkából! Hát igazából nem tudom melyik tartományba csinálja! ahogy kiengedem a kuplungot (3zertől kb 6 ezerig húztam neki maximum mert nagyon rángatott és hülye hangja volt!) váltottam egy kettest ott gyönyörűen ment! amikor össze lett téve akkor nagyon ugrált a többi sebességbe is de az másmilyen "ugrálás" volt! De az a karbi beállításával megoldódott! Remélem nem komoly dolog! Valaki segítsen!
Nemakar összejönni az az aprilia neked mostanában
Reméljük nem nagy hiba. Nekem pl fogalmam sincs hogy miért csinálhatja. Egyesben minden fordulatszámtartományban csinálja? Mert ha csak alul valszeg ott kaphat sokat, ha a benzinmennyiség a baj!
Sziasztok!

Segítség! A motorom(Af1 50 rv4 blokk) egyes fokozatban szaggat illetve ugrál! De csak egyesben! A többi sebességet nagyon szépen és könnyen veszi! Azokkal nincsen gond! Hát nagyon úgy néz ki a dolog hogy sérült a sebességi fokozat! Vagy ott valami! Esetleg lehet attól ez a szaggatás, hogyha a lánc ugorja a fogakat? Mert csak 1 esbe ahol elvileg a legnagyobb a nyomaték ott csinálja ezt!(eddig nem tudok a lánc ugrásról csak feltételezem hogy az lehet-e!) De a szaggatások között nincsen fémes csörgés kopogás! Csak amikor ugrál és rángat akkor recseg meg ilyenek! Lehet hogy gyújtás kihagyás? vagy karburálási dolog! A motoron egy 19 es Dell'Orto karburátor van egy 94 es főfúvókával és a tű alulról a 2. helyen van! Kérlek segítsetek!
nekem az rv4es 70pollinis blokkom is 100at ment anno!
de ez az aprilia utánzat meg olyan 100-101et megy 6c-n! akkor nem is rossz egy kinai motortol? vagy?
áttétel függő de 90-110km!h között képes menni

havernak RV3-as blokkal 80as Polini gyári 12mm-es karbi és 100km/h körül megy és frankón gyorsul a 3sebesség ellenére is
de érdekes amugy mert a mühelyben szédszetük mikor meg vettem és egy az egyben aprilia alkatrészek belle menek a genericbe, a külömbség hogy nincsen fordulat szám mérönek meg a helye! hiábba kinai!
oké kösszi! amugy egy alap 50es am6os blokk ami aprilia menyit megy?:D
ismerem, volt egy komplett kábelkötegem hozzá, de azt már eladtam.
ez külön CDI és külön trafós.

utánnajárok, hogy a régi egybeépített CDI+trafót lehet-e vele összeépíteni.

üdv:Zoli
Hali engem érdekelne ez a gumi menyiért adod szerdán mennék is érte ugy is van dolgom kecsonn
Azért nem stimmelnek a saruk, mert ez nem Minarelli gyújtás, hanem kínai "AM6-másolat" gyújtása. Ez is CDi, de a kettő nem összehangolható, kipróbáltam a műhelyben. Ami neked kell, az egy kis (egyébként szintén CDi egység), ami megtalálható Keeway X-ray, Generic Trigger, CPI Explorer és a többi kínai blokkosban. Ezekben NEM AM6 blokk van, viszont ilyen gyújtás, ami neked kell. Petya
ha iylen a tied is akkor csak a trafó kellene nekem!
mert nekem nem ugy van a gyujtás hogy sarus hanem van egy nagy csoki ami bele megy a trafonak a csokijába! szal mutatok képet és ehez érdekelne trafó!
Valakinek nincs véletlen Sport Pro-hoz eladó bal oldali lábtartó kerettel (vagy miaz) meg mindennel? sürgősen kellene...
mi kell belőle?
gyári trafós cdi van hozzá
Helló!

Rv4 es blokkot azt egybe adod csak? Darabokba nem?
Szia! Gondoltam, ezért írtam. Egyébként spoilerre is tehető, futurán hasonló típus a képen. De ha minden igaz annak vékonyabbra volt szedve a menete, mert a spoileren kicsi volt a furat.
Bocsi,de én a szpoilerre akarom felrakni. Ez nem jó.
hali!
bocs, h csak most válaszolok...először össze kell, hogy álljon a motorom,aztán ha motorozható,akkor felekereslek,és ha még meglesznek,akkor sztem boltolhatunk!csáó