Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello az pont nincs! de az nekem se volt!
Üdv! Nincs véletlen gyújtás oldalon lévő kereted ami az önindítót is felfogja? Az enyém darabokra van törve :S Előre is köszi (Rv4)
én a 125-ét tudom elmondani. Fellazítod a lengővilla végén lévő két csavart, a hátsó fék rögzítő csavarjait, a hátsó kerék rögzítő csavarjai között van egy lyuk, valamint a mögötte lévő excenteren ha a kettő egy állásban van, beledugsz egy pálcát és a kerék forgatásával feszíti-lazítja a láncot.
Ha van rá lehetőséged leveszed a hátsó kereket, úgy könyebb megérteni amit leírtam
Cagiva Mito

Eladó vagy cserélhető Aprilia AF1 -re értékegyeztetéssel. Csak rendszámosra,törzskönyvesre.
helósztok azt szeretném megkérdezni hogy van e valakinek gyári főtengelyszimeringje?
rtax 123-as blokba
vagy esetleg utángyártott is jo csak fémháűzas legyen!
mérete:28.38.7
előre is köszi+!
Szia! Ez ilyen excenteres cucc ha jól tudom, úgy kell csinálni, hogy leveszed a lánckeréktakaró műanyagot, a tengelyanya kicsavarásával, majd a hátsókerék másik oldalán van egy lyuk(a felfogócsavarok környékén) amin átdugsz egy rudat(vas vagy v vmi erős) úgy hogy az átmenjen teljesen(jöjjön ki a másik oldalon). Ha ez megvan forgasd a kereket a levegőben most nemtudom hogy feszítéshez merre de sztem hátrafele mind1 úgy is rájössz...utána rúd kihúz, anya a takaróval együtt visszatesz, új sasszeg bele...sok szerencsét!
Hali
Rotax 123-ra valakinek egy fordulatszámmérő bovdenje nincs véletlenül eladó?
Köszi
helló a gyujtás felöli oldaldekli érdekelne hogy mennyibe kerül :D köszi
üdv.
sziasztok visza tudtam szerezni a regisztrálásomat !
mostmár bisztos hogy nem tugya senki feltörni!
(bonyolitotam a jelszót! )
mostmár én vagyok az nem az a köcsög amélyk feltörte a regisztrálásomat!
bocsi mindenkinek akinek kárt okozott!
nem tehetk róla!
mégeszszer bocsi és mostmár én leszek az!
sajnos most nem
HEllO!
RV4 es alkatrészek eladók!
kuplung,oldaldeklik,légszürö,lenkerekek, karburátor alkatrészek,.....!
kérésre küldökképet!
köszönöm szépen a választ!mások is azt mondták h nincs különbség!:D
üdv:Roby
Valaki a 19576-ra !
Hali, zz4 te nem tudsz nekem 1 plexit? (aránylag jó állapotút)
a jobb oldali működik!
a 3db 1500ft
Nem tudom milyen a 125-ös rotax blokk olyanról még nem hallottam,de a 122,123,127-est ismerem ezekben teljesen ugyan az a dugattyú van méretileg az égvilágon semmi külömbség nincs csak esetleg annyi lehet ,hogy nikasilos vagy fúrható hengerről van szó,de ez is csak a nagy márkáknál van(prox,wösner,stb)a gyári dugóknál nincs külömbség.
Sziasztok !

Tudna valaki segíteni !
Félkaru lengővillás aprilán, hogyan tudom a láncot megfeszíteni.
Esetleg tud valaki egy szerelési ábrát.
Köszzi Laska a lánckereket! És ha vki tudna Plexit 50es af-1 re az szoljon pls :D Előre is Thank
Sürgősen eladó minarelli Am6os blokkom..
Egy dugatyú kell bele(7200ft) A főtengelyt fel kellene újítani... gyujtás nincs.
ár 30ezer FT
Kicsit lehet alkudni..
Msn/e-mail:lebar14@freemail.hu
az a kérdés, hogy RV vagy AM blokkos volt-e?
ha RV akkor flexelni faragni kell egy kicsit, nem vészes
ha AM blokkos akkor belemegy az AM3, AM5 és AM6 is
hello sziasztok van egy eladó rotax blokkhoz való power motor ha érdekel irj ó áálapotban
Ja bocs.
125-ös futurára kellene a kipuff
sziasztok valki nem tud rotax 123-as blokba fémházas vagy gyári főtengely szmeringet?
50es vagy 125ös a gép amire a kipuff kell?
Üdv! rosszul emlékeztem már nincs meg, de ha esetleg közbe tudok akkor szolok hogy kell e még