A Rieju váza ilyen. Nem tudja valaki,h valóban kapcsolatban áll-e az Apriliával? Végül ez a gép lett választva az átépítéshez. Már benne van a motortartó konzol... Névleges teljesítménye 2,6 LE a maximális teljesítménye meg kb 4 LE lesz :D
Esetleg valaki letudja írni fonetikusan,h hogy kell helyesen mondani,h rieju?
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Vettünk egy af1-gyet.
Nem volt benn légszűrőház.
Vettünk egyet, de nem tudjuk hogy jó-e, vagy hogy egyáltalán hova kell felfogatni.
Legyen szíves, valaki készítsen róla 1-2 képet!
Előre is köszi!
Sziasztok, nincs valakinek egy használható gyújtás alaplapja?
Fekete bakaelitbe öntött szar piros fekete zöld (narancs) szálak jönnek belőle. Ja és lehet hogy a régi ktm-eké is ilyen? AMAL SEM!
Köszi
Jobban utánanéztem a dolgoknak!
Nem megfelelő a szikra intenzitása v erőssége ahogy tetszik, kis gyertyahézagon áthúz, nagynál már nem. Ha a kábelt a vázhoz tartom fél centiről messziről láthatóan és hallhatóan vagdosnia kellene a szikrát. AUTÓAKKSIRÓL pörgettem és 2-3mm-ről csak közelről épphogy látható szikrát dobál...kékes fényűt...
Ennek ellenére beindul a motor, de 2500alatt leáll...bemelegedés után egyhelyben állva néztem vette a fordulatot de néha kihagyott a szikra...de akármit csináltam 2500alatt leáll.
-Karbi OK levegő benzin van
-kompresszió is van
-tavaly nyár végén trafót cseréltem
-gyertya OK
Mit lehetne még megnézni? Mitől lehet ilyen semmi kis szikrám?TRAKEE MONDJ VALAMIT
eladó RV blokk alkatrész!
öninditó, blokk felek, berugó kartengelyek, oldaldeklik, öninditó, henger, váltó, fogaskerekek, külön olajzó, meg jó pár alkatrész!
Olyan kérdésem lenne még, hogy az olajpumpa meghajtó fogaskerék alá milyen távtartó kell? Mert én egy egyszerű alátéttel oldottam meg, mert nem érte el az olajpumpát, és nem mindig hajtotta meg... De azóta szar a motor... Van oda valami konkrét dolog, vagy oldjam meg MacGyver módra? :D
Hy! Olyan kérdésem lenne, hogy főtengely szimeringet bármelyik motoros alkatrész boltban tudok venni? Vagy konkrét helyen keressem? És csak tömítés szettbe van, vagy meg tudom venni csak a szimeringet?
Pest megye, KISTARCSA! Ha akarod utánanézek a számuknak...vhol megvan de lehet neten is vannak. Gyújtótrafót, komplett AF1et kerekeket, fékfelsőrészt, meg ilyeneket találtam ott.
A Rieju váza ilyen. Nem tudja valaki,h valóban kapcsolatban áll-e az Apriliával? Végül ez a gép lett választva az átépítéshez. Már benne van a motortartó konzol... Névleges teljesítménye 2,6 LE a maximális teljesítménye meg kb 4 LE lesz :D
Esetleg valaki letudja írni fonetikusan,h hogy kell helyesen mondani,h rieju?
Üdv: Márió
Kellene egy kis segítség!
Vettünk egy af1-gyet.
Nem volt benn légszűrőház.
Vettünk egyet, de nem tudjuk hogy jó-e, vagy hogy egyáltalán hova kell felfogatni.
Legyen szíves, valaki készítsen róla 1-2 képet!
Előre is köszi!
kittünő állapotú!
akit érdekel msnen írjon!
Fekete bakaelitbe öntött szar piros fekete zöld (narancs) szálak jönnek belőle. Ja és lehet hogy a régi ktm-eké is ilyen? AMAL SEM!
Köszi
a második kép egy RS Extrema hátulja csak a különbség kedvéért
Jobban utánanéztem a dolgoknak!
Nem megfelelő a szikra intenzitása v erőssége ahogy tetszik, kis gyertyahézagon áthúz, nagynál már nem. Ha a kábelt a vázhoz tartom fél centiről messziről láthatóan és hallhatóan vagdosnia kellene a szikrát. AUTÓAKKSIRÓL pörgettem és 2-3mm-ről csak közelről épphogy látható szikrát dobál...kékes fényűt...
Ennek ellenére beindul a motor, de 2500alatt leáll...bemelegedés után egyhelyben állva néztem vette a fordulatot de néha kihagyott a szikra...de akármit csináltam 2500alatt leáll.
-Karbi OK levegő benzin van
-kompresszió is van
-tavaly nyár végén trafót cseréltem
-gyertya OK
Mit lehetne még megnézni? Mitől lehet ilyen semmi kis szikrám?TRAKEE MONDJ VALAMIT
newman920419@hotmail.com
Vagy e-mail: golya.z@citromail.hu
Köszönöm! :)
Üdv!
öninditó, blokk felek, berugó kartengelyek, oldaldeklik, öninditó, henger, váltó, fogaskerekek, külön olajzó, meg jó pár alkatrész!
akit érdekel irjon msnen!
Olyan kérdésem lenne még, hogy az olajpumpa meghajtó fogaskerék alá milyen távtartó kell? Mert én egy egyszerű alátéttel oldottam meg, mert nem érte el az olajpumpát, és nem mindig hajtotta meg... De azóta szar a motor... Van oda valami konkrét dolog, vagy oldjam meg MacGyver módra? :D
Azt hallottam,h a Rieju RS1-es annak a koppintása, vagy valami ilyesmi és nagyon érdekel a hasonlóság(ha van).