Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen 50-es
nyugi, ez a szint...

Kb naponta találni oylan kérdést, amit a gugliba beírva 1perc alatt meg lehet válaszolni.
"mit csinál a póóverszelep, hol árulnak plexit-fékkart-lópikulát"
Ezzel már 1-2 hete jelentkeztél, nem? Akkor válaszoltam is, nem?

Eredményről nem számolsz be, csak ugyan azzal jössz.
talán el se olvastad a választ....

Ne haragudj, de nehéz megérteni, hogy mire jó, hogy vannak itt 3-4-en, akik jnnek sűrgős problémával, aztán a választ el se olvassák, mennek a saját fejük után, aztán leírják, hogy továbbra is szar. Ha elvárod, hogy próbáljunk agyalni a gondodon, szerintem alap lenne, hogy elolvasod a válaszokat, és mérlegeled. De ugyan azta szöveget hetente beírni hülyeség.
Neked is 50-es van?
hello nekem is ugyaz ez a motorom van és csak szivatóval ment elöször. jó kicseréltük a főfuvokát nagyobbra és majdnem h tökéletes és ugyan ez csinálta nekem is szval probáld meg
Tudod nekem az a bajom ezzel, hogy beírsz, hogy nem megy! Állítottam ezen, tekertem azon most se, mit tegyek? Hát előszöris! Ha tudnád mit tekergetsz, és pláne, hogy milyen irányba kellene azt meghallod, akkor nem kellene itt érdeklődnöd, mert megoldanád magadnak. Ellenben így azt feltételezem, hogy csak állítgatsz, hátha, persze nem jön össze.

Mindenesetre. Ez a csökkentettem a benzinszinten, az valószínűleg marha nagy hiba volt! PLáne, hogy a benzinszintet a lehető legmagasabbra illik állítani az úszóban! Úgy, hogy kicsit oldalra billetve még éppen ne folyjon a benzin! Aztán ehhez a kb lehető legmagasabb benzinszinthez választanak fő, és alapjárati fúvókát, majd állítják be a súbertűt, és a keverékcsavart. (sőőt, súbertűből is van többféle)
Namost a fúvókaválasztás gyári porlasztó esetében elmarad, azért a gyáriakkal be lehet állítani. Talán lehetne jobbat is beletenni, de ez már olyan ínyenceknek való, mint EmZoli, aki a maximumot akarja télen-nyáron, van hozzá szakértelme, és bizony átfúvókázza a motorját. Egy átlag motorosnak általában megfelel a gyári.

Azonban ha jól értem, nekem 37-es porlasztód van. Leírhatnád a típusát mi ez, csak kíváncsiságból, azonban mivel ilyen gyárilag nem volt az aprilián (és elsőre meglehetősen nagynak fest!) sajnos az egész macerát végig kellene jáűtszani vele. pláne, hogy könnyen lehet, hogy csak feltették rá, jó nagy, majd jól megy tőle. Szóval két lehetőséged van:

1; a motort félreteszed, kiolvasol pár karburálással foglalkozó könyvet, meg elmész egy motorszervízbe megtanulni hogy is kell ezt, majd ha már tudod, és nem csak szerinted, hanem mások szerint is, akkor beállítod a sajátod

2; elviszed egy szerelőhöz.

Csak megnyugtatásul: valószínűleg a legtöbbünk, - köztük én se - tudnám beállítani, de hogy nem egy csettintésre, az egészen biztos!
Az én megmaradt alkatrészeim is eladóak

http://www.expressz.hu/auto/jarmualkatresz/motoralkatresz/f
ek/hirdetes-18945511/
Mármint a képes motoron!
Hirdetéseket tudom ajánlani, van itt pár af1 alkatrész.
Sziasztok!

Aprilia RS 50 Extrema vagy AF1 Futura 50 vagy Sintesi 50 excentert keresek eladót!

Akinek van, kérem jelezze!

Köszönöm.
nem is tuc valakinek vagy nem tuc szerezni
vagy ad meg a számod és én felhivlak!
nagyon fontos lene!
Nincs már meg!
nincs valakinek jobbos lábtartókonzolja eladó?
Sziasztok! Tudja valaki ,hogy mitől van az, hogy hirtelen gázadásra le akar állni a motor? Nagyon el kell találni a gáz adagolást, hogy kipörögjön. Köszi a segítséget!
oké.
hello: elvileg van meg kell néznem:
láncvédő=2eft
kisfogaskerék takaró=2eft
ha kell tudom postázni is .
Friss benzin van már benne de ezzel sem jó...innentől kezdve marad a fúvókázás.

Köszi szépen a válaszokat
Benzinre szokott még allergiás lenni. Tankolj bele friss benyát!
heló!
megvan még a trafó?
vegyél fel msn_re:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
az enyém most ment szét
Sajnos az én tudományom itt kifújt... Menet közben hibákkal és azok megoldásaival kapcsolatban még nincs tapasztalatom, ugyanis amióta megvan a moci felújítom, és szegény fel van kötve a garázsban... :D Most már jó lenne meghajtani, de első fékmunkahenger tömítésekre várok.... Nagy a kísértés, de az életem, és mások élete többet jelent annál, minthogy egy nem 100%os fékkel közlekedjek...

Gyújtásra gondolnék az esetedben, de leírtad h teljes felújítás volt ilyen téren, így tényleg nem tudok segíteni sajnos. Max Trakee, Zz4 ők az itteni mesteremberek! (ha valakit kihagytam, sorry )
Most megnéztem, beindul gombra de egyből leáll utána...ha tartom 3000en egy kicsit húzogatom neki akkor nem, és ha sokáig csinálom ezt akkor megmarad az alapjárat...ha ez mond vkinek vmit.
Szia beszéltünk délelött telón.Szerdán hívlak
belevau:D:D:D
nem nincs nyitva. 2500ig nyitva, onnantól visszaengedi a motorja. Volt egy futurám annak nem volt jó a powermotorja, azt kikötöttem nyitott állapotra de az úgy teljesen jó volt csak nem ment annyira alul...de ez akadozik meg csak "krepeg" aztán nagy nehezen ha eléri elindul
bocs hogy belevau, de nem lehet, hogy végig nyitva a powered, azért nem megy sehova 7800alatt?