Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello!Küldj légyszi képet róla ide
sziklaiszilard@icnmail.hu
Előre is kösz!
Sziasztok!
Valaki tudna segíten mit tegyek.
Af1 power szelep 8000- nél nyit de mintha 9000-nél zárna, és ledadog a motor. Közben az oil lámpa egy pill. felvillan.
Hol keressem a hibát?
Köszi Ata
Faxa össze kéne jönunk én itt lakom Kecskemét mellet közben megtudtam hogy az enyémben rotax 127-es blokk van tudsz róla mondani valamit?
nálam!
nah ez engem is érdekel és föleg hogy hol lehet kapni?
3ezer ft
Helló mindenkinek! dellorto 28-as karburátorhoz keresek fuvóka készletet.ha valaki tudja hol lehet kapni kérem irjon.
szoval gyerekek még mindig kelene neke m megoldás a fuvokámra
üdv. keresek RV3 blokkhoz 70es hengert, várom az ajánlatokat
Irj E-mailt.: a.p.r.i.l.i.a@freemail.hu
110/70 R17 (nemszar)
Szia persze hogy érdekel menyi lene egy 110/80/70 es de nekem nem valami szar kell
4-5 ezer Ft ! Irj ha Érdekel!
A Dunlop-ot ajánlom nekem is azvan fent ;) Az Ir.ára pedig 4-5 ezer Ft! A méret pedig 110/70 es :D Irj e-mailban: a.p.r.i.l.i.a@freemail.hu
helló mindenkinek.nekem aprilia Af1 50 futura-hoz kellene valakitől az a felső burkolat a műszerfal alatt két oldalon(nem tudom mi a pontos megnevezése)akinek van lécci jelezze.köszi.
Oupppsz. Jó, innentől kiszálltam. Fogalmam sincs, hogy mekkora lenne célszerű rá, de annak viszont kevés a 28-as karbi. Olyan 38 körülit tennék rá mondjuk. Hogy nem tépi ki magát a vázból?...
Komoly kis vas lehet
viszont occsó
milyen és menyiért adnád?
nem nem egyik sem ez egy 225 ccm es blokk csak bele lett épitve egy 50 es vázba
Szia! 15-ös CHT Tuning lánckereket tudok adni előre, RV blokkra. (15x588 méret)
mailben vagy este msn, adatlapomon elérhetőségeim, msn-en ritkán vagyok
okés erről is dumálunk még
nekem van hátsó lánckerekem ha kell
Ember, mekkora henger van ezen?! Ha csak nem 80-as, de még akkor is szerintem azt a karbit sürgősen távolítsd el róla. Nem a fúvókával van gond, hanem az egész karburátorral. Gyárilag 14.12-es vagy 19-es karbi megy rá, 70-es hengerhez lehet 21-est tenni. Néhányan a 80-ashoz akarnak 28-ast, bár nem vagyok benne biztos hogy jó, de ahhoz még talááán elmegy. 50-es vagy 70-es hengerhez nem jó a karbid.
Igenigen ütős az a moci. :D