Elvileg megtaláltam a hibát, mi miatt nem indul a motor. Gyűjtásra gyanakszom, mert más hibát nem találok rajta. Karbi PATYOLAT tiszta, kompreszió van, szikra is van, de szerintem rossz helyen adja le.
Tehát a kérdésem a következő: A képeken jelölt részeknek (1-2-3-4) milyen állásban kell állniuk, hogy jókor, jó helyen adja le a szikrát a gyújtás? A 2. rész (ék, ezáltal a dugattyú) jelenleg kb a felső holtpont alatt egy picivel áll. Mit hova illesszek, hogy jó legyen a gyújtásom? SOS segítsetek!
ez egy újonnan vásárolt henger, amiben nem megfelelő kialakítású dugattyú van, és éppen 1500km-et ment.
viszont azt nem értem hogy új henger hogy lehet "C" utolsó túlméretes vagy akkor most mivan?
akkor italmondo. Igen hengerméretet jelöl az a b c betű a hengertalpon, de ne aszerint vegyél dugót, indikátor órával mérd meg pontosan a hengert, és utcára 4-5 századra illesztett dugót vegyél bele.
0békéscsabán!
mondom a cimet meg a telefonszámot!
5600 békéscsaba bartók béla ut 46-50.
tel:06-20-222-9539
tel:06-66-449-086
én is inen vetem a cucokat!
az nsr-r anyira nem ismerem!
de volt már nálam 1 szerelni ! de nem vpoltam elragatatva tőle
nem is megy anyira meg nem is tecik anyira:)
alkatészröl meg ne is beszéljünk
Akkor nézz majd bele alulról, 2egyforma anyagvastagság nincs rajta, elég pontatlan az öntése. Én is használtam el kettőt is meg sok motorba raktam, nem volt vele gond, de egy vertex sokkal komolyabb, megmunkálásban, és anyagban is.
gondolom A-B-C-D így jönnek a méretek nem?
pl:125 b
a 125-ös dugóbol a bés méret!
érted?
Elvileg megtaláltam a hibát, mi miatt nem indul a motor. Gyűjtásra gyanakszom, mert más hibát nem találok rajta. Karbi PATYOLAT tiszta, kompreszió van, szikra is van, de szerintem rossz helyen adja le.
Tehát a kérdésem a következő: A képeken jelölt részeknek (1-2-3-4) milyen állásban kell állniuk, hogy jókor, jó helyen adja le a szikrát a gyújtás? A 2. rész (ék, ezáltal a dugattyú) jelenleg kb a felső holtpont alatt egy picivel áll. Mit hova illesszek, hogy jó legyen a gyújtásom? SOS segítsetek!
viszont azt nem értem hogy új henger hogy lehet "C" utolsó túlméretes vagy akkor most mivan?
mondom a cimet meg a telefonszámot!
5600 békéscsaba bartók béla ut 46-50.
tel:06-20-222-9539
tel:06-66-449-086
én is inen vetem a cucokat!
az bisztos hogy minőségi
de volt már nálam 1 szerelni ! de nem vpoltam elragatatva tőle
nem is megy anyira meg nem is tecik anyira:)
alkatészröl meg ne is beszéljünk
Wössnerrel sincs gond, csak tré a kimunkálása és rohadt gyorsan kopik.
Vertexet tegyél bele az is 25 körüli árba mozog.
azért kérdeztem mert Wössnert mondtak 25ért Asso Werkét meg 35-ért. akkor jobban megérné a Wössner?
:)