Eladó Aprilia af1 50 futura motorom.
kapott egy Am6 os blokkot új Rocket főtengellyel. csapágyak szimeringek, járatós hengerrel...
új Led-es indexek (karbonszálas) 4000ft/db
a fejidom jelenleg festés alatt áll..
egy láncszett kell majd rá..
CSere nem érdekel!
kicsit lehet alkudni.
csak telefonon vagyok elérhető.. e-mailt ritkán nézem...
06203386215
Jah, van kuplungom is, ha kell, lamellák ill. tárcsák is, de van komplett szerkezetem, meghajtásrészem is, külső ill belső tárcsa, stb. Blokkból ami kell, kb minden van.
Keresek minarelli RV4 es blokkhoz fordulatszámmérő meghajtáshoz műanyag fogaskerék csigát vagy mit: Pontos nevét nem tudom....(az kéne amit a kuplungkosár hajt meg,az a kis műanyag csiga....)
Remélem tudsz segíteni! A kicsit idegesítő hang a kuplungtól és a fordulatszámmérő meghajtásától jött.....Alacsony fordulaton hallatszót de magason (6-7fölött) már nem....de amikor elpörgettem 8-9 fele akkor hirtelen a fordulatszámmérő mutató 0 ra ment... gondoltam a spirál elszakadt, de nem hanem a csiga része ami a meghajtást biztosítja hülyéskedik , kivettem de a fogas része az ép tehát nem az darálódott el, szerintem a műanyag kerék ami meghajtja azt.....
a kérdés: miért csinálja azt hogy 4-5 ezerig teljesen jól megy a motor....utána ha eléri az 5500-6000 fordulatot el kezd dadogni a motor.....és egy köztes állapot van se nem gyorsul a motor se nem lassul csak úgy dadog egy idő után ha otthagyom a fordulatot egyszer csak elkapja és el kezd megindulni mint annak a rendje de utána 7500-8500 között al kezd a motor rángatni! mintha nem kapna benzint.....tovább nem is nagyon pörgettem! A gyertyakép pedig fekete......Min állítsak?
A kuplung és a fordulatszámmérő meghajtása zakatol/t mert ahogy jöttem haza elszakadt a spirál.... A kuplungnak van hangja....de szerintem azért mert még újak a cuccok benne és kell idő hogy összekopjon(szerintem) Most meg lett csinálva, hogy ne fújjon ki a hengernél(talp)....most nagyon megy ahhoz képest hogy csak smkp!:D 100+:D
mert nem találtam rajta semmi szét szedhetöt ahova az ujat lehetne be tenni!