BR9ECM lehet megoldás lenne.A 10-estől nem csodálom h tönkre megy.A 10-esek folyamatos magas fordulatszámú üzemeltetésre vannak gyártva pl elsősorban versenyzésre.Sztem próbáld a 9-est.
Sziasztok!
Van egy Aprilia Af1 Sport prom és az vele a baj hogy a 10 hőértékű gyertyát tönkre teszi kb 50 km alatt.. a 8-sal meg simán megy, de 9000 nél ledadog! Tudnátok mondani valami jófajta verseny gyertyát ajánlani! (Pénz nem lényeg)
Köszi!
Így van. De szerintem akkor lettem volna csög' ha egyáltalán nem szólok, meg ügyeskedtem volna a képpel, ezalatt értem ps-t vagy úgy olyan szögből fényképezem hogy ne látszódjon... Nem vagyok egy átb@szós fajta, tudom milyen szar a másik oldalon lenni... Szerintem korrekt ár érte, főleg így. És megértem az álláspontodat is.
Mikorra tudod meg hogy mi merre hány méter? Mert ha sokára akkor meghirdetem másnak... !
üvegszálas gitt a kerék felől, kivülről meg füller és kész mehet a szín rá, heggesztettni nemnagyon éri meg, csak akkor, ha haver csinálja egyébként drága
Hm. Oké,idéztél,ügyes vagy. :D Figyelj,nem akarok vitatkozni,vagy valami.. Köszi,hogy engedtél az árából,de akkor kicsit pontosabban fogalmazok,egyenlőre nem tartok rá igényt,amíg nem tudom,hogy mennyiért hegesztik.
Igaz,hogy nem volt szó hibátlan sárvédőről,de azt a "kis" repedést már az elején említhetted volna. (bár én se kérdeztem rá)
Nagy grat a 2x-hez. Azt láttam az adatlapodon,hogy hol laksz,igazából csak költői kérdés lett volna..
Na,akkor egyenlőre ennyi,és köszi. Ha meggondolom magam,vagy megtudom a javítási költséget,akkor megkereslek.
Őszintén megvallva, fogalmam sincs. Amikor megvettem, az enyémre se volt jó... Ezért is adok tovább rajta,. hátha valakiére jó. Ha lesz majd időm ,meg kipihentem a tegnap estét akkor írok pontos méreteket!
,, Ne sértődj meg, de " hibátlan sárvédőről sem volt szó...
Egy szóval nem írtam hogy semmi baja. A képeken amúgy nagyobbnak látszik mint valójában, és akkor legyen 1000 Ft... Csak tudod ezt meg eléggé nevetséges árnak tartom egy sárvédőért, de egyszer van gyereknap, tegnap ünnepeltem a két X-et, tele vagyok még mindig whisky-kólával, így jószívű vagyok most...
--
Vértesacsán lakok (adatlapomon ott van amúgy ), Budapesttől 40 perc, Bicskétől ill Székesfehérvártól 15 perc... Sokat eszik az autóm, így ezért ennyi a benzin...
Aprilia 125ös alkatrészek
1.kép-karbi (24) 2ezerft
2.kép-karbi (28) 3ezer ft
3.kép-fogaskerék 1ezer ft
4.kép-fogaskerék 1ezer ft
5.kép-fogaskerék 1ezer ft
6.kép-gyújtás 5ezer ft
1.kép-féknyereg(4dugattyús) 3ezerft
2.kép-önindító 3ezer ft
3.kép-bendix 5ezer ft
4.kép-féknyereg(2dugattyús) 2ezer ft
5.kép-önindító relé 2ezer ft
6.kép-lánckerék(123) 2ezer ft
1.kép-villaszár párban 6ezerft
2.kép-kapcsoló(jobb) 3ezer ft
3.kép-dekli kuplung 3ezer ft
4.kép-membrán(123) 3ezer ft
5.kép-szívócsonk(123) 3ezer ft
6.kép-szívócsonk(127) 2ezer ft
1.kép-műszerfal 10ezerft
2.kép-kipuff Cagiva vég 4ezer ft
3.kép-kipuff Aprilia vég 5ezer ft
4.kép-hengerfej 3ezer ft
5.kép-hátsólámpa(rs) 5ezer ft
6.kép-hátsólámpa(sintesi) 2ezer ft
Van egy Aprilia Af1 Sport prom és az vele a baj hogy a 10 hőértékű gyertyát tönkre teszi kb 50 km alatt.. a 8-sal meg simán megy, de 9000 nél ledadog! Tudnátok mondani valami jófajta verseny gyertyát ajánlani! (Pénz nem lényeg)
kipufogó komplett 10ezer ft
Így van. De szerintem akkor lettem volna csög' ha egyáltalán nem szólok, meg ügyeskedtem volna a képpel, ezalatt értem ps-t vagy úgy olyan szögből fényképezem hogy ne látszódjon... Nem vagyok egy átb@szós fajta, tudom milyen szar a másik oldalon lenni... Szerintem korrekt ár érte, főleg így. És megértem az álláspontodat is.
Mikorra tudod meg hogy mi merre hány méter? Mert ha sokára akkor meghirdetem másnak... !
Igaz,hogy nem volt szó hibátlan sárvédőről,de azt a "kis" repedést már az elején említhetted volna. (bár én se kérdeztem rá)
Nagy grat a 2x-hez. Azt láttam az adatlapodon,hogy hol laksz,igazából csak költői kérdés lett volna..
Na,akkor egyenlőre ennyi,és köszi. Ha meggondolom magam,vagy megtudom a javítási költséget,akkor megkereslek.
,, Ne sértődj meg, de " hibátlan sárvédőről sem volt szó...
Egy szóval nem írtam hogy semmi baja. A képeken amúgy nagyobbnak látszik mint valójában, és akkor legyen 1000 Ft... Csak tudod ezt meg eléggé nevetséges árnak tartom egy sárvédőért, de egyszer van gyereknap, tegnap ünnepeltem a két X-et, tele vagyok még mindig whisky-kólával, így jószívű vagyok most...
--
Vértesacsán lakok (adatlapomon ott van amúgy ), Budapesttől 40 perc, Bicskétől ill Székesfehérvártól 15 perc... Sokat eszik az autóm, így ezért ennyi a benzin...
Bontott, felső, kormányon lévő fék "hengert" keresek AF1 125 höz.
Ha valaki tud írjon vagy hívjon a 20/970-4894-es számon!
Köszi
Zs.
1.kép-hátsó lánckerék 3ezerft
2.kép-rotax 123 blokk 15ezer ft
3.kép-rotax 123 blokk bontva is
4.kép-kapcsoló bal 3ezer ft
1.kép-karbi (24) 2ezerft
2.kép-karbi (28) 3ezer ft
3.kép-fogaskerék 1ezer ft
4.kép-fogaskerék 1ezer ft