Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon szépen köszönöm hogy szóltál, már előtted is szólt egy felhasználó, vele már elkezdtem megbeszélni az üzletet.
Kicsit közelebb is van hozzám mint te.
Ha esetleg mégsem jön össze az az üzlet, szólni fogok neked.
Köszönöm szépen!
üdv.
Sziasztok!

Keresek Minarelli RV blokkhoz állórészt(tekercssort) ! Akinek van az kérem írjon! Csak a hibátlan érdekel és korrekt áron! Aprilia Af1 50 Sintesihez kellene a gyújtás!
sziasztok.aprilia af1 futura 125-höz kéne nekem hőfokmérő gomba,jobb oldali airbox cső és hátsó ülés.akinek van az irjon léci.
Helló!

Van egy kompletten bontásra és azok az alkatrészek amik neked kellenek megvannak.
Hívj fel 70/274-40-85
http://www.kepesmotor.hu/motor...
heló csere érdekelene a cucokért?
azt nekem ki kelet fizetnem előre nagytudásu!
nálatok hogy megy a posta ?
125-ös?
A lengővilla hátulján van két csavar. Azokat meglazítod, a hátsó felnin meg van középen egy látszólag felesleges luk, azt úgy forgatod, hogy az alatta lévő excenterben lévő lukak valamelyikével szembe álljon, akkor bedugsz oda valami erős beleillő acélrudat, és hátrafele óvatosan forgatod a kereket, és lám, feszül a lánc! Vigyázat, csak nagyon picit forgathatod a kereket, nagyon hamar megfeszül a láncod! A lógásnak ráülve 15 mm kürl kell lenni az alsó ágon, normális erővel nyomkodva.
Van 123as komplett Rotax blokkom fötengelyét fel kell ujitani hibátlan nicasilos henger hengerfejjel mindennel gyujtásalaplap lendkerék rajta hibátlan váltóval! 65eft
Külön a hengerszett 22eft
trafó 10.000ft
elsö hátsó lánckerék RS 125 új 5000ft
Akksik uj Koyo YB9B 5400ft
Rendszámos Sport Pro váz blokk nélkül kerekekkel ha kell idomokkal 50.000ft
stbstb.... rengeteg cucc van még

70 389 6486
Van hozzá mindenem keress meg emailon ott a többit:
patvaros87@gmail.com
és mit csináljak a te posta költségeddel én biztos nem fizetem ki helyetted
1020 ft a posta kölcség!
már fel tetem tegnap
[O17
tudna nekem valaki segíteni?
Aprilia AF1 sintesim van, és nemtudom hogy lehet spanolni a láncon mivel egykaros lengővillája van és spanolót meg ilyeneket nem találom agy csak nem ismerem fel:S
jó lenne ha tudna valaki segíteni az ügyben mert mindig ledobja a láncot előre is köszönöm.
Siófok is messze van... Akkor inkább veszek/csináltatok egyet (szerintem), úgy jobban kijövök. Azért köszönöm szépen mégegyszer a nagylelkűségedet
Sziasztok!
Lenne egy kérésem.
Egy barátom vett egy af1-et. (sintesi, 125, 1991-ből)
Elkezdtem neki felújítani, de 2 dolog kellene még hozzá, amit nem találok sehol sem.
Egy hátsó főfékhenger, mert az folyat.
Valamint kellene még egy hátsó rugóstag, mert az meg semmit nem csillapít, visszaüt.
Ha esetleg valakinek van egy légszűrőháza, annak is nagy hasznát vennénk.
Gondoltam itt valaki tud segíteni, elvégre itt motorosok vannak, és ugye a motorosok jó emberek. :P
Ha esetleg valaki tudna a rendelkezésemre bocsátani egy-egy jó állapotút a fent említett elemekből, legyen szíves írjon nekem választ; ha valóban jó állapotban van és korrekt áron adná, esetleg beszélhetnénk üzletről is.
Nagyon megköszönném akárki segítségét, ha valaki valamilyen infoval tud szolgálni, kérem írjon.
Köszönöm a segítségeteket.
Széles utat mindenkinek.
nekem mindegy hogyan juttatod vissza csak azt mondtam hogy ne utánvétellel mert én nem fizetek itt semmit.A postán feladom a nevedre rózsaszínű csekken a 2500forintodat a többi a te dolgod hogyan juttatod vissza.Valószínűleg te utánvétel adtad fel mert ilyen drága nem lehet egy sima levél.
helló. kis segitség kéne. 50es AF1 replicám van, gyárilag 19 es dellorto karburátorral és olyat csinál hogy ha nagy gázon megyek kb 10másodpercig telljesen jó utána meg nem kap benzint. karbi teljesen tiszta tüszelepen teljesen jól átfolyik a benzin és mégse jó, akinek van ötlete irjon pls.
üdv.
igy van!
ajánlotan tetem fel!
megkeresem a levelet és meg is mutatom!
ha kel!
csonk?
az nekemi is van!
nagyobb kelene! 34-es
ez az RV blokkra való.
2ezer ft
Az én forgalmimban p5 rovatban benne van a motorszám
Siófok? Itt dolgozom.

Amúgy én esztergályossal csináltattam. Illetve Italmondonál tuti van, esetleg ilyen robogós boltokba, biztos van más motornak is ilyen menetű lendkereke.
berugós
Helló!

Megmaradt alkatrészek Rotax 123-as blokkhoz!
http://enmoto.mlap.hu/
Fejér megye, Vértesacsa. De amúgy adatlapomon kintvan. Köszönöm szépen az ajánlatodat, kár hogy olyan messze laksz... :S Viszont Pesten, vagy Debrecenben bármikor össze tudok futni Veled, vagy más ilyen kedves fórumtársammal...

Hol tudok venni lendkeréklehúzót?
Vagy esetleg akad valaki olyan Fejér megyében / Budapesten / Debrecenben aki szívesen kölcsön adná nekem?
Igazán vicces emberek vannak, mégsem kell neki, de a postát te fizessed