én a 125-ét tudom elmondani. Fellazítod a lengővilla végén lévő két csavart, a hátsó fék rögzítő csavarjait, a hátsó kerék rögzítő csavarjai között van egy lyuk, valamint a mögötte lévő excenteren ha a kettő egy állásban van, beledugsz egy pálcát és a kerék forgatásával feszíti-lazítja a láncot.
Ha van rá lehetőséged leveszed a hátsó kereket, úgy könyebb megérteni amit leírtam
helósztok azt szeretném megkérdezni hogy van e valakinek gyári főtengelyszimeringje?
rtax 123-as blokba
vagy esetleg utángyártott is jo csak fémháűzas legyen!
mérete:28.38.7
előre is köszi+!
Szia! Ez ilyen excenteres cucc ha jól tudom, úgy kell csinálni, hogy leveszed a lánckeréktakaró műanyagot, a tengelyanya kicsavarásával, majd a hátsókerék másik oldalán van egy lyuk(a felfogócsavarok környékén) amin átdugsz egy rudat(vas vagy v vmi erős) úgy hogy az átmenjen teljesen(jöjjön ki a másik oldalon). Ha ez megvan forgasd a kereket a levegőben most nemtudom hogy feszítéshez merre de sztem hátrafele mind1 úgy is rájössz...utána rúd kihúz, anya a takaróval együtt visszatesz, új sasszeg bele...sok szerencsét!
sziasztok visza tudtam szerezni a regisztrálásomat !
mostmár bisztos hogy nem tugya senki feltörni!
(bonyolitotam a jelszót! )
mostmár én vagyok az nem az a köcsög amélyk feltörte a regisztrálásomat!
bocsi mindenkinek akinek kárt okozott!
nem tehetk róla!
mégeszszer bocsi és mostmár én leszek az!
Nem tudom milyen a 125-ös rotax blokk olyanról még nem hallottam,de a 122,123,127-est ismerem ezekben teljesen ugyan az a dugattyú van méretileg az égvilágon semmi külömbség nincs csak esetleg annyi lehet ,hogy nikasilos vagy fúrható hengerről van szó,de ez is csak a nagy márkáknál van(prox,wösner,stb)a gyári dugóknál nincs külömbség.
Sürgősen eladó minarelli Am6os blokkom..
Egy dugatyú kell bele(7200ft) A főtengelyt fel kellene újítani... gyujtás nincs.
ár 30ezer FT
Kicsit lehet alkudni..
Msn/e-mail:lebar14@freemail.hu
az a kérdés, hogy RV vagy AM blokkos volt-e?
ha RV akkor flexelni faragni kell egy kicsit, nem vészes
ha AM blokkos akkor belemegy az AM3, AM5 és AM6 is
Ha van rá lehetőséged leveszed a hátsó kereket, úgy könyebb megérteni amit leírtam
Eladó vagy cserélhető Aprilia AF1 -re értékegyeztetéssel. Csak rendszámosra,törzskönyvesre.
rtax 123-as blokba
vagy esetleg utángyártott is jo csak fémháűzas legyen!
mérete:28.38.7
előre is köszi+!
Rotax 123-ra valakinek egy fordulatszámmérő bovdenje nincs véletlenül eladó?
Köszi
üdv.
mostmár bisztos hogy nem tugya senki feltörni!
(bonyolitotam a jelszót! )
mostmár én vagyok az nem az a köcsög amélyk feltörte a regisztrálásomat!
bocsi mindenkinek akinek kárt okozott!
nem tehetk róla!
mégeszszer bocsi és mostmár én leszek az!
RV4 es alkatrészek eladók!
kuplung,oldaldeklik,légszürö,lenkerekek, karburátor alkatrészek,.....!
kérésre küldökképet!
üdv:Roby
a 3db 1500ft
Tudna valaki segíteni !
Félkaru lengővillás aprilán, hogyan tudom a láncot megfeszíteni.
Esetleg tud valaki egy szerelési ábrát.
Egy dugatyú kell bele(7200ft) A főtengelyt fel kellene újítani... gyujtás nincs.
ár 30ezer FT
Kicsit lehet alkudni..
Msn/e-mail:lebar14@freemail.hu
ha RV akkor flexelni faragni kell egy kicsit, nem vészes
ha AM blokkos akkor belemegy az AM3, AM5 és AM6 is
125-ös futurára kellene a kipuff