Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rv4 alkatrészek eladók!
Nem! Amit írtáűl, az a mérete: 28×38×7. Teljesen midnegy, hogy fémházas-e, annak a külső átmérője 38 mm lesz!
És igen, picit nagyobbnak fest, be kell ütni a helyére! Ha nem csináltál még ilyet, akkor valaki olyannal csináltasd, aki csinált.
sziasztok.Aprilia Af1 Futura 125-ösre kéne nekem a jobb oldali airbox cső és egy hátsó ülés.ha van valakinek irjon.köszi előre is.
Irány egy csapágy vagy motoros bolt.
sziasztok tud nekme valaki segiteni ?
szimering kelene a rotax 123-as blokomba!(főtengely)
Okés, de baloldali legyen, meg elfogadható áron.
Pedig a tied ajándék áron lett volna.
meg kérdem a konkurenciát!
holnap meg irom!
A francba az nem jó a tengelyem 20 mm átmérőjü.
De azért kössz a fáradozást.
Esetleg olyat nem tudsz?
14mm az átméröje!
Bumenn, megmérted a ricni átmérőjét?
komplet szal van benne pofa a pofa biztositó, de ha érdekel küldök rola töb képet!
Mérd meg tolómérővel a ricnis rész átmérőjét légyszi. A fogak között mérd ne a hegyén. Én megmérem a tengelyt. Köszi.
heló azt akarom megkérdezni hohy nem e lehet olyan hogy a szimering külselye kisebb 0.5 mm-erel?
mert ez 1 kicsit nagy
vagy nem tudod a gyári méretét:?
nem tom meg mondom összintén! de 1500ért tied
Bumenn,

Azok a berugókarok valamelyike jó 127-es Rotax blokkhoz?
Mennyi az ára?
Köszi.
Fémházas szimmeringet? Minek neked fémházas? Mármint gondolom azt nevezed fémházasnak, amin kikandikál a fém. CSak mert mind lemezházas! Fogj csak egyet, és ess neki késsel! Csak gumi bevonata van mindenütt, így pl nem sérted meg az ülékét beszereléskor.. Vagy kevésbé könnyen sérted meg.
Kicsit lehet ám visszaolvasni :P Legalább havonta megkérdezi valaki!
Kösz.
1500az oldal dekli!
7000a fék nyereg!
Üdv mindenki,
rövid kérdés: 125-ös AF1-et hoztak minap,
talán 1989-es, de nem biztos. (kétkörlámpa, hátul kocka)
Honnan tudom megállapítani, hogy Rotax 123-125 vagy épp mi van benne? Illetve dugattyú rendelésénél ha a méret stimmel, mindegy hogy "hányas" Rotaxhoz rendelem?
Bocsi az egyszerű kérdésért, de úgy gondoltam, mielőtt
saját véleményem alapján rendelek valamit, kérdezek
mégegyet, hátha mégsem jól tudom.
Köszi!

/50-es AF1/RedRose/RS alkatrészek továbbra is eladók, AM6, RV6, RV4, stb... //

Széles Utat!
NYereg mennyi?
ok de ott van az oldal dekni szval még is van menyi az ára? mert 2000 az sok másikért
Nekem 50es Af1-re kellene Plexi! Akinek van az vegyen fel Msn re vagy válaszoljon itt a fórumon! Előre is kössz
ezak az alkatrészek vannak, meg blokk felek!
öninditos?