sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy
hogyan lehetne letömiteni a kipufogót a toroknál ?
nem a hengernél fuj i hanem utána a forgó csuklónál!
szerintem nekemeredti rendszerem van!
Hát nem tudom hogyan tudnám megmérni, mert saj nos nincsen hozzá mérőeszközöm De sztem valahol itt lehet a nagy fogyasztás oka a karburátorban, mert a power jó, a membrán szintén jó, most a dugó állapotáról nem tudok sokat, de sztem az nem okoz ilyen gondot hogy 100km-en 12l-ert eszik Remélem motorosboltokban Miskolcon árulnak ilyen fúvókákat!
Láncvédő: 1000 Ft
Bal kormánykonzol (hiányzik a refi kapcsolója): 1000 Ft
Olajtartály: 2000 Ft
Index (egy pár): 1000 Ft
Sárvédő (egy pöppet repedt): 1500 Ft
Az fúvóka 63-as nekem, ami abban a csavarban van, ami a karbi legalján van, abban a csavarban, ami az úszóházat tartja a helyén.
És a többi fúvókának mik a méretei? Esetleg egy képed nem lenne hozzá?
Az sokat segitene!
huhh...nekem is volt ilyen karbim és azt hiszem hogy azaz a fúvóka ami az úszóházban legalul foglal helyet...nemtudom hogy milyen problémád volt,de hogy a főfúvókának nem 63nak kell lennie az tuti...
a 63 az max alapjárati lehet...nézd már meg hogy nincs e a karbidban "valahol" 100asnál nagyobb fúvó! Ha nincs egyértelmű hogy az nem odavaló az a 63as...
Amennyiben a főfúvóka az a fúvóka, ami abban a csavarban van, ami az ülepítő poharat tartja a helyén, akkor nekem abba 63-as fúvóka van. Ez okozhat ilyen problémát?
Kellene nekem egy kis segítség ahhoz, hogy nem tudja valaki, hogy milyen méretű fúvókák vannak a Dellorto PHBH 28-as karburátorban?
A karburátor egyébként egy ROTAX 123-as blokkon van.
hogyan lehetne letömiteni a kipufogót a toroknál ?
nem a hengernél fuj i hanem utána a forgó csuklónál!
szerintem nekemeredti rendszerem van!
Láncvédő: 1000 Ft
Bal kormánykonzol (hiányzik a refi kapcsolója): 1000 Ft
Olajtartály: 2000 Ft
Index (egy pár): 1000 Ft
Sárvédő (egy pöppet repedt): 1500 Ft
Csak szólj, fizess, és viheted!
Érdekelne a féknyereg, ha az 125-öshöz való előre.
Kérlek dobj egy árat. (postaköltséggel kellene Budapestre, de az árát előre elutalnám, így nem kell utánvétezni.)
Előre is köszi!
hdavid@vnet.hu
többit e-mailban
mint adatlapomon is megtalálható:
orozoli2002@yahoo.com
Annak egy olyan minimum 110, 120 de inkább 130nak kellene lennie
És a többi fúvókának mik a méretei? Esetleg egy képed nem lenne hozzá?
Az sokat segitene!
a 63 az max alapjárati lehet...nézd már meg hogy nincs e a karbidban "valahol" 100asnál nagyobb fúvó! Ha nincs egyértelmű hogy az nem odavaló az a 63as...
Kellene nekem egy kis segítség ahhoz, hogy nem tudja valaki, hogy milyen méretű fúvókák vannak a Dellorto PHBH 28-as karburátorban?
A karburátor egyébként egy ROTAX 123-as blokkon van.
Köszönöm a választ előre is!
Üdv Erik!
2500 Ft utalással, ami tartalmazza a postaköltséget is(500 Ft).
Törzsvásárlód vagyok! :P
4dugattyús fékhenger, papíros váz4hónap műszakival, komplett hátsó lengővilla, stb stb
email..speedfan@citromail.hu
van egy rendszerem ha érdekel.
kis pénzért