Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a pontos mérete, azoknak a gumi tömítéseknek, amik az első fékmunkahengerben vannak benne?
Valahogy nincs kedvem szétszedni a munkahengert és tömítéseket próbálgatni bele.. :S és akkor utána még légteleníteni is...
Úgyhogy ha valaki tudna nekem ilyen adatokkal szolgálni, nagyon megköszönném!
Sziasztok! szükségem lenne külső hengerfejre! aprilia af1 sintesi(125cc) rotax 123 mas blokk. nem kel sem termostát sem hőgomba. enyém sajnos elrepedt:S SOS BE KÉNE!:s légyszíves ha valakinek van írjon! lehetőleg budapest vagy környékiek jelentkezését várom de a postai is jó csak az sok idő:S előre is köszönöm.
mególdódott a probléma vettem egy új Asso Werke dugót ami bele való!
de azért köszi, én is erre gondoltam csak mondom
1. kikérem mások véleményét
2. megosztom másokkal a problémát, hátha segít valakinek a megoldás
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mi a pontos mérete, azoknak a gumi tömítéseknek, amik az első fékmunkahengerben vannak benne?
Valahogy nincs kedvem szétszedni a munkahengert és tömítéseket próbálgatni bele.. :S és akkor utána még légteleníteni is...
Úgyhogy ha valaki tudna nekem ilyen adatokkal szolgálni, nagyon megköszönném!
mongyuk főképen a blok!
simsonra csere érdekel,?
mi kellene?
Jöttem mutatni a villamosítás alatt álló RIEJU-mat. Az alábbi linken látható. Még nem minden stimmel a lánccal...
azt szeretném kérdezni hogy van e valakinek olcson sem amal trafója af1-emre?
sürgös lene!
előre is köszi!
csere érdekel krosz cuccokra.Másra nem!
Üdv
125-ös Af1 hátsólengőkarra keresek láncvédőt, meg azt a kis takarólemezkét ami a lánckerék előtt van.
Június 01-én tudok tejelni érte, vidékről postával szeretném.
Előre is köszi!
hdavid@vnet.hu
Sárvédő
az óra csoportra lehet közvetlenül csatlakoztatni a spirált
de azért köszi, én is erre gondoltam csak mondom
1. kikérem mások véleményét
2. megosztom másokkal a problémát, hátha segít valakinek a megoldás