Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a "piston" tulajdonképpen annyit jelent hogy dugó. Én azt hittem, hogy csak az angollal villogtok, szerintem ez nem lehet márkajelzés, bár ki tudja. Ezt szerintem bárki ráírhatja. Szóval olyan, mintha egy kakaós csigára ráírnám hogy "kakós csiga". A fene megette ha ezt nem szabad bárkinek
Szia!

Utánanéztem neked a lendkeréklehúzónak! M26P1,5 típusú kell neked szerintem! Ilyen van nekem is, asszem' Italmondo-tól rendeltem, de nem vagyok benne biztos... Holnap dobok majd fel neked képet róla, ha még aktuális!
A "piston" feliratu dugó Sajtos Szűcs gyártménya.
Simsonba tök jó.
Sajna nemtudok, csak főfuvim van továbbra is, az is csak akkor, ha a gömbölyítés elkészül végre.
Az adatlapját hogyan érem el?
na hallod ezen nincsen DOT szám mondjuk nem értek annyira hozzá, de ez egy verseny gumi, létezik hogy nincsen rajta?
3szor körbe forgattam alul felül oldalt, de sehol nemtalálom
a képek elég jó minőségűek hátha te ránagyítasz és meglátod
Én-manapság-már-semmiben nem vagyok biztos, hogy ki-mit-hogyan ért... De akárhogy is értette, lopott alkatrész Főleg a használt, nekem is fájna ha 3 indoafronigériaipaszulymáni nemtomhonnanjött bontaná szét a garázsában a motorom... .
Megnézted a dot számot?
adatlapján elérhetősége
úgy értem lehet onnan rendelni vagy csak egyszeri eset volt?
bolt vagy magánszemélynél épp volt egy?
Jó de őt hogyan érem el?
nemtom,ezt biztos úgy érti
nem csak viccből írta?
Ouuupsz.. ezt még elírni sem lehet hallod
Lopott dugattyúk...behalok... Különben meg annyira tényleg nem drágák. De hogy dugót is lopottat tegyek a mocimba...hát azért... vicces...vagy nem is tudom, lehet hogy tragikus
le esett a kamionról:D
emzolee tud neked segíteni!
Helló! tudna nekem valaki segiteni? dellorto phbh rd karburátorhoz keresek alapjárati fúvókát.
csak 10 évet fiatalított
http://www.kepesmotor.hu/april...
apróságok még!
Eladó!
Eladó!
Eladó!
honnan, ha lehet kérdezni?
ááá 5ért rendeltem házhozaszálítással eggyüt pistont.
ilyen 10 körül komplett dugattyú szett, mondjuk biztos nem Prox, meg nem is Asso Werke, de új