Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó!

Aprilia 125ös alkatrészek
1.kép-villa idom 2ezerft
2.kép-olaj tartály 2ezer ft
3.kép-légszűrőház 4ezer ft
4.kép-gyújtás dekli(Red Rose) 2ezer ft
5.kép-haspáncél tuareg 3ezer ft
6.kép-hűtő 3ezer ft
Eladó!

1.kép- ülés 2ezer ft
2.kép- hátsó idom üléssel(futura) 6ezer ft
3.kép- első sárvédő 2ezer ft
4.kép- hátsó idom üléssel(sintesi) 5ezer ft
5.kép- hátsó sárvédő betét 2ezer ft
6.kép- eke idom
Eladó!

1.kép- 1db jobb oldal idom(rs) 3ezer ft
2.kép- 1db jobb oldali idom(futura) 4ezer ft
3.kép- 1pár idom (jobb-bal) 6ezer ft
4.kép- tank borítás 3ezer ft
5.kép- tank(müanyag) 3ezer ft, tanksapkával kulccsal együtt 5ezer ft
6.kép- tank(fém) 4ezer ft
hali.nekem futurám van műanyag tankos,ja és nincs amúgy sem benzin szint jelző rajta.köszi a választ.
Nekem is ilyen az olajtartályom (mily meglepő) nincs kiszakadva a szintjelzőm,de nem is használom,mivel... nincsen hová. Műanyag a tankom,és fogalmam sincs (még mindig),hogy milyen a csap rajta. /2 állású/
Szóval,te mint öreg fórumos elárulhatnád,hogy miből lesz a cserebogár? :D
Mellesleg ott a szintjelzőnél,nem tudom miért,valamilyen úton-módon felfelé szivárog az olaj,végigfolyik a vezetékeken rá az idomra és a hátsó gumira.
Nah,nagy szerencsémre (nem,nem igazán szerencse) full más a láncvédőm,szóval gondolom 2 lehetőség van..
1, nem a mocimra való
2, valaki perverz,idomcsonkítós módon szétszabdalta :D
Jah,meg te 2000-ért vettél olyat,ami hibátlan.
Ne sértődj meg,de repedésről nem volt szó!
Milyen eldugott tanyán laksz,hogy 1500Ft kell benzinre? :D
Trakee-nek "köszönhetően" nincs kedvezmény ha elviszed mindet egyszerre... Viszont így olcsóbb a tartály -nem emeltem az árán - ,marad 1000 HUF ...
Ezért vettem egy komplett olajtartályt? Nah mindegy, így jártam, ezt hívják tanulópénznek...
A jeladó kábeleit ki lehet szedni, és kicserélni! A komplett jeladó szétszedhető! Csak ki kell húzni a tartályból!
Melyik fajtára? Fémtankosra jó a simson fajta csap. Az összekötő egy az egybe ugyan az! Persze ha ráteszel egy ilyen univerzális csapot, nem lesz benzinszintlámpa. De használható!
Illetve számomra feleslegessé váltak az alábbi dolgok:

2 index = 1000 Ft
Világítás kapcsoló = 1000 Ft (hiányzik az egyik kapcsolója)
+Olajtartály = 1000 Ft (elszakadt tőből a szintjelző kábele)
-------------------------------------------------------------
-----------------
= 3000 Ft és adok kedvezményt a postaköltségből ha egyszerre elviszed mind a 3-at!
Szerintem igen, olcsóbban kijöttem így... :D
MIvel a sárvédő 2000 Ft volt, nem tudom mennyibe adnak mostanában festéket, de szerintem egy metál narancssárga, - ami persze nem teljesen narancs hanem mittomén' milyen színek keveréke :D - benne lenne leg egy 500-asban. + üzemanyagköltség, festési díj. Eleve a benzinem lett volna 1500 Ft, ahhoz hogy festékhez jussak.. :D Tehát olcsóbb volt

Na de, amit ígértem:

első sárvédő = 1500 Ft ( a repedés miatt )
láncvédő = 1000 Ft

Elsősorban n.dani részére fenttartva, de ha nem tart rá igényt, akkor várom más vevők jelentkezését is!
Sziasztok!
A gépem megjavúlt majdnem.
A hiba hogy a power behuzó leragadt
Viszont most olyan mikor 8000-nél nyit 9000-nél mintha bezárna? kipuf hangjából megitélve.
Nem értem van valami állítási lehetőség hogy 8000 fölött nyitva is maradjon.

Ata
sürgősen eladó Dr 80as vashengerem. egy dugatyú kell bele(7200ft).. a henger 5000ft
ugyanitt egy minarelli Am6ba való főtengely is. 5000ft
érdeklődni inkább telefonon délután 2től.. e.mailt ritkán nézem.
a hengeről képet jelenleg nem tudok felrakni..
06203386215
Lehet alkudni belőle
Olcsóbb volt venned egyet,mint festetni? :D
Nekem is jobb lenne a fekete,vagy egy szép fehér. De úgyis akartam festetni az idomokat,szóval talán még belefér a sárvédő.
Jó állapotban van Csak Kawasaki zöld színű, és nagyon nem illik a motorom színéhez (narancssárga lásd Képeimnél), és így jobban kijöttem mintha elvittem volna lefestetni
Most ennek örüljek? :D
És milyen állapotban van,hogy másikat vettél?
Ha más nem lesz,akkor felpolírozom a sajátom,elvégre csak karbon,és valakivel megcsináltatom. :D
Hellosztok!
Nics valakinek sintesihez a karburátor és a légszűrő közé olyan összekötő gumicsöve?
Dellorto vhsb 34-es karbi van rajt, aminek 64 mm a külső átmérője, a doboz belsője pedig kb 63 mm.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni.
Van egy rossz hírem meg egy jó... Melyikkel kezdjem?
Azt a sárvédőt ÉN vettem meg Tőle... Elvileg ma adta fel postára... Ez volt a rossz... :D A jó pedig az, hogy így az én sárvédőm feleslegessé válik számomra, tehát a Tied, ha igényt tartasz rá... Kawasaki zöld színe van, majd azt is lefényképezem neked a láncvédővel együtt! Holnap reggel kb 9 körül teszem fel a képeket, mert most értem haza egy órája és korom sötét van kint, vakuval meg nem akartam baszakodni.. De reggel felteszem mind2 képet, meg írok rá egy árat is neked
sziasztok.

nekem egy aprilia af1 benzincsapra lenne szükségem.egy jó állapotú-ra kompletten(a menetes részre is).akinek van ilyen,és eladó légyszi szóljon.előre is köszönöm mindenkinek.
sziasztok.aprilia af1 futura-ra kéne nekem hátsó ülés, a csomagtartónál.akinek van eladó az irjon.előre is köszi.
Hali!
Tudja valaki, hogy előlre belemegy-e a 120-as gumi és van egyáltalán értelme belerakni, vagy sokat ront a kanyarodási képességein a mocinak?
Köszi a válaszokat!