Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!

Hűtőért mennyit kérsz?
6000ért vedd meg kompletten ha van legalább 70%os....annyit röhögve megér egy komplett szett
Eladó megmaradt aprilia af1 cuccok ólcson!

hütő, komplett hátsó lengővilla(tárcsafékkel), stb apróságok.
speedfan@citromail.hu
Bontottan tudok 6000ft-ért láncszettet ha érdekel
köszönöm a tanácsokat! kicseréltem az O gyűrűt ahogy mondtátok és jó lett .Már csak egy problémám van hogy elég nagy buher volt az előző szerelője a mocinak ugyanis amit már említettem elől 20 fogas lánckerék van hátul 37-es a lánc pedig 132 szemes próbáltam haverom első fogaskerekét ami gyári 16 os de a lácom sem volt jó hozzá meg a hátsó fogaskerekem sem.Úgyhogy kicsit buherva van Valakinek lánc és hátsó lánckerék jó árban esetleg nincs? Köszi a segítséget!
Eladó!
1.kép 50ccm-es RV blokkos
2.kép 125ccm-es Rotax blokkos
Azt még írd mellé, hogy 50-esé, vagy 125-ösé...
Nekem a 25-ösén nem volt ilyen ívtörés. És a másik oldalon volt az Aprilia felirat.
hello! tud valaki olyan gumit mondani elsöt aminek kisebb az oldal fala mint a 80/80 16os metzelernek?
10 a kikiáltási ára.
szia zz4! mennyiért adod?
eladó
125-ös eleje úgy ahogy a képen látod eladó 5000ft.Felujítást igényel(szimeringcsere)igény esetén sárvédő és elsőkerék gumival tárcsa nélkül is van hozzá,ezek ára megeggyezés szerint
köszi trakee a választ én kicsit be néztem mert én azt hittem csak a henger fej alatti kisebb O gyűrűt kell kicserélni de látom hogy a hengerfej alatt mégegy fedél van ami alatt is van ezek szerint egy O gyűrű akkor mind a kettőt cseréljem ezek szerint!Holnap megint szédszedhetem!Nem baj köszi mégegyszer remélem tényleg megoldódik a probléma ezzel majd írok mi lett.
de 1 hüje vagyok ténleg !
bocsi
a hátsó lengővillán van ilyen láncvédő szerűség, inkább optikai szerepe van
én csak repsolt használok mindenhova!de általába az apriliáknak mindenki motult tesz!
heló ezak a lemezek mik leének már bocsi ha hüjeséget kérdek
az lehet az enyém is olyan volt amikor meghoztam gumiánal volt bekenve jo vastagon!
de hogy minek azt nem tudom
heló hogy hibás?
már jo
trapéz elsőlámpa eladó!
Rs 50 extrema,aprilia af1 125 ,aprilia af1 50-hez tökéltesen passzol!
vagy akár csere is!..
a csapra 1 csövet lehet tenni,és csak 2 állása van,asszem on és off.ezeket mind kipróbálom ha hazaérek,meg csinálok képet is..
500ft/db
Sziasztok! Milyen olajat tegyek a váltóba? A következőt ajánlották: Motul transoil expert 10W40 (aprilia af1 sport pro-ról lenne szó rotax 123) köszke a helpet:)
Nem a csapra! Egy vákumcső, és egy a normál benzincső.
Ahogy Adee írta... De 20 éves csapról beszélünk. Gondolom olyan, mint egy sima csap, tehát van tekerője. Eredetileg úgy is működik, azzal a különbséggel, hogy nem kell elzárnod állandóan, mert ha nincs vákum a szívótorokba, akkor elzár magától. Jellemzően több állása is van, ugye ON, RES, és PRI, ezek közül ha PRI-be állítod, akkor a vákumrész nem működik. Persze van, amelyik csak sima vákum. NAmost lehet, hogy ez a membrán már beteg rajt, ezért amúgy is folyik, csak nem eléggé. Hogy miért, ahhoz látni kellene. Vagy szétszedni.

Én így kezdeném:
Fognék egy kannát, egy hosszú csövet, töltenék legalább 5-6 l benzint a tankba, a csapra ráhúznám a hosszú csövet, és belógatnám a kannába, megnyitnám a csapot, és figyelném, hogy folyik-e. Akkor jó, ha "teli torokból" ömlik a benzin a csövön, és így lefolyik a teljes mennyiség kb. Mindezt becsukott tanksapkával. Ha elkezd csökkenni a leömlő mennyiség ilyen 10-15 percen belül, akkor nyisd ki a tanksapkát. Ha ettől megindul, eltömődött a szuszogó. (persze úgy is próbálhatod, hogy tanksapka nélkül mész vele picit, ogy úgy is megáll-e, azonban ez balesetveszélyes!) Ha ennyi, akkor ki kell pucolni. Ha nem, akkor a csapot. Lehet kosz, lehet rossz összerakás, lehet beteg belű csap.