Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkelt
cső
nekem sűrgősen kellene egy jobbos első lábtartó!
meg ha van olcsón elsősárvédő..sintesire
hello 1, a dugon nem véletleneül van a 2 ablak alsó holtponton ott szivná magának a keveréket, 2, látszik az uj dugón a gyürüknél bal oldalon átvan égve (kormos) ott szökik az erő, ez lehet ferde hajtókar vagy valamiféle kopás miatt is.
Sziasztok.
Most akarok motort venni magamnak, ezelőtt még nem volt. Mivel nagymotorra még nincs meg a jogsim, meg amúgy is, először szeretnék valami "nem túl erőssel" kezdeni, úgy döntöttem, 50ccm-et jó lenne kezdésnek. Ahogy nézegettem az eladó mocikat, sok Apriliát láttam.

Szeretném megérdeklődni tőletek, megbízható motorok ezek, illetve mennyibe fáj a fenntartásuk egy évben, plusz ha meghibásodik rajta valami, lehet-e kapni, vagy nehéz ezekhez az alkatrészelhez hozzájutni (meg persze drágák-e).

Köszönöm előre is válaszaitokat!
Hello ha membrán házas akkor a membrán is lehet rossz, nekem mondjuk a fúfoka nagy volt ugyanezt müvelte 63 lett kicsrélve 56 azota tökéletes.
Hello az állórész mennyi lenne?
kösszi! és azt meg tod mondani van e a láncaik között külömbség?

szoval az rvnek a lánca jo az am6ra?
RV blokk felfogatás 50mm széles
AM blokk felfogatás 80mm széles

szóval nemcsak annyi hogy kivágod a gyári felfogatást és átheggeszted máshová, hanem a szélességet is át kell alakítani, nem is beszélve arról hogy az RV és AM lánckerék hogy fut egymáshoz képest. szóval akárhogy is nem fél órás művelet, de sok sikert a faragáshoz!
a képek
Helló Mindenkinek!

Feleslegessé vált egy Aprilia (szerintem gyári, mert bele van nyomva) AF-1 kipufogó!
A rezo tökéletes állapotban van!
2 db hangtompítóval adom! (abból a krómozott üres... nagyon hangos)

Irányár: 7500 FT
Akit érdekel: 0620-80-56-372
golya.z@citroamil.hu (e-mail... küldhetek még képet)
newman920419@hotmail.com (MSN... küldhetek még képet)

Üdv Mindenkinek!
Javasoltam már neki a vékony pasztázást, akkor gyakorlatilag beleesik.
ez augy 1 öszetet blok !
a mociba bene van!
majd megprobálom a melegitést valamegyknap!
de amugy nem tudom hát négülit belefeszül akor nem kelne farsot szivnia!
Aprilia af1 első kerék eladó

Féktárcsával+bridgestone 110/90-es gumival, metál fekete színnel, tökéletes állapotban 4500Ft

Az ár nem alku képes. Ha alkudni akarsz ne is keress.
atis.125@citromail.hu

nekem is van hegerem ha érdekel jó állapotú hf-el együtt 12péz
nem ez a folytott verzió!
képet estére dobok be róla
estére megnézem
Ez így korrekt lehet.
hát megmondom őszintén. ad egy hasonlóan lepukkant suzuki robogót. +elvileg ő fizet minden alkatrészt. nekem "csak" szerelni kell. legalább az a robogó amit ad beindul csak kinézetre van leamortizálva. bár az nemlényeg nekem. RS helyett lenne átmenetileg
Húha. És mondcsak - nem indiszkrét akarok lenni - ezért kapsz is valamit? Csakmert különben csak az überszívást veszed a nyakadba. És meg kéne kérdezni, mit ér neki a motor. Ha víz állt a forgattyúsházba, akkor valószínű a hajtókarszettcsere, csapágycsere. Ez 125-ösöknél kb 25-30 e alsóhangon. +akkor a dugattyút se ártana cserélni, legyen komplett generál, akkor minimum hóünolni, ez +25-30, és már 50-60-nál tartunk. Ezt nem árt, ha tisztázod vele előre. + tömítések, apróságok.
6ért oda adom!szerintem nem sok érte!
tennél be képet a megmaradt hengerröl forditva meg miaz ára?
Ha nem kel el 1-2 hétig akkor utána kelleni fog , most kicsit leégtem anyagilag Majd kereslek, hogy megvan-e még
neharagudj azér itt kérdeztem meg mert tudom hogy itt vagytok elegen akik értetek hozzá. én meg ilyen helyzettel még nem találkoztam. Lényeg ami lényeg akkor szétszedjük. Az hogy mennyibe lesz igazából engem nem érint mer a tulaj állja a költségeket én csak besegítek neki.
üdv: Márkus Dániel
Azért azt megkérdezném, miért az Aprilia AF1 topicba kérdezed ezt?

Egyébként a válasz igen, valószínű, hogy a hajtókar, és főtengelycsapágyak megrozsdásodtak, beálltak. A váltóba max a csapágyak hajlamosak beállni, persze lehet, azt is megnyerted. A fogaskerekek - ha nem tűgörgős csapágyazásúak, vagy ha azok is, azok nem álltak be - akkor egy drótkefélés után vélhetően használhatóak maradnak, ha meg is kapta őket a rozsda.
De tuti szét kell burítani a motort. ÉS valószínűleg nem két fillér lesz.
üdv. lenne egy olyan kérdésem. Felújítom a szomszédom gilera mx 125 sportmotor(asszem ez a típusa) 125 2T 5évig állt a motor az udvaron eléggé rotty állapotban van. Miért van az hogy levettem a hengert, dugót, de így se tudom sebességbe eltolni, valamiért akad a főtengely, csak nagyon minimálisat forog. amúgy áll a víz a blokkban, lehetséges hogy elrohadtak a fogaskerekek tűgörgő meg minden?
üdv: Márkus Dániel
papíros motor kell? itt találsz!

Ha valakinek van af1 125-ös motorja és nem papíros, de szeretné hogy az legyen az keressen engem. Olcsóm megoldható
1991-es évjáratú motorosok jelentkezését várom.

Üdv