Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zz4 te a fejidomot mennyiért adod el? Meg az jó a kerek lámpás helyére?
Üdv!

A Rieju váza ilyen. Nem tudja valaki,h valóban kapcsolatban áll-e az Apriliával? Végül ez a gép lett választva az átépítéshez. Már benne van a motortartó konzol... Névleges teljesítménye 2,6 LE a maximális teljesítménye meg kb 4 LE lesz :D
Esetleg valaki letudja írni fonetikusan,h hogy kell helyesen mondani,h rieju?

Üdv: Márió
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Vettünk egy af1-gyet.
Nem volt benn légszűrőház.
Vettünk egyet, de nem tudjuk hogy jó-e, vagy hogy egyáltalán hova kell felfogatni.
Legyen szíves, valaki készítsen róla 1-2 képet!
Előre is köszi!
Hello van egy am6os gyújtás eladó! trafó nélkül!
kittünő állapotú!
akit érdekel msnen írjon!
Sziasztok, nincs valakinek egy használható gyújtás alaplapja?
Fekete bakaelitbe öntött szar piros fekete zöld (narancs) szálak jönnek belőle. Ja és lehet hogy a régi ktm-eké is ilyen? AMAL SEM!
Köszi
Köszi! hát nem jó hír... És mennyiböl jöttél ki? gondolom alaplapot vettél
lehetséges gyujtás alaplap is... nekem anno hasonlo jelenség volt és az volt a baj
Sziasztok! Segitsetek rajtam sürgősen kellene egy első lánckerék a moccomra! Aprilia Af1 Sintesi 50 (fekete blokkos) Rv4 ! Az e-mail címem: a.p.r.i.l.i.a@freemail.hu , jelezzetek minél hamarabb , kÖSZZII
az első kép a sintesi váz 5ezer ft
a második kép egy RS Extrema hátulja csak a különbség kedvéért
Hy!

Jobban utánanéztem a dolgoknak!
Nem megfelelő a szikra intenzitása v erőssége ahogy tetszik, kis gyertyahézagon áthúz, nagynál már nem. Ha a kábelt a vázhoz tartom fél centiről messziről láthatóan és hallhatóan vagdosnia kellene a szikrát. AUTÓAKKSIRÓL pörgettem és 2-3mm-ről csak közelről épphogy látható szikrát dobál...kékes fényűt...

Ennek ellenére beindul a motor, de 2500alatt leáll...bemelegedés után egyhelyben állva néztem vette a fordulatot de néha kihagyott a szikra...de akármit csináltam 2500alatt leáll.

-Karbi OK levegő benzin van
-kompresszió is van
-tavaly nyár végén trafót cseréltem
-gyertya OK

Mit lehetne még megnézni? Mitől lehet ilyen semmi kis szikrám?TRAKEE MONDJ VALAMIT
Ha felvennél MSN-re azt megköszönném! :)

newman920419@hotmail.com

Vagy e-mail: golya.z@citromail.hu

Köszönöm! :)
Üdv!
eladó RV blokk alkatrész!
öninditó, blokk felek, berugó kartengelyek, oldaldeklik, öninditó, henger, váltó, fogaskerekek, külön olajzó, meg jó pár alkatrész!

akit érdekel irjon msnen!
fú ha megtudnád adni a telszámot,vagy a cég nevét vagy valami elérhetőséget akkor azt nagyon de nagyon megköszönném
RV blokkhoz önindító eladó
gyárilag is alátét van, de jó acélból készült, mint a többi távtartó alátét.
Köszönöm a választ!

Olyan kérdésem lenne még, hogy az olajpumpa meghajtó fogaskerék alá milyen távtartó kell? Mert én egy egyszerű alátéttel oldottam meg, mert nem érte el az olajpumpát, és nem mindig hajtotta meg... De azóta szar a motor... Van oda valami konkrét dolog, vagy oldjam meg MacGyver módra? :D
Motoros boltba is kapsz, de ha bemész egy csapágyboltba akkor bármilyen méretűt tudnak neked adni.
Hy! Olyan kérdésem lenne, hogy főtengely szimeringet bármelyik motoros alkatrész boltban tudok venni? Vagy konkrét helyen keressem? És csak tömítés szettbe van, vagy meg tudom venni csak a szimeringet?
fényképet tudsz dobni a gyújtás felöl akkor megmondom hogy lehet-e
Üdv,megmaradt rotax 123 alkatrészek eladók,ha valamelyik érdekel írj a keki@euromail.hu-ra
Hello! van komplet 4sebességes váltom blokk felem meg egy perselyezet polini hengerem ha érdekel! árban meg egyezhetünk ha kell!
Pest megye, KISTARCSA! Ha akarod utánanézek a számuknak...vhol megvan de lehet neten is vannak. Gyújtótrafót, komplett AF1et kerekeket, fékfelsőrészt, meg ilyeneket találtam ott.
Megmondom őszintén a hátsó szándékom :D
Azt hallottam,h a Rieju RS1-es annak a koppintása, vagy valami ilyesmi és nagyon érdekel a hasonlóság(ha van).
No akkor mindenki kotorja elő a sarokból a vacaknak vélt meghajtását, és értesítsen. Előre is köszi! Már csak ez kell a műszaki vizsgára...