Papíros váz4 hónap műszakival, komplett lengővilla, hűtő, gázkar, első féknyereg fékcsőés fékpofák nélkül, hátsó felni gumi nélkül, első fogaskerekek lábtartók, stb. (idomok, első teló, első kerék nincs már)
Szia!
Köszi a választ kipróbálom, amiket írtál.
Egyébként menet közben már ráhúztam a power bovdent és ugyanaz a jelenség, megtorpan.
De akkor viszont nem csendesül el a kipufogó mert tartom a powert, de normál menet közben meg elhalkul ezért gondoltam hogy visszazár. Azért ráfér egy alapos tisztogatás.
Köszi a segítséget.
Ata
Vagy még lehet az is hogy annyira nyit csak ki a power, hogy 9ig pörög, tehát beszorul a powernyelv és nem nyit ki teljesen...javasolnám az előbbiek mellé még a powernyelv takarítását is...
Én lehet tudok szerezni kompletten, holnap találkozom a sráccal megkérdem van-e, és hogy mennyi az annyi! A multkor csak 3at láttam nála! Majd jelentkezem hnap este!
Én kikötném a power-t nyitott állásba, kipróbálnám úgy, ha normálisan kipörög akkor visszazár. De nem jellemző h visszazárna.
Első körben arra gondolnék hogy power után nem kap megfelelő mennyiségű üzemanyagot a motor. Benzincsap, karbi(főfúvóka), ellenőrzés, tisztítás.
Írd meg mire jutottál, ha nem lett semmi változás megyünk tovább!
Üdv!
Rendben kelleni fog csak perpil dugatyúmból hiányzik egy darab..:S:O kb 10 perce megált..:S értesítelek amikor kész amcoim és megvan rá a kess és köszönöm.
Sziasztok! Milyen guminyomás az ajánlott a 130/70/17 -es gumiba és milyen váltó olajat tegyek a motorba? (Aprilia af1 sport pro) köszike a választ előre is!
Sziasztok!Egy 123-s Rotax blokk kellene nekem Aprilia Af1 -hez. Ha valaki tud valamit az legyen szíves irjon erre:gixer89@freemail.hu:.
Sürgős lenne!előre is kösz!
Ez a tűsfúvóka, nem? Ez alatt, az alsó csavarban van a főfúvóka, inkább azt cserélgesd, ha keveset/sokat kap. Amúgy kb így nézett ki újkorában is. Szóval nem gány.
Papíros váz4 hónap műszakival, komplett lengővilla, hűtő, gázkar, első féknyereg fékcsőés fékpofák nélkül, hátsó felni gumi nélkül, első fogaskerekek lábtartók, stb. (idomok, első teló, első kerék nincs már)
http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/motoralkatresz/fek/
hirdetes-18945511/
Köszi a választ kipróbálom, amiket írtál.
Egyébként menet közben már ráhúztam a power bovdent és ugyanaz a jelenség, megtorpan.
De akkor viszont nem csendesül el a kipufogó mert tartom a powert, de normál menet közben meg elhalkul ezért gondoltam hogy visszazár. Azért ráfér egy alapos tisztogatás.
Köszi a segítséget.
Ata
Én kikötném a power-t nyitott állásba, kipróbálnám úgy, ha normálisan kipörög akkor visszazár. De nem jellemző h visszazárna.
Első körben arra gondolnék hogy power után nem kap megfelelő mennyiségű üzemanyagot a motor. Benzincsap, karbi(főfúvóka), ellenőrzés, tisztítás.
Írd meg mire jutottál, ha nem lett semmi változás megyünk tovább!
Üdv!
Sürgős lenne!előre is kösz!
3pézre tartom