Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahoz a gyujtáshoz ami neked benne van a futurában ahiz van trafod?:D
Köszönöm a segítséget, ha van valami változás, jelzem!
Eladó!

Af1 Futura 50!
af1 alkatrészek
RV4 alkatrészek!
Hehe!
Hűtőtömítőt ne tölts bele! Az erre nem való. (egyébként nekem vannak pozitív tapasztalataim hűtötömítővel)
Ugyanis az AF1 blokkja tök ügyes, mert ha elmegy a vízpumpa szimemringje, nem a váltóba folyatja az olajat, hanem a blokk elejébe. Jóesetben van ott egy luk, amin kifolyik, lehet neked el van tömődve.
Bontás nélkül nem fogod megúszni, de széthúzni nem kell a blokkot. Le kell ereszteni a váltóolajat, és elől van a vízpumpa tengelye. Azt egy csavar oladása után (meg fogod látni) komplett csapágyházastól, szimemringestől ki lehet venni. (hja,a vizet is le kell ereszteni) aztán ki lehet cserélni a szimemringeket.
okés, köszi
Hello mindenki!

Nincs valakinek egy normális úszója vhsb 34-es karbihoz?
Köszi!
hello! van még pár eladó rv4es alkatrészem! akinek kell!
Adatlapodon 50-es AF1 van írva, abba nem tudom milyen való, a többiek hátha tudják.
38 ha jól számoltam
Sajna ez nekem nem jó de légyszives ird már meg nekem hogy ez hány fogas elöre is nagyon köszönöm
Nem... Én úgy láttam (meg fater is) hogy ott folyik ki annál a csavarnál... ilyenkor mit lehetne tenni? Trakee valami überötlet?vagy valaki más?
Természetes! Hétfőn első dolgom lesz! 9-es hőértékű az elég szerinted bele?

üdv
Nem egy kis furaton folyik ki?
Olyan probléma lépett fel a motorommal kapcsolatban, hogy folyik a víz a blokkfelfogató csavarnál. A blokk elején van ez az átmenő csavar. Arra gondoltam hogy mivel az csak egy felfogató csavar, ott nincs víztér, tehát a blokkon belűl folyik előbb ebbe a holttérbe, majd a csavar bal oldalán(az anyánál) ki a külvilágba. És ha elérte az üzemi hőmérsékletet akkor elég intenzíven...

Mit lehet ilyenkor tenni?

Szerintetek megérne egy próbát a Hűtőtömítő adalék? Vagy szét kell bombázni a blokkot? Azt nem akarom!
Szia!
Én Italmondóra emlékszem. Mintha őket hívtam volna fel, és küldték ki postán a lehúzót. 3200 Ft volt ha jó a memóriám... De felhívod/felhívjátok őket, és rögtön megmondják mi merre hány méter lehúzó ügyben!
Sziasztok af1 rotax blokkhoz tőmités szett eladó 1 be vagy külön is ha valakit érdekel irjon rám .postai ut megoldható de csak ha megvan rá a pénzed....
A DOT-szám utolsó három (2000 előtt) vagy utolsó négy (2000 után) számjegye mutatja a gyártás idejét. A DOT-szám minden esetben megtalálható az abroncs egyik oldalfalán.
Értelmezése pedig a következő: a három számjegyűek első két számjegye a gyártás hetét, utolsó számjegye pedig a gyártás évszámának végét jelenti. Pl.: 358 = 1998 35-ödik hete.

szerintem az a guminak adatai! menyivel lehet közlekedni meg menyi súlyt bir! szerintem! de remélem segitetem!

A négy számjegyű DOT-oknál az első két szám szintén a gyártás hetét, míg az utolsó kettő az évszám végét jelentik. Pl.: 2305 = 2005 23-adik hete.
Szia! Most ilyet találtam. De vegyél fel msn-re, aztán ha kell valami, beszélünk ott!
hátsó lánckerekem ilyen van.
karbi sajna nincs
még ezt is elírom....

S1246A
S1242A ez lehet a DOT szám?
Szia hátso kelene meg egy jó karbi is 28 as van ?
Ennek örülök! Azért ha van némi fölös pénzed, vegyél egy tartalék gyertyát és rakd be a szerszámosba