Sziasztok!valaki hozzáértő megtudja nekem mondani hogy az aprilia af1 esetén rotax 123-as és a rotax 125-ös blokk közt mi a különbség? és az ezekhez tartozó dugattyúk közt?! köszönöm szépen előre is! üdv:Roby
üi: 1.kép:rotax 123 dugó
2.kép:rotax 125 dugó
amelyik oldalról levetted az anyát, ott egy dornival és egy kalapáccsal sikerülni fog.lényeg hogy a menetre figyelj!a tengely közepére feküdjön fel a dorni(ha mégis sikerül e menetet elütni, akkor van egy tengelyem)
Sziasztok segítséget kérnék a képen megjelölt csavart milyen modon tudom kivenni? a másik oldaláról az anya és az alátát már levéve,de ez nem akarja az igazságot Már próbáltam légkulcsal is de semmi ötlet,megoldás valakitől egyépként 125-ös
Sürgősen eladó Mineralli Am6 os blokkom..
Van hozzá egy 80ad Dr henger.. dugó kell bele(7200Ft) ami kell rá: gyújtás. a hengerről nincs képem.
váltója tökéletes, kuplungja is, főtengely nem lóg.. de viszont tűgörgőzni kéne..
ár 25ezer ft...
üzemképesen lett leszedve...
e-mail:lebar14@freemail.hu
Nah akkor azt fogjuk csinálni, hogy közelről fotózz le minden matricát EGYENKÉNT, és ird mellé hogy mekkora méret kell belőle (mag.,szél., egyéb méretek). Így nagyon pontosan le lehet gyártani.
Itt az email: csuser@freemail.hu ide jöhetnek a képek ha gondolod.
Az átfutási idő kb. 1hét. elküldöd h mennyi kell és mekkorák, egyből adok árajánlatot de mondom nagyon baráti :)
igen lehet, nekem rv4 esem van és van benne önindító! A két blokk között nincsen nagyobb eltérés, meg kell nézni hogy van-e neki kialakított hely.....Meg van-e olyan gyújtás felőli dekni részed amelyre föl tudod csavarozni az indítómotort. Na meg a lendkeréknek is fogaskoszorúsnak kell lennie. Ha ezek megvannak akkor nincsen akadálya a dolognak.
Szeretnèm megkèrdezni,hogy a gyàri olajpumpa meghajtò fogaskerèk tàvtartò alàtètènek mi a pontos mèrete?leginàbb a vastagsàga èrdekelne. Elõre is köszi.enèlkûl sajnos nem tudom összetenni a mocit...
a képen látható összes lamella és kuplung alkatrész a tied lehet 3ezer ft ért, ebből mit akarsz alkudni, minden jó használható állapotú
más lamellát ad ennyiért.
nekem nemkell azért ennyi az ára
Hy! Küldj képeket h milyen matricára gondoltál, méreteket, színt, ha akarsz tegyél bele egyedi tervet is...profi minőségben le lesz neked gyártva és megkapod utánvéttel! Nevetségesen olcsón!
Azt nem tudja valaki,h hol lehet az eredetihez hasonló vagy tök eredeti matricát szerválni ehhez a motorhoz? Nagyon begyere a mostani festése meg matricázása, csak sajna sérült pár helyen
Nincs valakinek véletlenül Futurára való kipufogó rendszer?