Ehh pedig az talán a legszebb Af1! Azzal a startzászlós tankkal!
ÉS amúgy 40-es teló van benn, nem? Szóval olyan, mint a Sport pro 1:1 be, csak más a fényezés tudtommal...
nem sajna, és erősen gondolkoztam, hoyg a kardomba dőlök, mert szegeden kellett dolgoznom pedig az E ringen még nem mentem.
Ha mentem volna megkeresem az apriliásokat és téged is.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hol tudnék venni ,vagy rendelni a neten az apriliámra benzincsapot? Kerestem már egy csomó helyen, még motoros boltban is voltam /aprilia bolt/,de sehol semmi.
Ha valaki tud segíteni ebbe akkor, legyen szíves írjon.
Motor típusa: aprilia af1 futura 50. profil képen látni a motort.
Előre is köszi!
Szia.Nem csak neked írom a kérdést,tudom,hogy többször elhangzott a válasz,de...
Szóval,lenne egy AF1 Futura Replica-m.. De rossz ezt így leírni.. :D
Szóval,full olyan,mint a sport pro,csak egy kicsiben tér el. Nem sima futura,más a hátsó idom. Szóval,maradjunk a sport pronál,mert a jellemzőbb adatok ugyan azok.
Hátra befér a 150-es gumi?
Hello. Ha nem olyan sürgős neked,akkor gondolkoznék a kipuff. dobon. Oké? :D Ha még megvan. Nem tudom,hogy keressek a karbonos végemhez tömítést,vagy cseréljem le.
Amúgy meg tudod mondani,hogy azaz aprilia vég,milyen?Szép hangja van? Nem volt szétszedve,vagy ilyesmi,ugye?Benne van minden,ami kell?
Kösz
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget vagy tippet!
Most vettem egy 125-ös Aprilia Af1 Sintesit 88-as és olyan problémám van hogy ha megyek a mocival és eléri a power nyitási fordulat számot olyan 7000 utánna olyat csinál hogy 8500 -nál érdekes hang jön ki a motortól mint ha valami szikrázna és a motor egyszerűen leáll mintha le vetted volna a gyújtást és mindezt csak 6.-ikban csinálja.Akkor behúzom a kuplungot kicsit gurulok és kiengedem aztán beindul és mehetek tovább.Kérlek ha tudd ebben valaki segíteni az írjon hogy mit nézzek meg rajta vagy mit csináljak vele?! Előre is köszi a segítséget!
ÉS amúgy 40-es teló van benn, nem? Szóval olyan, mint a Sport pro 1:1 be, csak más a fényezés tudtommal...
Azt nem tudom, befér-e a 150-es.