Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rotax 123 maradék akció!
háát nagyából ilyen
Sziasztok!
A képen látható kipufogó helyett szeretnék másikat, ezzel annyi a bajom, hogy iszonyat hangos , szóval olyat keresek ami halkabb vagy legalább mélyebb hangú. Ha van valakinek jelezze nekem legyenszíves .
Vagy ha esetleg ezt átlehetne valahogy variálni.... bár tavasszal kipufogós szétvágta, kicserélte a közepét + gyapotozta, de nem sokat segített a dolgon (bár mondta is ne sokat várjak a dologtól).
mit jelent az hogy kissé sérült? tudsz képet mutatni róla?
nekem van egy kissé sérült hengerem, dugattyú nélkül 3ezer ft
köszi a segítséget! már csak olyan mberke kell akinek van ilyen!szerinted mennyiért lehet hozzá jutni használtan?
Sziasztok AF1 125 Pár darab alkatrész eladó
Igen hát nem egy nyerő darab az a pollini 160...

A 123 és 127 azok a rotax blokkok számai az nem kapcsolódik a hengerhez. A 127es régebbi. Neked 123as van ahhoz pedig egy gilardoni1-es henger kell a belevaló dugattyúval, gyűrűkkel
Okok! Köszönöm a segítséget! Csapágyboltra gondoltam én is, de azt hittem hogy ez ennél speciálisabb szimmering... Holnap be is szerzem, aztán összeteszem a mocit... :P
Csapágyboltban.
Összerakás előtt jól zsírozd be a két szimering közötti helyet, különben a vízpumpa tengelyét nem kenné semmi a szimeringek alatt, és emiatt hosszú távon megkophat a tengely.
Semmi! Mostanra már megbizonyosodtam arról, hogy az a vízelvezető lyuk! És szétszedtem a pumpát, úgy döntöttem szimmeringet cserélek benne. Hol tudok venni 10*26*7*A 12 D számú szimmeringet?
sziasztok!Ennyit a 160 pollini hengerről mit szóltok? komoly mi?ahol kitört egy darab a dugattyúból ott a gyűrű egymás fölött van ha látszik valami a képen.elképzelhető hogy nagyobb volt a fölső gyűrű benne?
van valakinek henger hengerfej dugattyú és hozzá gyűrű de nem polliniba!vagy 123 vagy 127 vagy valami ami normális csak ne pollini elég volt nekem elég a hagyományos és ami még azé mototrozható és jó áron van?!S.O.S!Köszi előre is!
Trakee!

Először is szia(sztok)! Másodszor pedig a képen látható lyukat felfedeztem a blokkban :D és az lenne a kérdésem, hogy azt a lyukat eltömíthetem-e? Vagy hülyeség lenne? Mert arra gondoltam hogy azon a lyukon folyik el jelenleg a vizem, a vízpumpa alatt. A gyűrűket kicseréltem, de ha jól tömít az O gyűrű a pumpán, akkor az a lyuk semmilyen célt nem szolgál... És ha eltömíteném a lyukat akkor nem tudna elfolyni a vizem... De azért tanakodom, mert ha meg el van tömítve a lyuk, de a pumpánál átfolyik a víz, akkor meg a blokk bal oldalába, váltóhoz meg egyebekhez folyna át... szóval szerintem jól megbeszéltem magammal hogy hülyeséget mondtam.. De azért egy helyeslést, vagy cáfolást elfogadok!
a blokk új, a lendkereket valaki le akarta szedni, és rá volt hegesztve valami(nyoma látszódik), egyébként ez külső jeladós gyújtás
Van valami hibája? Mennyit futhatott? És milyen árat kérsz érte?
van igen
Hali! Ebben van gyújtás?
Malaguti MGX 80ccm +egy alkatrésznek(hiányosan) ahogy a képeken is látszik.
végső esetben bontva.
6sebességes, elöl tárcsafékes,Malossi 80ccm-es henger, 19es dellorto stb.
így az egész 70ezer ft
speedfan@citromail.hu
Ha jó a motorod, felejtsd el a bontott láncszettet! Fizetsz 6 e ft-ot valamiért, amiről valószínűleg pár ezer km-en belül kiderül, hogy igencsaka végét húzza. Ugyanakkor olyan 25 e Ft körül igencsak bika, minőségi O gyűrűs láncszettet kapsz, ami megfelelő ápolás mellett elfut akár 40-50 e km-t a kis 125-ösön! Tudom, jelentősen több, de minőségi különbség is van a kettő között. Márpedig egy láncról csak akkor derül ki, hogy mennyire is kuka, mikor már lefutottál vele pár 100 km-t.
tudsz e-mailcímet adni?megvenném!
Igen nekem van,adatlapomon lévő élérhetőségeken elérsz
csaó zolko87 hol tudod neked van 6000 ft-ért?
3eFt
AM6 ha nem kell egyben akkor bontva