köszi a segitséget,nekem rotax 123-as blokkom van és most cseréltem lendkereket és mind a kettő ugyan az a méret.ha jol mértem akkor 25-26 körül van a mérete.
Hello. Az mit jelent,hogy olcsó? :D Engem lehet,hogy érdekelne.. Melyik a jobb? Dunlop VS Pirelli. Úgyértem melyiket ajánlanád? Meg egy DOT számot dobhatnál.
RV6-ból lett kiszedve, értelemszerűen pontos méretet nem tudok, de nem új dugó. D= 38.9 körüli, ASSO WERKE, gyűrűk épek, 50%-ban le van égve körbe már a peremén, de ment a motor. Esetleg ha valaki meggyűrűzné csak az 50-es hengerét, és nagyon nem tud mást beletenni, akkor odaadom valami nagyon kicsipénzért.
Köszi ha haza megyek megnézem most melo van és jó lenne zudni hogy milyen lánckerék illik rá és hogy ezeket hol tudom én beszerezi kérlek segitsetek nekm eben elöre is köszönöm
Szia! Körülnéztem, de nekem csak dugóm lett végül hozzá, úgyhogy beszéltünk, de lehet hogy tudsz neki segíteni. Tudok beszerezni, csak idő, befutni meg nem tudom mikor fut egy.
Sziasztok megvetem elsö apriliámat kell rá egy két aproság de igy is jo mint álat meg is vagyok elégedve vele rendesen, viszont kelene bele másik föfuvoka tudnátok-e nekem segiteni hogy gyárilag milyen valo bele és hogy ki milyet használ gyors segitségetek elöre is nagyon köszönöm
Sziasztok megvetem elsö apriliámat kell rá egy két aproság de igy is jo mint álat meg is vagyok elégedve vele rendesen, viszont kelene bele másik föfuvoka tudnátok-e nekem segiteni hogy gyárilag milyen valo bele és hogy ki milyet használ gyors segitségetek elöre is nagyon köszönöm
Van egy eladó aprilia af1 125 papíros vázam ha valakit érdekel. 3-4 hónap műszakival még.
Van gyújtáskapcsoló és tank zárszerkezet is kulcsokkal természetesen és hibátlanok!
A kettő együtt 10e külön 6e/db
70/623-1473
nem sikerült megoldani..
Érdekel a henger , vegyél fel msn re légyszi!
csáó és köszi
Írj motor/blokk típust, mert így nem tudnak neked segíteni... Én is vettem egyet, viszont nekem a rotax123-as blokkomhoz jó ez a méret!
méret?
60an a vége vagy mi?
van aki foglalkozik felújítással, de sokba kerül.
szerintem keress egy jó állapotút 3-8között találsz