Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képzeld! Tettem bele egy 4 diódás autó gyertyát, bepöccent.... 4-5 másodpercig ment....utána leállt. Utána beletettem az eredetit és pöcc röff indult is! Azóta szépen megy! :D Hülyék ezek az apriliák:D
első vagy hátsó kell?
Sziasztok tud nekem segiteni valaki hány fogas lánckerék illik vagy ajánlott egy 125ccm es motorhoz? és hol kapok olyat elöre is nagyon köszi mindenkitöl jo nekem a használt is
Valami autó gyertyát raktam bele. Csak annyira hogy beindítsam.
csáó! nekem is kellene
tudnál segíteni hol lehet szerválni?
köszkösz!
Szia! Holnap tudok küldeni, most végeztem a vizsgákkal (kb 1 órája) és még Pesten vok. De holnap reggel go home BODAJK
köszi a képet .most már tudom hogy kell keresnem.
Sürgősen eladó DR 80as hengerszettem..
Dugatyú kell bele..(7200ft) vagy af1 láncszettre (első- hátsó lánckerék+lánc.
tel 06203386215
Helló!

Igen ugyan ez szabadban olyan szikrát ad, hogy majdnem megszólal....de ha a helyén van akkor meg nem indul....gondolom valahova máshova adja le a szikrát! Szerintem ez a probléma egyszerűen egy új gyertyával orvosolható! Csak az a baj, hogy nincs itthon és minden motoros bolt ilyenkor zárva...
Milyet ajánlasz bele? Hanyas hőértékűt?

Előre is köszi!
Nekem előfordult ilyen. Szabadban gyújtott szépen, a hengerben pedig már nem. Ha nincs otthon ugyan ilyen gyertyád, próbáld meg valami más gyertyával, csak ne járasd vele sokáig.
Peti! Rakj fel képet a tükörről légyszi. Köszi. Meg is tudnám nézni, mert seregélyesi vagyok. Amit én néztem 6500-ér, az irányjelzős. Ez milyen?
Ja. Írd keresőszónak: Univerzális tükör
üdv: valakinek futurára visszapillantó elfekvőben esetleg?
Üdv!

Megint itt vagyok a villanyos motorral... Összeszerelgettem a motoromat és megvoltak az első tesztek. 55-el megy a 2,5 lovas villanymotorral, de az áttétel nem jó, mert nem tud rendesen kipörögni a motor. Ezt menet közben mértem is és amikor felbakolva üresen megforgattam, akkor be is igazolódott, mert üresen 75-öt km/h-val forgott. Ennek ellenére így rövid áttétellel is nagyon jól gyorsul. Előre vettem 13-as lánckereket a mostani 14-es helyett, de hátul is kellene csere egy nagyobbra. Most 43-as van rajta, de valami 48-50 körüli kellene. Tudtok valamit ajánlani? Ez egy 95-ös RIEJU RS1, de úgy tudom vannak átfedések alkatrészekben.

Üdv: Márió
Szia! Lehet hogy uni tükröt tudok adni 4990/ pár újat, meg kell nézni hogy stimmel-e a felfogatás. Otthon van elfekvőben, ha jól emlékszem. De ezt még meg kell néznem.
Jajjdejó, köszönöm hogy észrevetted Egyébként kimondottan felüdítőt nevettem rajta 1 vizsga megvolt, meg fél4-re megyek a másikra... kettő között sportmotor.hu-fórum..
Nem biztos rajta van.A michelin felirattól jobra van pár szám beírnád szerintem az lessz az.
Sziasztok!

Nem indul a motorom! Szikra van, üzemanyagot kap.....de nem indul, tolásra sem! A gyertya az ad szikrát de attól félek hogyha a motorba van akkor nem gyújt rendesen....Ez lehetséges? Egy új gyertya megoldaná a problémát? Milyen gyertyát javasoltok? (80 ccm-is)

előre is köszi!
Olyan probléma lépett fel a motorommal kapcsolatban, hogy folyik a víz a blokkfelfogató csavarnál. A blokk elején van ez az átmenő csavar. Arra gondoltam hogy mivel az csak egy felfogató csavar, ott nincs víztér, tehát a blokkon belűl folyik előbb ebbe a holttérbe, majd a csavar bal oldalán(az anyánál) ki a külvilágba. És ha elérte az üzemi hőmérsékletet akkor elég intenzíven...

Mit lehet ilyenkor tenni?

Szerintetek megérne egy próbát a Hűtőtömítő adalék? Vagy szét kell bombázni a blokkot? Azt nem akarom!
Hol kapsz 6500-ért tükrünköt'? Kéne az én mocimra is.
Most nézem milyen éles képet csináltam a Pulse-zal... Akár ujjlenyomatot is vehettek tőlem
Itt az ígért kép! :)
Valaki tud nekem AF1 Sintesi-hez tükröt elfogadható áron ? (egy új univerzális, szpoilerre szerelhetö 6500) SOS
Csak hogy kötözködjek egy picit... KakAós csigát írj rá, akkor lesz igaz amit mondtál! :P