Nem! Amit írtáűl, az a mérete: 28×38×7. Teljesen midnegy, hogy fémházas-e, annak a külső átmérője 38 mm lesz!
És igen, picit nagyobbnak fest, be kell ütni a helyére! Ha nem csináltál még ilyet, akkor valaki olyannal csináltasd, aki csinált.
heló azt akarom megkérdezni hohy nem e lehet olyan hogy a szimering külselye kisebb 0.5 mm-erel?
mert ez 1 kicsit nagy
vagy nem tudod a gyári méretét:?
Fémházas szimmeringet? Minek neked fémházas? Mármint gondolom azt nevezed fémházasnak, amin kikandikál a fém. CSak mert mind lemezházas! Fogj csak egyet, és ess neki késsel! Csak gumi bevonata van mindenütt, így pl nem sérted meg az ülékét beszereléskor.. Vagy kevésbé könnyen sérted meg.
Üdv mindenki,
rövid kérdés: 125-ös AF1-et hoztak minap,
talán 1989-es, de nem biztos. (kétkörlámpa, hátul kocka)
Honnan tudom megállapítani, hogy Rotax 123-125 vagy épp mi van benne? Illetve dugattyú rendelésénél ha a méret stimmel, mindegy hogy "hányas" Rotaxhoz rendelem?
Bocsi az egyszerű kérdésért, de úgy gondoltam, mielőtt
saját véleményem alapján rendelek valamit, kérdezek
mégegyet, hátha mégsem jól tudom.
Köszi!
/50-es AF1/RedRose/RS alkatrészek továbbra is eladók, AM6, RV6, RV4, stb... //
És igen, picit nagyobbnak fest, be kell ütni a helyére! Ha nem csináltál még ilyet, akkor valaki olyannal csináltasd, aki csinált.
szimering kelene a rotax 123-as blokomba!(főtengely)
Pedig a tied ajándék áron lett volna.
holnap meg irom!
De azért kössz a fáradozást.
Esetleg olyat nem tudsz?
mert ez 1 kicsit nagy
vagy nem tudod a gyári méretét:?
Azok a berugókarok valamelyike jó 127-es Rotax blokkhoz?
Mennyi az ára?
Köszi.
7000a fék nyereg!
rövid kérdés: 125-ös AF1-et hoztak minap,
talán 1989-es, de nem biztos. (kétkörlámpa, hátul kocka)
Honnan tudom megállapítani, hogy Rotax 123-125 vagy épp mi van benne? Illetve dugattyú rendelésénél ha a méret stimmel, mindegy hogy "hányas" Rotaxhoz rendelem?
Bocsi az egyszerű kérdésért, de úgy gondoltam, mielőtt
saját véleményem alapján rendelek valamit, kérdezek
mégegyet, hátha mégsem jól tudom.
Köszi!
/50-es AF1/RedRose/RS alkatrészek továbbra is eladók, AM6, RV6, RV4, stb... //
Széles Utat!