Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
Kellene nekem megint egy kis segítség!
Két dologról lenne szó.Az egyik az én mocim megint mégpedig ,miért csinálhatja azt hogy a vizet kinyomja a kiegyenlítő tartály sapkánál felöntöm a minimumig megyek vele egy kicsit mondjuk olyan 10 percet aztán amit a tartályba öntöttem az ki is nyomja!A másik a haverom mocija.Neki van egy Futurája és kurvára rázkódik heki az egész motor magas fordulaton még pedig annyira hogy szét rázza a kezed és így nem lehet vele élvezetesen motorozni.Van ötleteek mit nézzünk meg rajta?Köszi előre is!
HJa, azért szorul, mert van rajta két tömítő O gyűrű, ami fogja, annak ellenére, hogy a csavart kivetted.
Ha kivetted a csavart (30-assal jelölt a képen) akkor megfogod (egy ronggyal) és erőteljes húzással kihúzod. Fogóval a műanyag fogaskereket nem tanácsos, mert tönkremegy. ÉS a fogaskerék nem jön le, csak ha szétszeded a komplett vízpumpát.
Várjál csak hétfőn megbeszéljük!
Találkozunk a "pályaudvaron"
csicska gyerek eltöröm a másik kezed is!
majd akor nem tuc jöni hegeszteni!
gyüjtögesed inkább a pénzed hogy ne fél évig áljon a motorod patkány!
nameg a ponnirometel ne nagyon játkálj!(nagy neked)
az törte el a kezed is nagytudásu!
heló
mért tünök én el?
amikor irnak nekem mindig viszaválaszolok!
minden nap nézem az e-mailem-et
ugyhogy ha akár mikor rámirnak akor viszairok normálisan!
üdv:zsolti
A fogaskerék le jön róla. Egy erőteljes rántással kijön, fogd meg egy fogóval.
Aprilia 125 henger nikacilos-uj dugóval=40eft
powerszett=30eft
....stb alaktrészek eladok.
érd:06705377495
Nagyon szépen köszönöm trakee a választ! Még több infó is volt benne mint amire a kérdésem irányult! Így kicsit másképp állok a dolgokhoz!
Köszi még 1x!
Malaguti MGX 80ccm, 6sebességes, 19es dellortó
és egy alkatrésznek
együtt 70ezer ft
Írtam hogy nem én hirdetem... Csak gondoltam segítek, linkeltem egyet az Apróból.
Adod hát a karbit? Kellene sürgősen!
3ezer ft, de fel kell újítattni
inkább azt mondom mi van
2db blokkfél
hibás váltó
kuplung közepe
egy két apróság
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a vízpumpát hogyan tudom kivarázsolni a blokkból? Víz leengedve, az az egy csavar a vízpumpa felöli oldalról kivéve, sőt a másik odlalról is kivettem 2 csavart. De így sem jön ki... Eltörni meg nem szeretnék semimt... A műanyag fogaskereket le kell vennem róla ahhoz hogy ki tudjam venni? Ha igen, akkor hogy tudom levenni róla? mert ahogy néztem, azt csak akkor lehet levenni ha a vízpumpa is ki van véve...

Kérlek segítsetek! Trakee vagy bárkee !
A főtengely milyen árban van?
Aprilia Af1 rotax blokk (123-as)
Ugye mondtam hogy ne hajítsd el azt a marék csavart ami a blokkból kimaradt.Na meg a huskvana olaj se használ neki.
"Mert ráuszítom a rendőrt a pályaudvaron rád fogja a puskát leméri a nyakad colostokkal és rád sóz egy karton huskvana olajat"XD
Egyébként te szórakozol velünk? megjelensz pár hetente, beböfögöd ide, hogy ez szar, az szar, beteszel egy képet egy sport próról, aztán eltűnsz...
mo ezt nemértem?
mien irás ez ?
Küldj egy e-mail címet ahol elérlek.
Ha a főfúvóka megfelelő méretű, akkor elvileg nem. Más kérdés, hogy lehet félgázon megakad.
De elvileg felül csak a fúvókától, középen a tűtől (ugye léteznek különböző alakúak, ha nem is az AF1-hez) alul meg az alapjárati fúvókától, és a keverékállító csavaról függ a benzin-levegő keverék. (de majd EmZoli kiigazít, ha rosszul mondom)
Elméletileg teligáznál éppen a vége ér bele a tűsfúvókába a tűnek, így nincs szerepe. Persze ha rossz a főfúvóka mérete, megakadhat...
Lenni baj neked, hogy tied Dellrotyó kalgulátor, nem lenni beálíltva lyól!

Te keresni Service maual(ha nem találni, akkor kattintani link)
manual ot te kere kifele saját gall kulátor, és saccvassal te beállítasz a megfelelő érték az ufószintnek .

Persze, előtte te pucolsz ki dellklotyó galibátort kifele minden tisztátalanságtól.
HA ez van meg, te akkor ellenőrzöd szivató tömítettségét.
Beszélni te kici madjar?
(nadon kitci)
hogy hogy hiányos? mi hiányzik belöle?